Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ: Ο βραβευμένος δημοσιογράφος Χρυσόστομος Πατούλας, παρουσιάζει το βιβλίο του: «ο γίγαντας του πεπρωμένου» στην ΚΑΤΟΥΝΑ!



    Ο εκδότης της εφημερίδας "Αιτωλοακαρνανική" Χρυσόστομος Πατούλας και βραβευμένος από το ίδρυμα Μπότση με το Βραβείο «Βλάσης Σωκρατίδης», παρουσιάζει το βιβλίο του «Ο γίγαντας του πεπρωμένου», την Κυριακή 13 Αυγούστου 2017, και ώρα 19:00 στο δημαρχιακό κτίριο Κατούνας.
     Η παρουσίαση θα γίνει υπό την αιγίδα του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

     Στο νέο του βιβλίο, ο συγγραφέας Χρυσόστομος Πατούλας, μας ταξιδεύει με τον ήρωα του σε μια συναρπαστική διαδρομή και μαζί του ανακαλύπτουμε την αξία της προσπάθειας και τη δύναμη της θέλησης. Όταν η δύναμη της θέλησης μπαίνει στο παιχνίδι, τότε κερδίζονται όλοι οι αγώνες. Τότε γίνεσαι ο γίγαντας του πεπρωμένου....



Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν:
–Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. ΚΟΣΜΑΣ
-Ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας κ. Γεώργιος Αποστολάκης
–Ο κ. Κώστας Καρούσος, Πρόεδρος της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:
- Ο κ. Σπύρος Βλαχόπουλος, καθηγητής Δημοσίου Δικαίου στη Νομική Σχολή Αθηνών. 
– Η κα Μαρία Αγγέλη, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων 
– Αποφώνηση απο τον Συγγραφέα

– Συντονιστής ο κ. Πάνος Σόμπολος, πρόεδρος του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων, π. πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ.

2 σχόλια:

  1. Oι Δημότες πληρώνουν . Ο Γεωργοδώθορος λέει λεφτά δεν έχουμε. Υπάρχουν και τα κατασπαταλούν Γεωργοθόδωρος και Νέρωνας και η παρέα τους. Αυτή είναι η αλήθεια ενάρετε και ηθικέ όπως ισχυρίζεσαι Λάκια. Εσύ υπέγραφε και η τύχη σου δουλεύει. Σταμάτα να υπογράφεις. Σε περιμένουν .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορείτε να μου πείτε για πιο λόγο οι Δημότες να πληρώνουν τα έξοδα παρουσιάσεων βιβλίων που στη συνέχεια θα πωλούνται; Αντιδήμαρχε Οικονομικών ξέρεις πόσα χρήματα των Δημοτών έχουν κατασπαταληθεί σε ξενοδοχεία, γεύματα, ηχητικές καλύψεις κλπ ως μη όφειλαν οι Δημότες ; Θα σας κοστολογηθούν προσωπικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο