Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Λευκάδα: Κίνδυνος εξαπάτησης επιχειρηματιών από υποψήφια εργαζόμενη

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Λευκάδας:
Το Επιμελητήριο Λευκάδας μετά από καταγγελίες μελών του εφιστά τη προσοχή των επαγγελματιών υγειονομικού ενδιαφέροντος του Νομού, σε ό,τι αφορά υποψήφια εργαζομένη που δήθεν αναζητά εργασία.

 Πιο συγκεκριμένα, μέλος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κατήγγειλε στο φορέα μας το παρακάτω περιστατικό. Γυναίκα κάτοικος εκτός Λευκάδας, συνοδεία κυρίου, αναζητά εργασία σε επισιτιστικές επιχειρήσεις του νησιού μας πχ για κουζίνα. Προσπαθεί να μην της βάλει ένσημα ο ιδιοκτήτης, ώστε μετά από κάποιες ημέρες να απειλήσει ότι εργάζονταν ανασφάλιστη. Επιδιώκει να «βρει» εργασία το Σαββατοκύριακο, ώστε ο επιχειρηματίας να μην μπορεί να κάνει την πρόσληψη και στη συνέχεια τον απειλεί.
Στην περίπτωση που ο επιχειρηματίας προβεί στην πρόσληψη, ζητάει χρήματα απειλώντας με πρόφαση ότι έκανε έναρξη 1-2 ημέρες πριν.
Το Επιμελητήριο Λευκάδας ενημερώνει τα μέλη του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά, καθώς η εν λόγω γυναίκα έχει λάβει χρηματικά ποσά με την μέθοδο του εκβιασμού από ανυποψίαστους επιχειρηματίες του νησιού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο