Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Πολλά και έντονα παράπονα για τις ομπρέλες στη παραλία του λιμανιού του MYTIKA

ΑΠΟ MYTIKAS PRESS 

       Δέκτες τρομερών παραπόνων έχουμε γίνει εδώ και αρκετές ημέρες, με αφορμή την τοποθέτηση ομπρελών (όπως κάθε Καλοκαίρι) από το Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου στη παραλία του λιμανιού του Μύτικα.
     Τα έντονα παράπονα αφορούν αφενός τον μικρό αριθμό τους και αφετέρου το μικρό μέγεθος τους. Όπως μας είπαν, και διαπιστώσαμε και με τα μάτια μας, πρόκειται για μόλις 10 ομπρέλες, ενώ τα παλαιότερα χρόνια έμπαιναν 18, 20 μέχρι και 23 είχαν μπει κάποια χρονιά. -«Δηλαδή του χρόνου πόσες θα βάλουν; Πέντε;», μας είπε κάποιος Μυτικιώτης, -«Αντί κάθε χρόνο να προσθέτουμε και πιο πολλές ώστε να γίνουν και δύο σειρές, εμείς τις μειώνουμε;».............



   Επίσης μας ανέφεραν ότι οι φετινές ομπρέλες δεν είναι αυτές που κάθε χρόνο τοποθετούταν, είναι άλλες, οι οποίες το μέγεθος τους είναι πάρα πολύ μικρό σε σχέση με τις προηγούμενες. Οι ομπρέλες που έμπαιναν στον Μύτικα κάθε χρόνο, τις πήγαν αλλού μας είπαν.
      Εμείς τα έχουμε πει πολλές φορές σε σχέση με τη συμπεριφορά του Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου προς τον Μύτικα. Απαξία, αδιαφορία και προκλητικό ρίξιμο του Μύτικα, χωρίς να μπορούμε να εντοπίσουμε την αιτία.
     Με λίγα χρήματα θα μπορούσαν στο λιμάνι του Μύτικα και στη παραλία του να έχουν γίνει πράγματα΄χρήσιμα και ορατά από όλους, που θα μπορούσαν να λάβουν τα εγκωμιαστικά σχόλια των εκατοντάδων λουομένων της συγκεκριμένης παραλίας.
      Βάψιμο με πλαστικό άσπρο χρώμα όλου του στηθαίου του λιμανιού (μέσα - έξω), πραγματικό καλό καθάρισμα της παραλίας και στρώσιμο της με γκρέιτερ, τοποθέτηση πολλών σειρών ομπρελών, πραγματικό καθάρισμα όλου του λιμανιού, σήμανση με απαγόρευση αγκυροβολίας στη παραλία και παρκαρίσματος στο λιμάνι, πραγματική επισκευή φώτων κ.α.
    Πράγματα απλά με μικρό οικονομικό κόστος που θα άλλαζαν προς το πολύ καλύτερο την εικόνα, και ο Δήμος θα έπαιρνε τα εύσημα από ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
      Δυστυχώς το Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου έχει τον Μύτικα στην από κάτω και τον χρησιμοποιεί για να εκτελεί αόρατα εργάκια με πολλά χρήματα.

http://mytikaspress.blogspot.gr/

3 σχόλια:

  1. τα προβληματα του δημου ειναι αλλα και οχι οι ομπρελες.
    ας σταματησουν πρωτα να πετανε τους βοθρους μεσα στη θαλασσα οι κατοικοι του μυτικα
    και μετα να κανουν παραπονα για τις ομπρελες.
    Οι ιδιοι που φωναζουν για τις ομπρελες, οι ιδιοι εχουν τα λαστιχα με τους βοθρους στη θαλασσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνώ με τον παραπάνω φίλο. Το πρόβλημα του Μύτικα ειναι οι βόθροι που πέφτουν στη Θάλασσα . Βρωμάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα καλά εκεί στο Μυτικα δεν έχουν χρήματα να αγοράσουν μια ομπρέλα ο καθένας να την τοποθετήσει και όταν φύγουν να την πάρουν στο σπίτι τους... ε ρε προβλήματα που έχει ο κοσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο