Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ: Εικόνα διάλυσης στη διοικούσα παράταξη του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας!

        Χθες Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017, πραγματοποιήθηκε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ακτίου Βόνιτσας, στην Δημοτική Κοινότητα Παλαίρου.

-Σε τροχιά πολιτικής κατάρρευσης ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης και η Δημοτική του ομάδα!
-Αντιδημοκρατική συμπεριφορά του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κουνέλη!
-Με το ζόρι υπήρξε η απαιτούμενη απαρτία!
-Απών ο αναπληρώτης Αντιδήμαρχος κ. Στούπας και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας. ΤΥΧΑΙΟ;!!!
-Απών ο πρόεδρος της δημοτικής Κοινότητας Παλαίρου κ. Στάχτιαρης καθώς και όλοι οι τοπικοί σύμβουλοι της Παλαίρου πλειοψηφίας και μειοψηφία!  ΤΥΧΑΙΟ;!!!
-Ανοικτή διάσταση απόψεων της Αντιδημάρχου κας Πανταζή με τον Αντιδήμαρχο κ. Προδρομίτη!
-ΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ: "Εσείς ψηφίζετε, εγώ εισηγούμαι!!"
           Κυρίες και κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας το μήνυμα, ο κ. Δήμαρχος σας το έστειλε! Φανταστείτε σε λίγο που θα έρθουν τα πιό δύσκολα, τι θα γίνει. Ο νοών νοείτω!
-Το αυτοδιοίκητο της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν σημαίνει και μη τήρηση των νόμων!!

     Τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017, θα αναρτήσουμε άρθρο με το τι ακριβώς έγινε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην ΠΑΛΑΙΡΟ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής 
Μαθηματικός

47 σχόλια:

  1. Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ:Ο ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΑΡΟΧΗ Ο ΑΛΛΟΣ ΟΧΙ.ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και απο την αντιπολιτευση διαφωνουσαν. Ο ενας ελεγε να μπει προστιμο κι ο αλλος οχι. Τι σημαινει οτι δεν μπορουν να διαφωνησουν επειδη ειναι στην ιδια παραταξη? Αυτο παλι πρωτη φορα το ακουμε. Αν παλι απαγορευεται να αρρωστησει καποιος η να λειψει καποιος γιατι ειναι εκτος δημου για καποιους λογους αλλα και για δουλειες του δημου τοτε πεστε το κι αυτο. Ελεος επιτελους αλλο κατι θα σχολιασετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επεβαλαν προστιμο 500€ για παρανομη συνδεση νερου όπως λενε, σε ένα άρρωστο οικογενειάρχη απο την Κατούνα.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΡΟΜΙΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ. Καλά δεν ρώτησαν ποιος είναι αυτός, αν είναι άρρωστος, αν είναι εγχειρισμένος και τον τιμώρησαν με πρόστιμο και τον άφησαν χωρίς νερό και δεν μπορεί να καλύψει ούτε και τις στοιχειώδεις ανάγκες του.
    Αν θέλουν να πάνε να κόψουν το νερό και να επιβάλουν πρόστιμα στος οφειλέτες που γεμίζουν πισίνες και δεν έχουν πληρώσει ποτέ λόγαριασμο και χρωστάνε εκατομμύρια και ας αφήσουν τους ανθρώπους που διψάνε και είναι άρρωστοι με οξυγόνο.
    ΕΛΕΟΣ ... Καλά στην καρδιά δεν έχουν ανθρωπιά? Ντροπή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κλέβουν το νερό μπροστά σας ,και δεν μιλάτε τους έλεγε ο Τριαντακωνσταντής.
    Καλά κάνουν έλεγε ο Αντιδήμαρχος Προδρομίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι εισήγηση του υδραυλικού του Δήμου. Είναι η εφαρμογή του κανονισμού ύδρευσης. Είναι διαφωνία στην εφαρμογή του νόμου από το Προδρομίτη. Η ανομία 4;35 τιμωρείται. Kατάλαβεs;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Eνάρατε και ηθικε Λάκια Στούπα στα δύσκολα κρύφτηκες. Λάκισες τώρα που το καράβι βουλιάζει. Δεν θα γλυτώσεις. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οποτε φτιάξει ο Αποστολάκηs μαρίνα στη Πάλαιρο και στη Πλαγιά σουράτε μου κλέφτικα. Δεν ντρέπεστε να κοροίδευτε το κόσμο Δήμαρχε; Tσίπα δεν υπάρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πανταζή , Αντιδήμαρχε για την ύδρευση οι καντίνες από που παίρνουν νερό; Αυτές θα τις ταπώσεις ; Φραδέλε οι καντίνεs από παίρνουν νερό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η υπηρεσία του Δήμου έκλεισε τη παροχή στη Κατούνα γιατί είχε το ρολόι ανάποδα, ο Αντιδήμαρχος Προδρομίτης πήγε και την άνοιξε. Ο Δήμαρχος Αποστολάκης κάθεται και το καμαρώνει επειδή παρανόμησε. Δηλαδή και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος. Ο Φερεντίνος αντί να καταγγείλει τη παρανομία είπε καλά έκανε ο Προδρομίτης γιατί και άλλοι παρανομούν. Με λίγα λόγια παρανομείτε και δεν σας ενοχλεί κανένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. για τα σχολεια και τις επιστολες του δημαρχου τι γινεται?για ενημερωσε μας Κωστα,κατι ακουσαμε για παρεμβασεις του δημαρχου ειναι αληθεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κρίμα για τον τόπο μας λέω εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η κ Πανταζή δούλευε το Δημοτικό Συμβούλιο και το κόσμο ότι ο πατέρας της πήρε μόνο 800 ευρώ ενώ είχε πάρει 12.500 ευρώ συνολικά λοιδορούσε το δάσκαλο ότι είναι γραφικός , ο τρελός του χωριού και ο εν λόγω κύριος. Ο πατέρας Δημοσθένης πήγε και τον απείλησε. Μόλις παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό ούτε καν συγνώμη δεν ζήτησε από τα μέλη του ΔΣ. Τώρα έρχεται να επιβάλλει την νομιμότητα. Ντροπή ρε. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί κυρία μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Τριαντακωνσταντής είπε τη πιο σωστή πρόταση. Οσοι είναι παράνομοι να τους κοπεί το νερό αμέσως και να μηνυθούν. Οσοι χρωστάνε πάνω από 5.000 ευρώ αν δεν μπουν στη ρύθμιση να τους κοπεί το νερό και οι υπηρεσίες που τους προσφέρει ο Δήμος. Ολοι δε που χρωστάνε να μπουν στη ρύθμιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Νέρωνας που είναι ρε παιδιά. Στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν έρχεται. Μοιράζει χρήματα με τη παρέα του σε κάθε ένα. Ιππείς, αθλητές, γεύματα, αναψυκτικά, εμφιαλωμένα νερά, σε καλλιτέχνες που δεν του ξέρει κανένας, ξενοδοχεία, ηχητικές καλύψεις, φωτιστικές ακόμα και μέρα μεσημέρι, ιστοσελίδες κλπ. Φτιάχνει ψήφους με τα δημοτικά χρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το μεγαλύτερο ανέκδοτο. Η Πανάγιω μιλάει για νομιμότητα. Πιάστηκε με τη γίδα στη πλάτη και τώρα λέει για παρανομίες των άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Mπαλατσούρα μιλά εσύ για νομιμότητα Oταν ο τραμπούκοσ Τραυλοστάθη επιτέθηκε στο δάσκαλο κατά τη διάρκεια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ενώ ήσουν Πρόεδρο έκανε πω δεν άκουσε τίποτε Οι καντίνε που πηγαίνει τηρούν το χώρο που νοίκιασαν ή έχουν ξαπλωθεί όσο θέλουν. Γιαυτό μούγκα. Ένα Κατουνιώτησ που σε ψ'ηφισε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Από το Κώστα χάσατε τον ύπνο σας . Εγώ ο δεξιός που το ξέρω καλά θα πει πολλά ακόμα. Κρατήστε το αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το γραφείο τύπου τη Παλαίρου που δουλεύει για τον Αποστολάκη και μπαίνει εγγυητής για τις καντίνες τι παρανομίες τους τις ξέρει. Το γιατί δεν μιλάει οι πάντες το γνωρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κανένας τοπικός σύμβουλος από τη Πάλαιρο στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και αυτοί που χρωστάνε χιλιάδες ευρω για το νερό, γαργάρα ρε άπλυτοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Είναι κρίμα στο φτωχαδάκι απο την Κατούνα, να του κόβουν το νερό και να του βάζουν πρόστιμο, επειδή δεν μπορεί να πληρώσει και ο κάθε μεγαλοκλέφτης και μεγαλοοφειλέτης να μην πληρώνει-αυτό λέγεται αλλιώς εξαγορά ψηφοφόρων- γιατί του κάνει πλάτες η εκάστοτε δημοτική αρχή.
    Φτάνει τόση αδικία ρε χαραμοφάηδες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δήμαρχε Αποστολάκη άνοιξε ο ασκός του Αιόλου. Αυτό είναι η μεγαλύτερη πολιτική σου γκάφα. Πολιτικά τελείωσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κώστα σε φοβούνται για αυτό δεν σου δίνουν το λόγο. Προχώρα βγάλτε τους όλα τα άπλυτα στη φόρα. Δεν μπορεί μερικές οικογένειες αιρετών και μη να έχουν πλουτίσει μέσα από το Δήμο και να το παίζουν δεν ξέρουμε τίποτε. Αυτά που λέγονται παντού έχεις το θάρρος και τα λες δημόσια. Πρόσεχε όμως για τη ζωή σου . Σου την έχουν στημένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. << Eσείς ψηφίζετε, εγώ εισηγούμαι>> Είπε ο Αποστολάκης στους δικούς του. Καταλάβατε που αλλού θα το πεί αυτό Δημοτικοί Σύμβουλοι; Aν όχι ,ψάξτε να μάθετε. Αν ναι , τότε ισχύει η περίφημη φράση όλοι ..... τα φ@γ@μ@.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δημοτικέ Σύμβουλε Ασπρογέρακα, Δημοτικέ Σύμβουλε Παντελή Αποστολάκη τακτικοί επισκέψτεs στις καντίνεs τις παρανομίεs δεν τις βλέπετε;Γιατί δεν μιλάτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αντιδήμαρχε κ Πανταζή είσαστε στην επιτροπή παραλαβής των έργων του Κέντρου Μέριμνας επί δυόμιση χρόνια. Με το χέρι στη καρδιά τα παραλάβατε όλα τα έργα που έχουν κοπεί χρηματικά εντάλματα ή πολλά ήταν εικονικά; Απαντήστε πρώτα σε αυτό και μετά έχετε δικαίωμα να μιλάτε για νομιμότητα ως Αντιδήμαρχοs ύδρευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Είναι τραγικό πάντως να βάζουν πρόστιμο σε έναν άρρωστο άνθρωπο και να χαριζουν υπερογκα πόσα σε ψηφοφόρους τους Δάσκαλε πες το όνομα και πόσα του χάρισαν του Σκλαβαινιωτη με το καφενείο. Βουίξει όλη η ζαβερδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΄Διέγραψαν τα χρέη για το νερό του Βλησσάρη του πατέρα του Δημοτικού Συμβούλου Κατσαμπίρη Γεωργίου και άλλων στα παλιά Σκλάβαινα. Ντροπή και αίσχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η Πανταζή που ψήφισε απευθείαs ανάθεση στο τραμπούκο πατέρα της έρχεται και μιλά για νομιμότητα. Ακουσα με τα αυτιά μου το Δημοσθένη μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στη Βόνιτσα να λέει στο Τριαντακωνσταντή θα σου σπάσω τα μούτρα δημόσια.¨Ελεοs Παναγιώτα. Υπάρχουν και όρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αποστολακη σε στηριξαμε να μαζεψεις τα χρεη του καφενειου στην παλαιρο του γελαδαρη στην βονιτσα της καφετεριας στην πλαγια του ξενοδοχου στην βονιτσα κλπ και εσυ για να ξαναβγεις τα παρατησες....αληθεια καταλαβες οτι εμεις οι ιδιοι θα σε μαυρισουμε.....ο λακιας που το εχει με τα οικονομικα τι λεει οταν θα δωσει λογο στον εισαγγελεα για παραβαση καθηκοντος....θα επανελθω γιατι εχει δικιο ο δασκαλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΣΤΟΥΠΑΣ Ο ΙΣΟΤΙΜΟΣ,Ο ΦΡΑΔΕΛΟΣ Ο ΣΟΥΠΕΡ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΓΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΑΠΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΓΙΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΣΤΑΝΗ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ?Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΤΟ ΤΟ ΕΜΑΘΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τι να σας κανω που ειμαι πασοκ και σας ψηφισα καλυτερα σολδατος αν και δεξιος παρα τα χαλια σας και την αηδια που μας δειξατε τρια χρονια τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τι ντρέπεστε να το πείτε. Τσουνακας Γεώργιος αυτός με το καφενείο που του χάρισαν τα χρέη με το νερό και το παίζει δημαρχος στην ζαβερδα! Ξηρομέρο σας παρακαλώ να το δημοσιεύσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Δάσκαλε σου οφείλουμε πολλά. Με θάρρος μας έμαθες τι ακριβώς συμβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ακούσατε Ακούσατεεεε! Όλοι σήμερα στη πλατεία του χωριού! Για μία και μόνη παράστασηΗΗΗΗΗ!!!!
    "Ο ΠΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ"
    ΘΑ φάάάάΝεεεε-- ΘΑ πιούούούΝΕΕΕΕ και οι δημότες νηστικοί θα κοιμηθούΝεεεε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. τι γέμισε ρε το φτωχαδακι απο την κατούνα με τόσο νερό, και του βάλατε 500 ευρω πρόστιμο; -Το νερόλακο της Μποδοβίνιτσας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ... ΤΑ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ, ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ, ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΧΡΕΗ ΑΠΟ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ...
    Δυστυχια σου Ελλαs, με τα τεκνα που γενναs. Ω Ελλαs, ηρωων χωρα, τι γαιδαρουs βγαζειs τωρα; (Γεωργιοs Σουρηs)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Το τσουνάμι των αποκαλύψεων έρχεται. Τότε δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν. Δάσκαλε όλα στο φως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Προς 6:16 μ.μ. τι ακριβως γεμισε? Ποτιζει τα τριφυλλια του οπως και πολλοι αλλοι εκει πανω. Ποτιζουν καπνα, καλαμποκια και αλλα. Ολοι προστιμο γιατι ειχαν μαθει να πληρωνουν το νερο 25 ευρω το χρονο. Ειναι πολλοι εξυπνοι εκει πανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Οχι μονο εκανε υπερκαταλωση αλλα εχει γυρισει το ρολοι νσ μετραει αναποδα. Που σημαινει οτι σβηνει δε γραφει. Οι κατουνιωτες ας ρωτησουν τον υδραυλικο που εκανε την εκθεση. Παρακαλω να δημισιευθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Η Αντιδήμαρχος Πανταζή αρμόδια για την ύδρευση, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Φραδέλο, το Πρόεδρο της Παλαίρου , το Πρόεδρο της Πογωνιάς και τον υδραυλικό του Δήμου να πάνε να ελέγξουν από που υδροδοτούνται οι καντίνες. Στο επόμενο ΔΣ να φέρει την έκθεση του υδραυλικού και να επιβάλλει πρόστιμα. Θα καλέσει και το παρδαλό κατσίκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Η κυρια καρελου γιατι εφυγε στο τελευτεο θεμα κ εμεινε οπροδρομιτης μονος κ ερημος χωρις κανεναν συμβουλο απο το δημο μεδεωνος μηπως τον θεωρουν υπευθυνο κ του λενε εσυ που τα κανεις λουσουτα τωρα μονος σου κ παρε την ευθυνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Η κυρια καρελου γιατι εφυγε στο τελευτεο θεμα κ εμεινε οπροδρομιτης μονος κ ερημος χωρις κανεναν συμβουλο απο το δημο μεδεωνος μηπως τον θεωρουν υπευθυνο κ του λενε εσυ που τα κανεις λουσουτα τωρα μονος σου κ παρε την ευθυνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ο Αντιδήμαρχοs Φραδέλοs στο Δημοτικό Συμβούλιο τη Τετάρτη είπε ότι η βρύση στο τρίγωνο μεταξύ Παλαίρου και Πογωνιά έχει κλείσει από 4 Αυγούστου. Δήμαρχε Αποστολάκη και σειs που τον ψηφίσατε να τον χαίρεστε. Σήμερα Σάββατο 2-9-207 στις 12 και πέντε το μεσημέρι και στιs τρείs και δέκα το μεσημέρι που πέρασα ξανά από εκεί άνοιξα τη βρύση και έτρεχε ποτάμι to νερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΤΉΘΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ, ΤΙ ΦΟΒΆΣΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Τα δελτία τύπου του Νέρωνα που είναι; Tα γραφεία τύπου του πρατηρίου σώπασαν;Tα αστειάκια τελείωσαν. Που να έρθουν οι καταιγίδες και τα αστροπελέκια τι έχει να γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο