Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Αμφιλοχία: Εξιχνιάστηκε κλοπή σε βάρος ηλικιωμένης με το πρόσχημα της ενοικίασης διαμερίσματος

Εξιχνιάστηκε μετά από μεθοδική  έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος της Αμφιλοχίας, κλοπή με το πρόσχημα της ενοικίασης ακινήτου που είχε διαπραχθεί τον Οκτώβριο του έτους 2016, στην Αμφιλοχία.
Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διάπραξη διακεκριμένων κλοπών, σε βάρος δύο 22χρονων γυναικών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.


Ειδικότερα, οι δύο γυναίκες, πέρυσι τον Οκτώβριο, επικοινώνησαν τηλεφωνικά με ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια διαμερίσματος στην Αμφιλοχία και με το πρόσχημα της ενοικίασής του, συναντήθηκαν μαζί της.
Τη στιγμή που οι δυο δράστιδες απασχολούσαν την ηλικιωμένη για την ενοικίαση του σπιτιού, συνεργοί τους εισήλθαν στην κύρια οικία της και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.800 ευρώ και κοσμήματα συνολικής αξίας 8.000 ευρώ.
Στο πλαίσιο συστηματικών ερευνών, που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, προέκυψε ότι, οι δύο δράστιδες, ήταν μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, που είχε εξαρθρώσει φέτος τον Ιούνιο η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δράστιδων υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.
 http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο