Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Προσκύνημα στην Παναγία την Προυσιώτισσα για την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)


Το ξακουστό μοναστήρι της «Κυράς της Ρούμελης», της Παναγίας της Προυσιώτισσας, επισκέφτηκε χθες η αντιπροσωπεία της ΑΕΚ B.C., όπως έπραξε και πριν από δύο χρόνια. Oι «κιτρινόμαυροι» εκμεταλλεύτηκαν το πρώτο (πρωινό) ρεπό, που έδωσε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και έσπευσαν στη Θαυματουργό για να προσκυνήσουν και λάβουν τις Ευλογίες της.

Στον ιερό χώρο, 35 χιλιόμετρα από το Καρπενήσι, την αντιπροσωπεία περίμενε μια έκπληξη, καθώς ο Ηγούμενος Πάτερ Γεράσιμος, μόλις αντίκρισε τους «Ενωσίτες» προσκυνητές άνοιξε την αγκαλιά του. Προθυμοποιήθηκε να τους φιλοξενήσει και φιλέψει. Οι «Ενωσίτες» εντός κλίματος δέους και κατάνυξης ανταποκρίθηκαν. Περίπου μία ώρα διήρκεσε η επίσκεψη στο επονομαζόμενο «Σπίτι της Παναγιάς», αφού σ’ αυτό το σημείο επέλεξε κατά την παράδοση (το 829 μ.Χ.) με θαυματουργό τρόπο  η ίδια η Υπεραγία Θεοτόκος να κτιστεί.
Από πλευράς των παικτών το «παρών» έδωσαν οι Δημήτρης Μαυροειδής και Βασίλης Ξανθόπουλος. Παρόντες και οι Ηρακλής Πατσόπουλος (επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου), Αναστάσιος Μάτσος (φυσιοθεραπευτής), Ριχάρδος Καμπόσος (φυσιοθεραπευτής), Γιώργος Σταθόπουλος (φροντιστής), Μάριος Ντολάκου (φροντιστής), Γιώργος Νικολάου (διευθυντής Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε).
www.aekbc.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο