Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

ΔΕΙΤΕ φωτογραφίες απο την Παραλία ΑΓΡΙΛΙΑ στο ΜΥΤΙΚΑ (Τζένη Παπαδημητρίου)





Δείτε φωτογραφίες που τράβηξε η Τζένη Παπαδημητρίου, απο την Παραλία της ΑΓΡΙΛΙΑΣ, με τα γαλαζοπράσινα νερά, που είναι πόλος έλξης για πολλούς λουόμενους....






























6 σχόλια:

  1. Η παραλία είναι στο αρχοντοχωρι και όχι στο Μύτικα Καλό είναι να γράφουμε σωστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμα σου πη κανενας οτι εκανε μπανιο στην παραλια του αρχοντωχωριου γράψε μας που κολλησε ο ανθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι παραλίες Αγριλιάς ,Λύσιμος ,Παλιόβαρκα , κ.τ.λ , ανήκουν στην τοπική κοινότητα Αρχοντοχωρίου!Το γεγονός ότι ο Μύτικας δεν έχει παραλίες και τουρισμό,δεν ευθύνεται κανένα άλλο χωριό,ούτε θ αποκτήσει τουρισμό με το να οικειοποιείται χώρους ή περιοχές που δεν ανήκουν στην τοπική κοινότητα του Μύτικα. Επίσης είναι σπουδαίο να γνωρίζει κανείς την τοπική ιστορία και γεωγραφία γιατί μόνο έτσι μπορεί να προοδεύσει και να είναι αξιοσέβαστος, σε διαφορετική περίπτωση προκαλεί γέλωτα ,θυμό και την απομόνωσή του.Ευχαριστώ για την φιλοξενεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η παραλία αρχοντοχωριου είναι μετά την στράτα της ζαβιτσας η πριν;τι πινεις ρε φιλέ και δεν μας δίνεις;Στο λιμάνι του αετού εχεις παει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μα το αρχοντοχωρι φημιζεται για τις παραλιες του...περυσι μια απ αυτες μπηκε στη λιστα με τις καλλιτερες της μεσογειου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ!ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ... ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ, ΕΝΩ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ Ή ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο