Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ: Μνημόσυνο από τοv Παλαιοημερολογίτη Μητροπολίτη π. Ανατόλιο Ψυχογιό, Υπέρ Αναπαύσεως Ψυχών Δωρητών της Ακαδημίας "Κοσμάς ο Αιτωλός" (ΦΩΤΟ: Στέλλα Λιάπη)




    Τελέστηκε σήμερα Κυριακή 16.7.2017, στα Παλιάμπελα, από τους Παλαιοημερολογίτες, μνημόσυνο υπέρ Αναπαύσεως Ψυχών δωρητών, ευεργετών, φίλων της Ακαδημίας "Κοσμάς ο Αιτωλός".
    Του ιερού Μνημοσύνου, προέστη ο παλαιοημερολογίτης μητροπολίτης Ακτίου Βόνιτσας και στερεάς Ελλάδας π. Ανατόλιος Ψυχογιός.....
















 




















 



































 




 






 












16 σχόλια:

  1. Με το να ανεβάζετε 50 φωτογραφίες με τα ίδια άτομα έχετε την εντύπωση οτι θα τους κάνει να φαίνονται περισσότεροι; ; ; Το έχουμε ξαναπεί: Έχουμε Επίσκοπο και μάλιστα άξιο! Λέγεται Κοσμάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι σημαιες που κολλανε με την εικονα της Παναγιας και τις αρτοκλασιες;; πω πω πω μπερδεμενοι ανθρωποι ρε παιδι μου...κριμα...ο Θεος να τους φωτισει καποια στιγμη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας είναι ο κ.κ. Κοσμάς! Άξιος και άγιος Ιεράρχης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πλανεμενε γεροντα ο θεος να σε φωτισει να συνελθεις παιρνεις κ αλλες ψυχες στο λαιμο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και γιατί κάνουν αυτό το μνημόσυνο σε ιδιοτικό χώρο,με σημαίες χωρών παντού(λες και είναι φολκλόρ φεστιβάλ)!!!Μωραίνει κύριος...ευτυχώς οι 'πιστοί'είναι ελάχιστοι...
    Η Ορθόδοξος εκκλησία η μία καθολική και αποστολική έχει επίσκοπο τον κ.κ.Κοσμά,Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας(πολλά τα έτη)που ορθοτομεί τον λόγο της αληθείας του ευαγγελίου του Ιησού Χριστού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιος ειναι αυτος που το παιζει μητροπολιτης? Τον διορισε ο Παππας της Ρωμης μηπως? Εμεις ξερουμε τον κ.κ. Κοσμα για μητροπολιτη μας. Οποιος πιστευει οτι επισκοπος της χριστιανοσυνης ειναι ο Παππας της Ρωμης, τοτε μακρια απο εμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσείς που μιλάτε για πάπα της Ρώμης ξέρετε πολύ καλά ότι ο Βαρθολομαίος είναι κολλητός μαζί του επίσης του φιλάει το χέρι επίσης κάνουν και συλλείτουργο μαζί.να μην γελιέστε ότι θα επέλθει σχίσμα στην ελληνική Εκκλησία και ο υπεύθυνος είναι ο Βαρθολομαίος που έπαψε να αποκαλεί του καθολικούς ετεροδόξους με απόφαση της ψευτοσυνοδου της Κρήτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσείς που μιλάτε για πάπα της Ρώμης ξέρετε πολύ καλά ότι ο Βαρθολομαίος είναι κολλητός μαζί του επίσης του φιλάει το χέρι επίσης κάνουν και συλλείτουργο μαζί.να μην γελιέστε ότι θα επέλθει σχίσμα στην ελληνική Εκκλησία και ο υπεύθυνος είναι ο Βαρθολομαίος που έπαψε να αποκαλεί του καθολικούς ετεροδόξους με απόφαση της ψευτοσυνοδου της Κρήτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο πάπας με τον Βαρθολομαίο συλλειτουργει.Ο Βαρθολομαίος φιλάει το χέρι του πάπα.Ο Βαρθολομαίος με απόφαση που πήρε στην ψευτοσυνοδο της Κρήτης σταμάτησε να αποκαλεί τους καθολικούς ετεροδόξους.το σχίσμα είναι αναπόφευκτο και υπεύθυνος είναι ο Βαρθολομαίος αλλα και οι βολεμένοι μητροπολίτες που δεν αντιδρούν.αν και ο Κοσμάς είναι τέλειος ποιμένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η λυση στην αιρεση αδερφε δεν ειναι το σχισμα αλλα η αποτειχιση, το σχισμα ειναι μεγαλο αμαρτημα! Αλλα μιας και μηλας για σχισμα το ερωτημα ειναι ποιος θα το κανει? Βλεπεις εσυ καμια αντιδραση απο τους επισκοπους ενα χρονο τωρα? Εκτος μεμονομενων περιπτωσεων που φωναζουν που κ που πχ Πειραιως Σεραφειμ αλλα και αυτος μολις ηρθε ο βαρθολομαοος στην Αθηνα εσπευσε να του φιλησει το χερι κ νΑ κανει μετανοιες στο βαρθοπομαιο

      Διαγραφή
  10. Ο κυριος αυτος ανηκει σε μια μικρη σεκτα παλαιοημερολογιτων η οποια δεν αριθμοι ουτε 50 πιστους και την οποια σεκτα οι υπολοιποι παλαιοημερολογιτες δεν θελουν ουτε να την βλεπουν.Επηδη δεν τον κανανε επισκοπο η κρατουσα εκκλησια απο φιλοδοξια κ εγωισμο πηγε στους παλαιημερολογιτες και φανταζομαι απο τους αλλους παλαιοημετολογιτες εφαγε πορτα ,και οι μονοι που δεχτηκανε κ τον κανανε"επισκοπο" ηταν αυτοι οι παρακμιακοι του Αυξεντιου.Ο ανθρωπος βρισκεται σε βαθεια πλανη κ περνει κ αλλους στο λαιμο του εχει κανει την αυλη του εκκλησια κ μαζευει τους γειτονες κ τελει"λειτουργειες κ μνημοσυνα" υπερηφανεια κ φιλοδοξια πηγη ολλων των κακων ο θεος να τον φωτισει να μετανοησει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντροπή σας καθίκια όλοι σας να μιλάτε χωρίς να ξέρετε άντε μου να χαθείτε εσείς πιστεύετε που είστε χριστιανοί ορθόδοξοι????

      Διαγραφή
  11. Ντροπή σας καθίκια όλοι δεν ενόχλησε κανένα σας να μιλάτε χωρίς να ξέρετε άντε να χαθείτε εσείς που είστε χριστιανοί ορθόδοξοι πιστεύετε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ενοχλησε κανενα και να μας συγχωρεις που στον θιξαμε!Αλλα ο ανθρωπος αυτος ειναι εκτος εκκλησιας και το σημαντηκοτερο βρισκεται σε πνευματικη πλανη και παιρνει και αλλους στο λαιμο του ,ολους εσας που τον ακολουθειται σας παρασερνει σε πνευματικο γκρεμο και αυτο ειναι μεγαλο αμαρτημα! Ευχομαστε να τον φωτισει ο θεος και να μετανοησει! Η εκκλησια αγαπητε εχει νομους κ κανονες το λεγομενο εκκλησιαστικο δικαιο το οποιο ο ανθρωπος αυτος το εχει παραβιασει ολοσχερως για λογους φιλοδοξιας κ εγωισμου και το σημαντηοκοτερο παραμυθιαζει και εσας τους αδαεις που τον πισυευετε καλη μετανοια σαυτον κ σε σας! Ο ανθρωπος αν δεν εχει ταπεινωση οτι αλλα χαρισματα και να εχει πανε στον βροντο!Τουλαχιστον ας σας μαθει να εχετε σεβασμο και να μην αποκαλειται τους αντιφρονουντες "καθηκια"

      Διαγραφή
  12. Ειρήνευε αδερφέ μου... Κάνει και ζέστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. προς Ανωνυμο 1.07
    "Ντροπη σας καθικια";;;; Συγχαρητηρια για τους τροπους σας και την αγωγη σας...ευτυχως δειχνετε και το πραγματικο σας προσωπο. Ντροπη σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο