Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Θερμο: Απονεμήθηκε το Βραβείο Αριστείας "Μνήμης Μαριλένας Αθανασίου Νικολίτσα"

Στα πλαίσια των εορτών του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Θέρμο, απονεμήθηκε το Βραβείο Αριστείας "Μνήμης Μαριλένας Αθανασίου Νικολίτσα".
Βραβεύτηκε η Ελένη Καρρά του Κωνσταντίνου και της Βασιλικής Κοσμά, αριστεύσασα μαθήτρια του Λυκείου Θέρμου. Η βραβευθείσα μαθήτρια εισήχθη στη Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2017, με συνολικό αριθμό μορίων 18983.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε δύσκολους καιρούς να βλέπουμε την  αριστεία να επιβραβεύεται και την αξιοκρατία να πρυτανεύει.
Ένα μεγάλο μπράβο στην μαθήτρια Ελένη Καρρά που κατάφερε να υπερπηδήσει τα σοβαρά εμπόδια της κόπωσης, της φόρτισης, τη δυσκολία των μαθημάτων,  τις υψηλές απαιτήσεις των εξετάσεων καταφέρνοντας να φτάσει στην μεγάλη αυτή επιτυχία.
Συγχαρητήρια επίσης ανήκουν στην οικογένειά της για την στήριξη γιατί ας μην ξεχνάμε ότι οι επιτυχίες  είναι και συλλογικές.
Τέλος συγχαρητήρια ανήκουν στην οικογένεια Νικολίτσα που μας εκπλήσσει ευχάριστα με τη σημαντική συμβολή της κάθε φορά στα δρώμενα της κοινωνίας του Θέρμου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο