Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Πρόσβαση στο Αεροδρόμιο ΑΚΤΙΟΥ όλων των ΤΑΞΙ (και απο ΠΑΛΑΙΡΟ και ΚΑΤΟΥΝΑ) που έχουν έδρα στο δημο Ακτίου Βόνιτσας

    "Λόγω αυξημένης τουριστικής κίνησης και για την εξυπηρέτηση των τουριστών να έχουν δυνατότητα πρόσβασης, όλα τα ΤΑΞΙ που έχουν έδρα στο Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας στο Αεροδρόμιο Ακτίου από το μήνα Μάιο έως το μήνα Σεπτέμβριο κάθε έτους". 
       Αυτό αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, στη συνεδρίαση στις 24 Ιουλίου 2017, προς όφελος όλων, πελατών και αυτοκινητιστών.
    Στη συνεδρίαση τοποθετήθηκε ο κ. Κωνσταντίνος Γεροκωστόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Ακτίου Βόνιτσας (δημοτική παράταξη «Ανοικτός Δήμος»), ο οποίος είπε ότι πρόσβαση στο Αεροδρόμιο του Ακτίου έχουν μόνο άδειες του π. δήμου Ανακτορίου, της Βόνιτσας. 
     Όμως παρά τη συνένωση Βόνιτσας, Παλαίρου, Κατούνας, συνεχίζει να υπάρχει αποκλεισμός και τα ΤΑΞΙ απο την Πάλαιρο και την Κατούνα, δεν μπορούν να πάνε στη πιάτσα στο Αεροδρόμιο Ακτίου προκειμένου να παραλάβουν επιβάτες.
     Ο κ. Κωνσταντίνος Γεροκωστόπουλος ανέφερε επίσης ότι ενώ οι περισσότεροι τουρίστες που έρχονται στο Αεροδρόμιο πάνε στα ξενοδοχεία της Παλαίρου - δυστυχώς και είναι απορίας άξιο - ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ οι ταξιτζήδες της Παλαίρου να πάρουν τους τουρίστες κι έρχονται ΤΑΞΙ απο Πρέβεζα ή Λευκάδα και τους μεταφέρουν. Είναι παράλογο.
       Στη συνέχεια ομόφωνα αποφασίστηκε να έχουν πρόσβαση στο Αεροδρόμιο ΑΚΤΙΟΥ όλα τα ΤΑΞΙ (και απο Κατούνα και Πάλαιρο) που έχουν έδρα στο δήμο Ακτίου Βόνιτσας, από το μήνα Μάιο έως το μήνα Σεπτέμβριο κάθε έτους...

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ:.............










1 σχόλιο:

  1. ποιος ειπε οτι δεν μπορουν να πανε τα αλλα ταξι εκτος βονιτσας στο αεροδρομιο,οταν εχουν voucher μπορουν να πανε σε οποιδηποτε αεροδρομιο της Ελλαδας.Δεν μπορουν να καθησουν στην πιατσα και να περιμενουν πελατη.δηλαδη τωρα αν περιμενει το ταξι της παλαιρου στην πιατσα και βρεθει πελατης για κατουνα τη θα κανει;..ειναι υποχρεομενος να τον παει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο