Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Μπήκε κάποια τάξη στο λιμάνι του ΑΣΤΑΚΟΥ και βελτιώθηκε αισθητά το κυκλοφοριακό!

      
       Τάξη στο λιμάνι του Αστακού έχει ξεκινήσει να βάζει το Λιμεναρχείο Πλατυγιαλίου, με επικεφαλής τον διοικητή Χαράλαμπο (Μπάμπη) Παπαχαραλάμπους, ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα που εντοπίζονται στην κυκλοφορία των οχημάτων, τα οποία επιβιβάζονται στα φέρι-μποτ για Ιθάκη-Κεφαλλονιά. 
      Μέχρι πριν λίγο καιρό επικρατούσε στο λιμάνι μεγάλη αταξία και μποτιλιάρισμα και φυσικά δημιουργούσε μεγάλο εκνευρισμό στους οδηγούς και στους κατοίκους.
    Τώρα υπάρχει απαγόρευση στάθμευσης μπροστά στο λιμάνι και τα οχήματα παρκάρουν κατά μήκος του κεντρικού δρόμου και περιμένουν με την σειρά τους για να επιβιβαστούν στα φέρι-μποτ, χωρίς να ενοχλούν τη διέλευση των άλλων αυτοκινήτων.
      Μετά από πολύ καιρό απραξίας, σαν κάτι να κινείται στο λιμάνι Αστακού... προς θετική κατεύθυνση...


























7 σχόλια:

  1. Ασχετο αλλα το νερο ακομη δεν εχει ερθει απο τις 8 το πρωι....παλι βρωμιαριδες σημερα...ουστ απο εκει αχρηστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Pos ginete afto?kata magiko tropo?opos to nero?kai prota kata mikos den eitan?tora poy den exei toso kinisi fenete aaaa!!!!re kosme doylema poy peftiiiiii!!!!😡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλαρακι δεν σου τα ειπαν καλα .... ολα τα εκανε ο μπαμπης ..πολυ στημενοο ρε φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ HOTEL STRATOS ΚΑΙ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΤΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ AQUA ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΖ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ; ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ; ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ, Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 9.29,ο Μπάμπης δεν ρωτήθηκε για τα πέτρινα παγκάκια γιατί όταν έγινε αυτό άλλως ήταν υπεύθυνος κ ανώτερος του Μπάμπη.μηπως ρωτάω τον 9.29, πρότεινε κάτι στον Μπάμπη για την καλύτερη λειτουργία .κ μέσα στις αρμοδιότητες που κατέχει για ποιο εύρυθμη λειτουργία του λιμανιού και βρήκε άρνηση??????? Δεν νομίζω γι'αυτό ..... πριν κρίνουμε συζήτηση με τον αποκλειστικό υπεύθυνο Κ μετά........ κριτικές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξερετε τι παρατηρησα οτι απο τοτε που εβγαλαν τους φοινικες στο παραλιακο μετωπο -και καλα εκαναν-απεναντι απο την παιδικη χαρα αντι για πεζοδρομος μετατραπηκε σε παρκινγκ τις ωρες αιχμης.Ας το κοιταξει αυτο ο δημος και το λιμεναρχειο.Ας βαλουν κολονακια ,μπαλες η κατι αλλο πριν γινει κατι κακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας προσπαθήσουν ο Δήμος και το Λιμενικό να διαμορφώσουν σε χώρο στάθμευσης με θέσης το οικόπεδο που είναι μπροστά από του κ.Καραγιώργα και Ευαγγελάτου ώστε να μην γίνετε κουμφούζιο και εμείς να λέμε και να λέμε διάφορα. Με το ποιό πάνω τρόπο θα είναι ποιο εύρυθμη λειτουργία του λιμανιού,και δεν θα ταλεπωρειται κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο