Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Συνάντηση Σκουρλέτη με τον Περιφερειάρχη

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, συναντήθηκε χθες, Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017, με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολο Κατσιφάρα.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης κατατέθηκαν οι προτάσεις της Περιφέρειας για τη μεταφορά μαθητών, με έμφαση στην αναθεώρηση του τρόπου υπολογισμού της προβλεπόμενης επιδότησης που χορηγείται από το Υπουργείο Εσωτερικών στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, καθώς το κόστος του εν λόγω έργου που υλοποιείται υπερβαίνει τo ποσό που διατίθεται στην Περιφέρεια.

Επίσης, ανταλλάχθηκαν σκέψεις και απόψεις για τα ζητήματα της λειτουργίας και του συντονισμού του μηχανισμού αντιμετώπισης πυρκαγιών, τις δυνατότητες ενίσχυσης των μέτρων πρόληψης και γενικότερα για τις δράσεις πυροπροστασίας.
Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν και θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος αναφορικά με τις δυνατότητες παρέμβασης της Περιφέρειας στην υλοποίηση έργων υποδομής σε τοπικό επίπεδο.
Ο κ. Σκουρλέτης επεσήμανε ότι οι προτάσεις της Περιφέρειας θα εξεταστούν με διάθεση εξεύρεσης λύσεων στη βάση των πραγματικών δυνατοτήτων και με βασικό γνώμονα τη διαφάνεια και τη διασφάλιση παροχής αξιόπιστων υπηρεσιών προς τους πολίτες.
Πηγή: aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο