Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ, στην ΠΑΛΑΙΡΟ

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου» (Άρθρο 67 Ν.3852/10) Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας  στη Δημοτική Κοινότητα Παλαίρου.

         Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στην Δημοτική Κοινότητα Παλαίρου αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Παλαίρου (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Σπύρος Αχείμαστος - σύμφωνα με την αρίθ.177/2017 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου), στις 30 Αυγούστου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7:00μ.μ  για συζήτηση και λήψη απόφασης με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.-Απευθείας ανάθεση μετά από άγονη δημοπρασία διαγωνισμού «Προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων για το έτος 2017». 
(Εισηγητής κ.Στούπας) 
2.-Παραχώρηση αίθουσας (πρώην κυλικείου στο χώρο παλιού Δημοτικού Παλαίρου) για τον αθλητικό Όμιλο Παλαίρου και τις Ακαδημίες του. (Εισηγητής κ. Φραδέλος).
3.- Μείωση μισθώματος του Μασούρα Αλέξη του Αχιλλέα για το Δημοτικό Ιχθυοτροφείο Μυρτάρι στη θέση΄΄ ΧΩΡΑ΄’ σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4071/2012. 
(Εισηγητής κ.Στούπας) 
4.- Περί αντικατάστασης μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της «Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας».  (Εισηγήτρια Βαρβάρα Λίτου-Σάλιαρη)................



5.- Έξοδα διαφήμισης και προβολής δραστηριοτήτων Δήμου (προμήθεια βιβλίων). 
(Εισηγήτρια Πανταζή Παναγιώτα)
6.- Παράταση χρόνου περαίωσης της μελέτης με τίτλο «Αναθεώρηση Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ.) Δήμου Ανακτορίου». (Εισηγήτρια κα Φιώρου)
7.- Έγκριση έκθεσης υλοποίησης του προϋπολογισμού 2ου τριμήνου 2017. 
(Εισηγητής κ.Στούπας) 
8.- Αναπροσαρμογή εμπορία ύδατος. (Εισηγητής κ. Δήμαρχος) 
9.-Έγκριση 2ου ΑΠΕ ΚΑΙ 2ου ΠΚΤΜΝΕ για το έργο: «Αναστήλωση-ανάδειξη κινηματογράφου ΛΑΙΣ και μετατροπή του σε πολιτιστικό κέντρο Βόνιτσας» - Γνωμοδότηση επί της ένστασης του αναδόχου.
10.-Γνωμοδότηση επί της ένστασης του αναδόχου κατά  της υπ΄ αριθμ. 9969/02-08-2017 Ειδικής Διαταγής του Τμήματος Τεχνικών Έργων του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, Διευθύνουσας Υπηρεσίας  του έργου: «Αναστήλωση-ανάδειξη κινηματογράφου ΛΑΙΣ και μετατροπή του σε πολιτιστικό κέντρο Βόνιτσας»
11.-Ρυθμίσεις οφειλών προς Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού σύμφωνα με το αρ. 52 του Ν. 4483/2017 (ΦΕΚ 107/31.07.2017). (Εισηγητής κ.Στούπας) 
12.- Χορήγηση βραχυχρόνιων αδειών στάσιμου υπαίθριου εμπορίου για καντίνες. 
(Εισηγητής κ. Στούπας)
13.Ορισμός εκτιμητή της εμπορικής αξίας ακινήτων από το μητρώο πιστοποιημένων εκτιμητών για την υπόθεση ανταλλαγής οικοπέδων μεταξύ του Ι.Ν Αγιου Σπυρίδωνα Βόνιτσας και του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας. 
(Εισηγητής κ.Ασπρογέρακας)
14.-‘Εγκριση ανάπλασης Βόνιτσας. ( Εισηγήτρια κ. Φιώρου).
15-.Υποβολή πρότασης με τίτλο: «ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ», στα πλαίσια της πρόσκλησης με κωδικό 26e11b_1 (A/AOΠΣ: 2066) του επιχειρησιακού προγράμματος "Δυτική Ελλάδα" του ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 2 «Προστασία του περιβάλλοντος- Μετάβαση σε μια οικονομία φιλική στο περιβάλλον» ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Δράσεις αστικής ανάπτυξης ιστορικών, εμπορικών και τουριστικών κέντρων της Περιφέρειας» -ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ -ΟΡΙΣΜΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ - ΕΞΟΥΣΙΟΔΌΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ (Εισηγητής κ. Φιώρου).
16.-Περί έγκρισης διενέργειας πρόχειρου διαγωνισμού για την «Μίσθωση μηχανημάτων έργου κ οχημάτων για τις ανάγκες της Δ.Ε Ανακτορίου για το έτος 2017.( Εισηγητής κ.Δήμαρχος)
17.-Περί αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017. (Εισηγητής κ. Στούπας) 
18.-Συζήτηση σχετικά με έκθεση υδραυλικού του Δήμου(Εισηγητής κ. Στούπας)
19.-Απόφαση για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας εκτός έδρας του, στη Δημοτική Κοινότητα Κατούνας.

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΝΕΛΗΣ 

*Επιπλέον στοιχεία για τις εισηγήσεις (αποφάσεις Επιτροπών, έγγραφα κλπ.) παρακαλούμε να απευθύνεστε στην γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου ή στους αρμόδιους Υπαλλήλους. 


6 σχόλια:

  1. Nai mpravo sas kanete miosei misthomatos liga konomane.Re parte ta lefta apo ta dimosia misthomata giati auta einai dika mas lefta tou laou kai oxi dika sas eseis simera eisaste kai ayrio oxi.Exete pantou tsampa nikiasi ta panta aytoi konomane kai meta lete pos o dimos vouliazei kai den exei lefta.Ntropi sas pou ta sizitate kamia miosei pros ta kato ola pros ta pano ksipnate konomane min koitate mono ta psifakia o noon noito...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάμε για εκλογές,τώρα θα κάνουμε τα ρουσφέτια μας.Τόσο καιρό δεν κάναμε τίποτα το ουσιώδες για το καλό του πολίτη ,παντού αναρχία και βρωμιά.Δηλαδή,θα καταφέρετε πάλι να μας πάρετε την ψήφο και η μεν και η δεν;Θα πρέπει ο λαός ποιά να πάρει πραγματικά τις τύχες στα χέρια του,οι εκλογές έρχονται και τώρα η δύναμη είναι στα χέρια σου,θα σας γλύφουν σαν τα σαλιγκάρια για τον ψήφο.Τώρα μάλιστα είναι άφαντοι και στα παρασκήνια.Κάποιοι ,βέβαια είναι και παραπέρα στα μεγάλα σαλόνια και κοιτάνε και το μέλλον τους,δεν ασχολούνται με τον δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί να μειώσεις το μίσθωμα Αποστολάκη μαγαζί σου είναι,μήπως για τα ψηφάκια γίνονται όλα,εκλογές έρχονται.Θα δούμε πολλά απο εδώ και πέρα ,το βλέπουμε έρχονται .Ξεκίνα και θα έχουμε γέλια αν δεν ξαναπάρεις τον Δήμο και εσύ και αυτοί που θα υπογράφουν τα ρουσφέτια τους.Τόσο καιρό βέβαια τους είχες γραμμένους ,τώρα για να τους έχεις πάλι στον συνδυασμό σου θα κάνεις τα χατίρια τους.Πάλι μαζί σου υποψήφια θα είναι το σόι τους.Ελλάς το μεγαλείο σου.Δυστυχώς αυτοί είμαστε δεν αλλάζουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι καντίνες Δήμαρχε Αποστολάκη τηρούν αυτά που υπογράψετε μαζί τους; Γιατί ενώ βλέπετε τις παρανομίες τους δεν μιλάτε; Τι παιχνίδια παίζονται ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tη στιγμή που Νέρωνας και η παρέα του κατασπαταλούν το δημόσιο χρήμα χωρίς κανένα έλεγχο ο Γεωργοθόδωρος μας λέει δεν υπάρχουν λεφτά ; Mε 1.200 ευρώ ενάρετε και ηθικέ Λάκια πόσα άτομα τρώνε σε ταβέρνα; Mε 800 ευρώ πόσα αναψυκτικά- μπύρες ήθελα να πω και μαύρο ουίσκυ για τους Αποστολάκηδες , αγοράζουμε; Aπό πότε ο Δήμος ταΐζει και ποτίζει το κάθε τυχάρπαστο; Aπό πότε αυτό λέγεται πολιτισμός; Mα στην εποχή του Γεωργοθόδωρου και του Νέρωνα μαζί με τη παρέα τους. Εμείς δεν έχουμε δρόμο να πάμε να αρμέξουμε τα πρόβατα μας και αυτοί στο κόσμο τους. Θα φάτε μαύρισμα στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ksiromero ta tros ta sxolia anevaseta ola

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο