Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΣΤΑΘΗΣ ΒΛΑΧΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΔΗΜΟ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ: Για πρώτη φορά είμαστε ένα βήμα πριν την οριστική λύση στο θέμα των σκουπιδιών..

Στάθης Βλάχος στον Prisma 91,6: Για πρώτη φορά είμαστε ένα βήμα πριν την οριστική λύση στο θέμα των σκουπιδιών..

      Σημαντικές εξελίξεις στο θέμα της οριστικής λύσης των σκουπιδιών αναμένονται να συζητηθούν στο δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής 04-08-2017 αφού πρόκειται να παρθεί η απόφαση για έγκριση προγραμματικής σύμβασης μεταξύ των: 1) Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ν. Λευκάδας, 2) Δήμου Λευκάδας, 3) Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 3ης Διαχειριστικής Ενότητας Ν. Αιτωλοακαρνανίας, 4) Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, για την Διαδημοτική Συνεργασία Συνδιαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Δήμων Λευκάδας, Μεγανησίου και Ακτίου-Βόνιτσας στη Μονάδα Προεπεξεργασίας, Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης Δήμου Λευκάδας και Υγειονομική Ταφή του Υπολείμματος στον ΧΥΤ 3ης Διαχειριστικής Ενότητας Ν. Αιτωλοακαρνανίας.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ....
  Για το θέμα αυτό μίλησε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Στάθης Βλάχος στον Prisma 91,6 και το απογευματινό μαγκαζίνο λέγοντας ότι από καιρό ο δήμος Λευκάδας προετοιμάζει την λύση συνεργασίας με τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας, στα πλαίσια πάντα στο τι προβλέπεται από το ΠΕΣΔΑ (Περιφερειακός Σχεδιασμός Διαχείρισης Απορριμμάτων ) Ιονίων Νήσων και Δυτικής Ελλάδας.....


  «Εμείς  κατά κάποιο τρόπο αποτελούμε κάποια ιδιαιτερότητα καθώς πρώτη φορά εμφανίζεται στην Ελλάδα, δυο δήμοι που βρίσκονται σε διαφορετική περιφέρεια να προσπαθούν να συνεργαστούν για να λύσουν το πρόβλημα όσο το δυνατόν καλύτερα, καθώς υπάρχουν και νομικές δυσκολίες, καθώς πρέπει να γίνει ένας καινούριος ΦΟΣΔΑ που να ανήκει και στις δυο περιφέρειες και άλλα διαδικαστικά.
      Σε αυτή την πορεία  η οποία προετοιμάζεται εδώ και χρόνια υπάρχει ένα κομβικό σημείο, ότι η προγραμματική σύμβαση που προβλέπει την συνεργασία των δυο δήμων ψηφίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο της Βόνιτσας, καθώς είναι η πρώτη φορά που υπάρχει απτό βήμα συνεργασίας ανάμεσα στους δυο δήμους.»
      Πρόκειται για ένα πρώτο πραγματικό βήμα για αυτή την συνεργασία, η οποία σύμβαση θα ψηφιστεί και από το δικό μας δημοτικό συμβούλιο.

        Όπως ανέφερε ο κύριος Βλάχος υπάρχουν δυο μεγάλα πρόκειται για τον ΧΗΤΥ της Παλαίρου ο οποίος λειτουργεί, καθώς το άλλο μεγάλο έργο και βασικό στοιχείο της συνεργασίας είναι η ΜΟΠΑΚ, του οποίου η χρηματοδότηση πηγαίνει πολύ καλά με πηγή το δεύτερο ΕΣΠΑ, με την δημοπράτηση του έργου να είναι σε τελικό στάδιο.
      Το σχέδιο κοινής δράσης περιλαμβάνει τα σύμμεικτα σκουπίδια να έρχονται στην ΜΟΠΑΚ με μέσα του κάθε δήμου, εκεί θα γίνεται η ανακύκλωση και κομποστοποίηση και το υπόλειμμα θα φεύγει για το ΧΗΤΥ της Παλαίρου.
      Τα έξοδα της μεταφοράς ωστόσο θα είναι κοινά και για τους δυο δήμους και θα επιμεριστούν ανάλογα με τις ποσότητες του κάθε δήμου, καθώς και το υπόλειμμα.
        Όσον αφορά το πιθανό κόστος επιβάρυνσης δεν θα είναι περισσότερο επιβαρυμένο από όσο είναι τώρα ειδικά μετά την αύξηση των τελών που έγιναν για την λειτουργία του δεματοποιητή, ωστόσο θα υπάρξει και για τους δήμους λεπτομερής οικονομική μελέτη.
      Το επόμενο στάδιο μετά την υπογραφή της σύμβασης είναι να εξειδικευτεί και αυτό θα γίνει μέσω των νομικών συμβούλων των δήμων καθώς και ότι άλλο χρειάζεται βάση του Νόμου.
      Σύμφωνα με τον κύριο Βλάχο βασικό στοιχείο είναι και η λειτουργία του δεματοποιητή, καθώς για ένα μεσοδιάστημα περίπου δυο χρόνων μέχρι την έναρξη του σχεδίου, θα πρέπει να προβληματιστούμε που θα πηγαίνουν τα σκουπίδια, γιατί ο χώρος έχει κορεστεί με την διαχείριση της κατάστασης να είναι δύσκολη και θα καλυφτεί με τον δεματοποιητή, ο οποίος θα είναι έτοιμος σε δυο μήνες.
       Ο κύριος Βλάχος ανέφερε ότι για πρώτη φορά οι δυο δήμοι συνεργάστηκαν τόσο κοντά, καθώς πάντα η Λευκάδα ταλανιζόταν, με τον ίδιο ωστόσο να εκφράζει άποψη ότι κάθε δήμος ο οποίος αναπτύσσεται οικονομικά και παράγει πολύ υψηλές ποσότητες σκουπιδιών, ανέφερε ότι χρειάζεται μια αυτόνομη διαχείριση των απορριμμάτων, όπως σχεδίαζε ο δήμος αρχικά, με αυτό το πλάνο να εγκαταλείπεται πλέον οριστικά, αφού υπάρχει αυτή η λύση.
     Είναι μια εξέλιξη ορατή ανέφερε και είμαστε πολύ κοντά από τα φύγουν τα σκουπίδια από την Λευκάδα.
Στο ερώτημα γιατί ο ίδιος πιστεύει στην αυτόνομη λύση, είπε ότι μπορεί να είναι κάπως υπερβολική η εκτίμηση του, ωστόσο δεν ζούμε σε μια χώρα που έχει κάποια στάνταρ στην εφαρμογή των συμφωνιών, με τον ίδιο πάντα να υποστηρίζει την άποψη ότι οι κοινωνίες δεν είναι έτοιμες να δεχτούν αυτές τις λύσεις, καθώς άσχετα με την προγραμματική σύμβαση που θα υπογραφεί δεν ξέρουμε τι θα εφαρμοστεί στο μέλλον.
      Ο ίδιος μάλιστα έφερε για παράδειγμα και το θέμα της ύδρευσης και τις ποσότητες που φτάνουν στο νησί, λέγοντας ότι αν είχαμε μια αυτόνομη λύση δεν θα αντιμετωπίζαμε αυτό το πρόβλημα.
      Μάλιστα για το θέμα των σκουπιδιών και το λόγο που μπήκε σε δεύτερη μοίρα το θέμα της αυτόνομης λύσης είχε να κάνει με τις κοινωνίες που δεν αποδέχονται εύκολα τέτοιες καταστάσεις, καθώς αν πριν είκοσι χρόνια υπήρχε μια αντικειμενική δυνατότητα να βρεθεί θέση για ΧΗΤΥ στην Λευκάδα, σήμερα αυτή η δυνατότητα έχει περιοριστεί λόγο της αυθαίρετης δόμησης, καθώς σε κάθε βουνό και κοιλάδα έχει χτιστεί και μια ξενοδοχειακή μονάδα, η μια βίλα, που καθιστά αμέσως απαγορευτική την περιοχή για τέτοια δραστηριότητα.
      Τέλος ευχαρίστησε δημόσια και τον δήμαρχο Ακτίου Βόνιτσας κ. Αποστολάκη που κατάλαβε το πρόβλημα, καθώς και ότι η κοινή συνεργασία είναι η καλύτερη λύση και έπεισε και ανθρώπους ακόμα και της δικής του παράταξης που είχαν επιφυλάξεις και το πέρασαν με καλή πλειοψηφία.









15 σχόλια:

  1. ΟΧΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ στη περιοχή της ΠΑΛΑΙΡΟΥ.
    ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

    Σύμφωνα με τον κύριο Βλάχο, βασικό στοιχείο είναι και η λειτουργία του δεματοποιητή, καθώς για ένα μεσοδιάστημα περίπου δυο χρόνων μέχρι την έναρξη του σχεδίου, θα πρέπει να προβληματιστούμε που θα πηγαίνουν τα σκουπίδια, γιατί ο χώρος έχει κορεστεί με την διαχείριση της κατάστασης να είναι δύσκολη και θα καλυφτεί με τον δεματοποιητή, ο οποίος θα είναι έτοιμος σε δυο μήνες.

    Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Βόνιτσας μιλούσαν για κατασκευή δεύτερου κυττάρου. Ουδεμία δε ενέργεια έκανα μέχρι τώρα η Δημοτική Αρχή για την ανακύκλωση.

    Αν συνδυάσει κανείς τα δύο παραπάνω Δήμαρχε κ Αποστολάκη είναι βέβαιο ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα τα σκουπίδια της Λευκάδας θα έρχονται στη χωματερή πολυτελείας στη περιοχή της Παλαίρου.

    Αγαπητοί Λευκαδίτες , ούτε εσείς έχετε εργοστάσιο. Θα το φτιάξετε λέτε. Ούτε εμείς έχουμε ΧΥΤΥ. Έχουμε μια χωματερή πολυτελείας με βασικές ελλείψεις και πολλά προβλήματα. Σε αυτή τη χωματερή για πολλούς λόγους υπεβλήθη πρόστιμο 9.500 ευρώ και με εντολή να γίνουν κάποια έργα. Η διεύθυνση Τεχνικών υπηρεσιών δεν προχώρησε στην οριστική παραλαβή του έργου ένεκα των παραπάνω.

    Κατόπιν τούτων ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.

    Φίλοι γείτονες πάρτε υπόψη ότι στη περιοχή του λεγόμενου ΧΥΤΑ υπάρχει γεώτρηση που υδρεύεται η Πάλαιρος και στην ευρύτερη περιοχή σχεδιάζεται άμεσα η δημιουργία νέας γεώτρησης. Οι αναλύσεις του νερού σε υπάρχουσα γεώτρηση στο χώρο του ΧΥΤΑ έδειξαν ότι τούτο είναι επιβαρυμένο και ακατάλληλο προς πόση. Άλλο ένα δεδομένο είναι ότι η ευρύτερη περιοχή είναι σεισμογενής.

    Το γεγονός ότι τα σκουπίδια σας θα έρχονται σε λίγο σε εμάς , φυσικά για εσάς είναι επιτυχία. Το λέτε ευθέως άλλωστε και εγώ στη θέση σας τα ίδια θα έλεγα.

    Ας έρθει ο Δήμαρχος Αποστολάκης στο Δημοτικό Συμβούλιο του Αυγούστου που θα γίνει στη Πάλαιρο να εξηγήσει πως με ένα Δήμο που κάνει προγραμματική συμφωνία συνεργασίας θα του πει δεν δέχομαι τα σκουπίδια σου. Τη στιγμή μάλιστα που έφερε τα σκουπίδια της Ηλείας παρότι έλεγε καμία σακούλα σκουπιδιών δεν θα έρθει στη Πάλαιρο εκτός Δήμου.

    Αγαπητοί συνδημότες της Παλαίρου- Πογωνιάς και του Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας.

    Η Δημοτική Αρχή με Δήμαρχο το κ Αποστολάκη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΛΗ από το κόσμο ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ στη ΠΑΛΑΙΡΟ.

    Πολιτική μου εκτίμηση με βάσει τα παραπάνω είναι ότι το ενδεχόμενο να έρθουν ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ μην πω ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΟ.

    Κατόπιν των ανωτέρω

    ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΗ ΔΙΕΞΑΣΓΩΓΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ.
    Αφού οι Δημότες ενημερωθούν πλήρως για όλα τα ενδεχόμενα ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. Να πάρουν την ευθύνη της ψήφου τους.

    Αυτό θα πει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δήμαρχε κ Αποστολάκη και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας.

    Σε ότι με αφορά ΘΑ ΠΩ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ και βεβαίως θα σεβαστώ το αποτέλεσμα της κάλπης.


    Καλώ τους Δημοτικούς Συμβούλους πλειοψηφίας και μειοψηφίας από το πρώην Δήμο Κεκροπίας - Παλαίρου να υποστηρίξουν τη θέση για διενέργεια τοπικού δημοψηφίσματος.

    Καλώ τους Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο του Αυγούστου που θα γίνει στη Πάλαιρο Να ΔΗΛΩΣΟΥΝ, αν σε λίγο έρθουν σκουπίδια από τη Λευκάδα, ότι ΘΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ από τη Δημοτική παράταξη του κ Αποστολάκη, θα παραιτηθούν από τις θέσεις ευθύνης που έχουν και ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΤΟ Δήμαρχο κ Αποστολάκη. Διαφορετικά εμπαίζουν τους Δημότες.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κραυγή αγωνίας και λόγος ευθύνης τεκμηριωμένος όπως πάντα. Δήμαρχε και Δημοτικοί Σύμβουλοι έτσι έχουν τα πράγματα. Να μιλήσουν οι Δημότες. Οι ώμοι σας αιρετοί είναι πολύ μικροί για μια τέτοια απόφαση που θα επηρεάσει καθοριστικά το τόπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Βλάχο , Δήμαρχος και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας ασχολούνται με απευθείας αναθέσεις και μόνο. Η προστασία του περιβάλλοντος και ο υδροφόρος ορίζοντας για αυτούς είναι άγνωστες λέξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αιντεεεε που κατάντησαμε ρεεεε.Να δητε πως οι πονηρή λευκαδιτες θα φεροουν τα σκουπίδια τους εδώ (με το καταληλο λάδωμα).Γιατι δεν κάνουμε καιεμεις μια πρόταση να πάμε τα δικά μας εκεί να δείτε τι θα γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΕΚΡΟΠΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι άλλο θέλετε να πεί ο Βλάχος, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας για να καταλάβατε ότι σε πολύ λίγο θα έρχονται τα σκουπίδια της Λευκάδας. Θα τα δεματοποιούν και θα τα μεταφέρουν στη Πάλαιρο. Ξυπνήστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΧΙ κε αντιδήμαρχε, η ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ χρήση γης ΔΕΝ μπορεί να γίνει εμπόδιο στη ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ δημιουργία ΧΥΤΥ. Τα σκουπίδια των αυθαιρετούντων στη πόρτα τους και οχι στη δική μας. Λοιπόν, ήρθε η ώρα του ουσιαστικού αγώνα με τα σώματά μας γιατί η ενέργεια αυτή (δικήμας αντίδραση στην απόφαση της δημοτικής ομάδας) αφορά το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας, που δεν μπορεί να υποβαθμίζεται σταδιακά με τις αλλοπρόσαλες αποφάσεις ολίγων και τα συμφέροντα που εξυπηρετουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο λευκαδιτης δημοσιογραφος λεει οτι εχουμε κοινα συμφεροντα βονιτσα και λευκαδα....
    χαχαχαχαχαχαχα
    εμεις τα νταμαρια τα σκουπιδια τη βρομα τους καροδρομους και την μιζερια
    και εσεις τα λεφτα το τουρισμο τα ξενοδοχια τις δρομαρες και τα χαιλικια...
    αυτα ειναι...
    ΔΙΚΑΙΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ...
    και τα εξοδα μισα μισα....
    μην πιαστουνε λακαμαδες και βαλουνε και απο την τσεπη τους κιολας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κανενας δημοτικος συμβουλος της πλειοψηφιας δε θα δεχθει σκουπιδια της Λευκαδας πριν γινει το εργοστασιο διαλογης. Κανενας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατι δεν εκανες δημοψηφισμα στο δημο Παλαιρου για να ζητησεις τη γνωμη του κοσμου, τοτε που ειχαν σκοπο να φτιαξουν τα χυτα; ποιον ρωτησαν κ. Τριαντακωνσταντη; που ειναι τα αποτελεσματα του τοτε δημοψηφισματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μια απλή ερώτηση σε κάθε λευκαδίτη,θα έκαναν ποτέ το ίδιο για τη Βόνιτσα;;;;; Φυσικά ΟΧΙ, ας πάει τα σκουπίδια του το Κομπλιό στον Αη Πέτρο και θα βγουν οι γκράδες! Για πρώτη φορά οι κουτόφραγκοι μας πιάνουν Κώτσους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τοπικό Δημοψήφισμα είναι η πλέον ενδεδειγμένη λύση στη Δημοκρατία. Δημοτικοί Σύμβουλοι στο Συμβούλιο που θα γίνει στη Πάλαιρο πάρτε ονομαστικά θέση. Σε κάθε άλλη περίπτωση μας δουλεύετε χονδρά. Πρόεδρε της Παλαίρου Σταχτιάρη Τάκη που είσαι; Υπάρχεις; Πάρε θέση.Πρόεδρε της Πογωνιάς Σταχτιάρη Νίδα που είσαι; Υπάρχεις; Πάρε θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πριν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 24 Ιουλίου 2017 που έγινε στη Βόνιτσα συναντήθηκα με το Πρόεδρο της Παλαίρου κ Στάχτιαρη Δημήτριο στη Πάλαιρο στο Γραφείο του με πρωτοβουλία δική μου. Συζητήσαμε πολλά θέματα.

    Ανάμεσα στα άλλα του είπα τη θέση μου. Να γίνει τοπικό δημοψήφισμα για το ζήτημα της μεταφοράς των σκουπιδιών της Λευκάδας στη Πάλαιρο και ότι δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ. Του εξέθεσα μια σειρά επιχειρήματα.

    Του είπα επίσης ότι κατέθεσα φάκελο στο Προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου κ Φιώρου που αποδεικνύεται τούτο. ΟΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ << Βιολογικός καθαρισμός, εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων και υποθαλάσσιος αγωγός μεταφοράς λυμάτων Παλαίρου- ΔΕΠΟΣ- Πογωνιάς>> ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΥΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ.

    Συμφωνήσαμε ότι θα κανόνιζε νέα συνάντηση μας ,πριν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συνβουλίου την 24η Ιουλίου, στην οποία θα ειδοποιούσε τον Αντιδήμαρχο κ Φραδέλο, το Πρόεδρο του ΦΟΣΔΑ κ Κατσαμπίρη και όποιον άλλο αιρετό ήθελε για να ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. Τι έκανε ο κ Σταχτιάρης δεν γνωρίζω. Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ.

    Με γραπτή μου αίτηση προς το Πρόεδρο του ΔΣ κ Κουνέλη ζητούσα να μου δοθεί ο λόγος στη συνεδρίαση της 24ής Ιουλίου που ανάμεσα θα έλεγα τα παραπάνω, Τοπικό δημοψήφισμα, μη πλήρη τήρηση των περιβαλλοντικών όρων κλπ.

    Ο ΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ από το κ Κουνέλη. Να ΜΗΝ μου δοθεί ο λόγος παρότρυνε το Πρόεδρο του ΔΣ και ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης.

    Αγαπητοί συνδημότες ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ.

    ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΟΥΝ τους πληροφορώ.

    ΕΙΣΤΕ βαθιά ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ.
    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Kώστα προσπαθούν μέσα στο Καλοκαίρι να κλείσουν σοβαρά θέματα.
    Μην τους αφήνεις σε χλωρό κλαρί.
    Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδρος Παλαίρου είναι άβουλοι και μοιραίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Aνόητε 4:03 ρωτάς το Τριαντακωνσταντή γιατί δεν έκανε δημοψήφισμα για το ΧΥΤΑ; Να είσαι σίγουρος ότι αν μπορούσε από το νόμο θα το είχε κάνει. Σεβαστείτε ένα τίμιο αγωνιστή ρε ρετάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο