Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Καθημερινό μποτιλιάρισμα σε κεντρικό δρόμο του Μύτικα

Μεγάλο πρόβλημα παρουσιάζει τις τελευταίες ημέρες ο παράλληλος προς τον κεντρικό δρόμο του Μύτικα δρόμος, που ξεκινά από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου και καταλήγει στην κεντρική πλατεία.
Το πρόβλημα οφείλεται στο μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που βρίσκονται παρκαρισμένα αριστερά και δεξιά, σε ένα δρόμο που είναι διπλής κατεύθυνσης, παρά την σήμανση απαγόρευσης στάσης και στάθμευσης που υπάρχει. Μέχρι καθίσματα για κατοχύρωση θέσεων πάρκινγκ βλέπει κανείς σε αυτό το δρόμο, μας ανέφεραν αναγνώστες μας.

Χτες Σάββατο το λεωφορείο του ΚΤΕΛ ακινητοποιήθηκε για πάνω από μισή ώρα εκεί, σε ένα άνευ προηγουμένου μποτιλιάρισμα – κομφούζιο, όπως μας ενημέρωσαν προφορικά.
Αυτό που εμείς θα πούμε, είναι ότι όλοι πρέπει να προσπαθήσουμε με την συμπεριφορά μας να βοηθήσουμε τα πράγματα αυτές τις 20 ημέρες που έχει πολύ κόσμο, και φυσικά χρειάζεται και παρουσία αστυνόμευσης που μέχρι τώρα είναι ανύπαρκτη.

 mytikaspress.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. Μιά απορία έχω...Τί δουλειά έχει το λεωφορείο του ΚΤΕΛ να περάσει απο κεί ?? Αρχή και τέλος της διαδρομής του είναι η πλατεία στον Αη-Νικόλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο