Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ: Ζητώ συγνώμη από τον κύριο Σπύρο ΛΥΜΠΕΡΑΤΟ!

  Όταν κάποιος αντιλαμβάνεται την υπερβολή ή το λάθος πρέπει να ζητάει συγνώμη.
Αυτό ισχύει πολύ περισσότερο για τα πολιτικά πρόσωπα.
   Έτσι λοιπόν αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από τον κύριο Λυμπεράτο για την τελευταία παράγραφο της απάντησής μου, η οποία πιστεύω, ότι ήταν υπερβολική και θα μπορούσα να την είχα αποφύγει.!!!(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
      Η συγγνώμη έχει μεγαλύτερη αξία όταν  εκφράζεται και εν τοις πράγμασι, πράγμα για το οποίο θα φροντίσω και στο μέλλον!!!!...............


        Δυστυχώς όταν συνεχίζεται μια συκοφαντία από κάποιους για τους αμιαντισωλήνες  από το 1987 και για τους οποίους δεν είχαμε καμία εμπλοκή ούτε εγώ, αλλά ούτε και ο κύριος Λυμπεράτος, βρίσκεσαι σε πίεση και μπορείς να υποπέσεις στο λάθος. Πράγμα για το οποίο ο λαός της περιοχής με επιβράβευσε στις επόμενες δύο εκλογικές αναμετρήσεις του 1990 και 2006.

      Κοιτάξτε που έφθασε η συκοφαντία και η ανοησία, όταν κάποιος πριν από λίγες ημέρες με κατηγορούσε ότι δεν έκανα κάτι για την Παπαδάτου, όταν είναι γνωστό, ότι όταν ήμουν Δήμαρχος Αστακού, η Παπαδάτου  ανήκε στον Δήμο Φυτειών!!!!:

         "Κυριε Σταικε δεν νομιζω οτι το θεμα τον πολιτων ειναι τα 5×5 μη τρελαθουμε. Θα σου πω λειπον για τη παπαδατου. Οσ δημαρχος τη κανατε για τη παπαδατου; τιποτα. Εχω αμφηβολιες κ αν ξερετε κ που ειναι. Εμεις εδω στην παπαδατου δεν θελουμε 5×5 αλλα λιγο φωτισμο στη κολονες που δεν υπαρχει λαμπα για λαμπα κ παρακαλαμε. Εμεις δεν θελουμε 5×5 αλλα εχουμε αναγκη να καθαριστουν τα αρδετικα καναλια στη λιμνη αμβρακια που εχουν να καθαριστουν πανω απο δεκα χρονια οπως κ να λειτουργισει οι αντλιες που τα γεμιζε με νερο που ειναι δυπλα με αποτελεσμα χικιαδες στρέμματα παραγωγης με διαφορα να εχουν καταστραφεί οπως κ κνηνοτροφηκες μοναδες. Εμεις δεν θελουμε 5×5 θελουμε να ανοιχτουν οι αγροτικοι δρομοι που κ αυτοι πανε δεκαετια ακαθαριστοι οπου σε λιγο θα πηγαινουμε με γαιδουρια στα χωραφια μας. Εμεις δεν θελουμε 5×5 θελουμε οταν ερχεται καποιο μηχανημα για καθαρισμο δρομον να μη το παιρνει ο προεδρος για το χωραφι του μονο το ιδιο οταν ριχνονται τσιμεντα δεν ειναι μονο για προεδρο. Για το θεμα της αμβρακιας που ειναι πολυ μεγαλο ζητημα για χωριο μας σε λιγες μερες θα ερθει κ αγωγη προς το δημο κ τη περιφέρεια να δουμε τελικα ποιος τη γινεται.κυριε αληθευει οτι δωσανε γυρο στα 15 με 20 χιλιαρικα για βαψιμο του σχολιου παπαδατου;γιατι μου εχει ερθει ενα τημολογιο στα χερια μου. Μηπως γνωριζεται ποσα λεφτα παιρνει ο δημος για τη λιμνη αμβρακια που ειναι κ νατουρα περιοχη κ εχει καταπατηθει απο ακρη σε ακρη;για ολα αυτα υπαρχουν στοιχεία εγκραφα κτλ οπου σιγά σιγα θα τα βλεπετε προστασας. Καντε λειπων τα παραπανω κ αφηστε τα 5×5".

       Κύριε Λυμπεράτε μαζί με την συγνώμη μου σας εύχομαι υγεία προσωπική και οικογενειακή και χρόνια πολλά για την κόρη σας, που γιορτάζει σήμερα.

Αστακός 15/8/2017
Παναγιώτης Στάικος

9 σχόλια:

  1. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΟΣ ΣΤΑΙΚΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΕΙ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΕΣ,ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ(ΑΦΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΥΙ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ)ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΗΘΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΟΣ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΟΛΩΝΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΕ ΤΠ ΣΧΟΛΙΟ ΣΠΟ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΞΑΠΟΛΥΕΙ ΥΒΡΕΙΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΖΕΥΕΙ;ΕΘΙΞΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ,ΕΞΑΠΟΛΥΕΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ;ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Παναγιώτη ! (βρίσκεσαι σε πίεση και μπορείς να υποπέσεις στο λάθος) δικά σου λόγια .
    Δικιά μου συμβουλή . ΑΠΕΦΕΥΓΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ BLOOGS αν σε ενδιαφέρεσαι για δήμαρχος τις επωμενες εκλογές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά διαβάζουν οι νέοι και δέν πλησιάζουν στις κάλπες

      Διαγραφή
  3. Για την Παπαδατου όμως είναι πέρα για πέρα αλήθεια.Πληρης εγκατάλειψη από όλους πρόεδρος ανύπαρκτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κ. Σταϊκο
    Εσείς οι πολιτικοί τα βρίσκετε μεταξύ σας, στους διαδρόμους της εξουσίας,
    εμείς οι άλλοι τι φταίμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε δειλέ και ανόητε κομπλεξικέ ανώνυμε 11:59 μ.μ , που είδες ύβρεις και απειλές σε αυτό που είχα γράψει στην τελευταία παράγραφο και για ποιες νομικές προεκτάσεις μιλάς .
    Εάν υπάρχουν νομικές προεκτάσεις , είμαι έτοιμος να τις αντιμετωπίσω και παίρνω πίσω την συγνώμη, για να υπάρξουν και οι μέγιστες κυρώσεις σε βάρος μου .Καταλαβαίνω τον πανικό σου και λίγων ακόμη, που θέλεις και να με ειρωνευτείς με τα ειρωνικά συγχαρητήρια , αλλά να είσαι σίγουρος πως θα σε κεράσω το πικρό ποτήρι.!!!!!!!
    Το πολιτικό μου ήθος το έδειξα όταν ήμουν Δήμαρχος με τις σχέσεις μου , με τους Επικεφαλής και τους Συμβούλους της Αντιπολίτευσης , οι οποίες δεν ήταν απλά ευγενικές ,αλλά φιλικές .!!!!
    Και εσύ πάλι 10:22π.μ τι δουλειά είχα εγώ με την Παπαδάτου . Είσαι στα καλά σου ;Όταν ήμουν Δήμαρχος Αστακού, η Παπαδάτου ήταν στον Δήμο Αστακού ή στον Δήμο Φυτειών
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφού δεν μπορούμε να πάμε μπροστά ας πάμε 30 χρόνια πίσω. Έλεος !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε σταικε όταν λέμε τη κάνατε για τη Παπαδάτου εννοούμε όταν η Παπαδάτου έγινε δήμος Ξηρομέρου κ ανήκει στον αστακό. Πείτε ένα έργο που έγινε στη παπαδατου;παιδική χαρά στο έλεος του Θεού. Φωτισμός;σε λίγο θα κυκλοφορούμε με φακούς. Αγροτικοί δρόμοι;με γαϊδούρια κυκλοφορούμε. Λίμνη Αμβρακία;τεράστιο θέμα. Καταπατιμενοι απ άκρη σε άκρη αν κ νατουρα προστατευόμενοι περιοχή. Αρδευτικά κανάλι της λίμνης ένα τεράστιο έργο το έχετε αφήσει στο έλεος του Θεού εδώ κ χρόνια με αποτέλεσμα χιλιάδες στρέμματα με μεγάλες καταστροφές από τη ξηρασία κ πολλές οικογένειες σε απόγνωση. Δημοτικό σχολείο ή γυμναστήριο;δαπανήθηκε ένα τεράστιο ποσό για βάψιμο κ αλλαγή πατοματως;Σας προκαλούμε όποιος θέλει να έρθει να δει αν έχουν γίνει,τα λευτα όμως τα πήρανε. Ακούγεται για 60000 χιλιάδες που δωθηκαν για τσιμέντα για να ρίξουν στους δρομους, σας προκαλούμε να έρθετε να μας δείξετε που ακριβός κ σε ποιος δρόμους τα ρίξετε αλλά τα λευτα για άλλη μια φορά τα πήραν. Γι'αυτά τα ολίγα έχετε απαντησεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε 1:39 έχεις απόλυτο δίκαιο για τη Παπαδάτου Η απόλυτη καταστροφή σε όλα τα επίπεδα. Κύριε σταικε Γιατί δεν πάτε μια βόλτα από εκεί να δείτε; Γιατί δεν βγάζετε τα σκάνδαλα για αυτά που σας λενε; Γιατί δεν πάτε στη λίμνη Αμβρακία να δείτε την απόλυτη καταστροφή κ πολλές οικογένειες στο χείλος του γκρεμού από την αδειαφορεια σας.Γιατί δεν καταγγειλατε την καταπάτηση της λίμνης από συγκεκριμένα συμφέροντα κ είναι κ νατουρα προστατευμένη περιοχη;Γιατί κάποιοι ενώ έχουν πιαστεί πολλές φορές να καταστρέφουν τον κεντρικό αγωγό που τροφοδοτεί με νερό από τη γεώτρηση Άγιος Στέφανος- φυτείες ποτε δεν τους έγινε κατι;Πως αφήνετε ο πρόεδρος της Παπαδάτου να υπογραφεί υπέρογκα ποσά για το γυμναστήριο για τον καθαρισμό του νεκροταφείο για διάνοιξη κ ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων κ δεν έχει κάνει απόλυτος τιποτα;Η Παπαδάτου με της φυτείες ήταν τα μεγαλύτερα χωριά του Ξηρομέρου κ τα καταντήσατε ένα μάτσο χάλια. Αλήθεια γνωρίζετε πως πάνε στα χωριά αυτα;ψάξτε λίγο αυτά τα θεματακια κ θα δείτε για τη χρήμα μιλάμε που τρώνε κάποιοι. Κύριε σταικε ο δήμος Ξηρομέρου δεν είναι μόνο ο αστακός κατι που όλοι εσείς δεν καταλαβαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο