Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Εντυπωσιακή Επίδειξη taekwondo απο τους αθλητές του Summer Camp στο γηπεδο του ΗΡΑΚΛΗ Αστακού (ΦΩΤΟ: Χρήστος Μπόνης)







ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Χρήστος Μπόνης

      Μια εντυπωσιακή επίδειξη της τέχνης του TAEKWONDO στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του ΗΡΑΚΛΗ από τους αθλητές των ομάδων που συμμετέχουν στο θερινό Camp στον Αστακό παρουσιάστηκε χθες το απόγευμα . 
      Οι δάσκαλοι και αθλητές σε πλήρης αρμονία όπως εξ άλλου ταιριάζει αλλά και χαρακτηρίζει όλα τα αθλήματα των πολεμικών τεχνών, παρουσίασαν ένα πανέμορφο θέαμα, στους λιγοστούς φιλάθλους που παρευρέθηκαν για να τους θαυμάσουν και να τους χειροκροτήσουν......


     Η εντυπωσιακά συνεχιζόμενη αποχή των κατοίκων του Αστακού από το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός, δεν απογοήτευσε τους καθηγητές και μαθητές, οι οποίοι μας παρουσιάσουν τα μυστικά της πανάρχαιας αυτής τέχνης για την αυτοάμυνα με ένα εντυπωσιακό τρόπο. 
          Πέραν των άλλων αθλητών απο τις υπόλοιπες ομάδες ξεχώρισαν για άλλη μια φορά οι αθλητές της ομάδας του Αστακού ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ δείγμα το πόσο σοβαρή δουλειά εξακολουθεί να γίνεται. 
    Εξ άλλου η ΦΗΜΗ αυτής της ομάδας δεν είναι μυστικό καθότι τα μετάλλια που κοσμούν τα δωμάτια των αθλητών καθώς και τα κύπελλα στα γραφεία του συλλόγου είναι η απάντηση σε όλους. Σε πείσμα των καιρών αλλά και των συνθηκών και παρ οτι το αγκάλιασμα αυτού του συλλόγου δεν έχει την ανάλογη ανταπόκριση που έχουν απλόχερα οι δυο άλλοι αθλητικοί σύλλογοι (ΗΡΑΚΛΗΣ και ΑΙΟΛΟΣ) εν τούτοις καταφέρνει να ανεβάζουν ψηλά στα αθλητικά βάθρα όλων των κατηγοριών και όλων των αγώνων την σημαία του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ και κατ επέκταση του ΑΣΤΑΚΟΥ.

ΥΓ: Μόνο και μόνο αν έδιναν το παρόν (χθες) οι γονείς και οι φίλοι των αθλητών του Κένταυρου στο γήπεδο, είναι σίγουρο οτι η άδεια (φυσική) εξέδρα θα είχε γεμίσει και η χαρά των παιδιών θα ήταν απερίγραπτη.
   Ίσως αυτό το camp να είναι το έναυσμα της αντιστρόφου ανάλογα σχέσης και ενδιαφέροντος των Αστακιωτών και προς τον Κένταυρο Αστακού που  μόνο νίκες και χαρές προσφέρει στο τόπο μας (και φυσικά οχι μόνο των κατοικουντων στον Αστακό διότι στον Κένταυρο αγωνίζονται και αθλητές των γύρω περιοχών). 

































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο