Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Με πολύ κόσμο και μεγάλο γλέντι στο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ (ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ)

«Βούλιαξε» από κόσμο το χωριό  Καραϊσκάκη Ξηρομέρου σε ένα γλέντι δίχως τελειωμό.




                   Απίστευτη κοσμοσυρροή, δεν έπεφτε καρφίτσα, σημειώθηκε  Κυριακή 6 Αυγούστου  2017 το βράδυ, καθώς εκατοντάδες  ντόπιοι αλλά και επισκέπτες συγκεντρώθηκαν στο Δ. Κατάστημα του χωριού όπου γλέντησαν και χόρεψαν με την καρδιά τους.
    Ήταν μια υπέροχη βραδιά που διοργάνωσε ο  Πολιτιστικός Σύλλογος Καραϊσκάκη, που στην κυριολεξία ήταν ένα από τα  καλύτερα γλέντια του Ξηρομέρου και οι τραγουδιστές και το κλαρίνο  κράτησαν το χορό και το κέφι άσβεστο μέχρι το πρωί.
         Στην εκδήλωση παραβρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. του Συλλόγου, ο πρόεδρος Τ.Κ. Καραϊσκάκης Λιγνός Αθανάσιος, ο π. Δήμαρχος Αστακού Στάικος Παναγιώτης, ο πρόεδρος του Περιβαλλοντικού συλλόγου Χρυσοβίτσας Μάκης Ζορμπάς.
           Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καραϊσκάκη  επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά όλους τους   εθελοντές,  που βοήθησαν στην εκδήλωση,   το συγκρότημα, καθώς επίσης,  όλους όσους προσέφεραν δώρα για την διεξαγωγή της Λαχειοφόρου αγοράς  και όλους όσους παραβρεθήκαν στην εκδήλωση

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την εκδήλωση.......








































































































1 σχόλιο:

  1. Μπράβο για την εκδήλωση...Αλλά προσέξτε λίγο ρε παιδιά ...Όταν ένας άλλος σύλλογος ανακοινώνει εδώ κ δύο μήνες ότι έχει εκδήλωση τότε δε μπαίνεις κ εσυ στην ίδια ημερομηνία ..που θα πρωτοπαμε κ δεν είναι κ σωστό !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο