Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Παραιτήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος ΗΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ. Την θέση του καταλαμβάνει ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ

ΑΠΟ MYTIKAS PRESS

      Την παραίτηση του από δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ξηρομέρου ανακοίνωσε πριν λίγα μόλις λεπτά στο Δ.Σ. που είναι σε εξέλιξη ο κ. Ηλίας Γεωργαλής, επικεφαλής του ψηφοδελτίου της δημοτικής παράταξης «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών».
     Προσωπικά θεωρούμε απώλεια για την ποιότητα του Δημοτικού μας Συμβουλίου την συγκεκριμένη παραίτηση και δεν θα πούμε περισσότερα, γιατί και ο ίδιος δεν τα θέλει αυτά.
     Τη θέση του κ. Ηλία Γεωργαλή ως δημοτικού συμβούλου στον Δήμο Ξηρομέρου, αναμένεται να καταλάβει ο κ. Ελευθέριος Μάντζαρης ως πρώτος επιλαχών.....



      Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία στον φίλο Λευτέρη. Είναι ένας άνθρωπος μαχητικός, με γνώση των θεμάτων του Δήμου, αλλά το κυριότερο δεν είναι συμβιβασμένος με όλη αυτή την στρεβλή και νοσηρή κατά την γνώμη μας κατάσταση. που επικρατεί και διαφεντεύει τον Δήμο μας.
          Έχει την διάθεση να αναδείξει τα κακώς κείμενα και να ασκήσει σκληρή κριτική όπου κατά την γνώμη του επιβάλλεται, πάντα τεκμηριωμένα και με στοιχεία, αλλά και να είναι ταυτόχρονα εποικοδομητικός εκεί που απαιτείται. καταθέτοντας τις προτάσεις του. Άλλωστε αυτή είναι και η θεσμική του υποχρέωση και ο ρόλος του ως αντιπολίτευση.
     Λευτέρη σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο σου ρόλο, καλή δύναμη και καλά κουράγια.....

http://mytikaspress.blogspot.gr/

7 σχόλια:

  1. Ηλια δεν επρεπε να φυγεις. Ειχες λογο περνουσες πολλα μηνυματα στο κοσμο (οχι στο γαλουνη ). Γυρνα πισω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε τι εχουμε να δουμε στις επομενες εκλογες!!!!!!!!!!!!!! Δεν ξερω ποσες ωρες θα θελουμε να μαζεύουμε ψηφοδέλτια από τον παγκο(εκτος και αν το εχουμε ετοιμο από πριν η δεν παμε καθολου )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να λενε βαρυγδουπες κουβεντες και να κανουν κριτικη στα παντα καλλοι ειναι ,οταν φτανουν στο δια ταυτα απο τα πεπραγμενα τους δεν βλεπω καμμια προσπαθεια ουσιαστικη που να δημιουργει προβλημα στο Γαλουνη.Απ'οτι ακουγεται επεσε και ενας σχετικος καυγας για την αλλαγη της βαρδιας.ολα για την καρεκλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σταικος και Μαντζαρης πρεπει να συμπραξουν στις επομενες εκλογες να υποστηριχθουν απο νέα αφθαρτα παιδια και ισως δουμε κατι καλο για τον δημο, αλλη προοπτικη ελπιδας απο αυτους τους δυο μαζι δεν υπαρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εστω και καθηστερημενα ,,,,,,,προχωρα οπως παντα μαχητικα και υπευθυνα και μην ακους τα παρακεντρα της τοπικης κοινωνιας,,καλη υπομονη σου ευχομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. επειδή το IQ είναι χαμηλο ζητω δυο διευκρινησεις από δυο φιλους(χωρις ειρωνικη διαθεση απέναντι τους απλα ερωτηματικα εχω) 1ον στον 6,25. Σταικος και Μαντζαρης πρεπει να συμπραξουν με νέα αφθαρτα παιδια ; Για δωσε λιγο παραπανω επεξηγηση ; πως το αντιλαμβάνεσαι ; Και για την συμπραξη(; ) αλλα και τα αφθαρτα παιδια
    2ον στον8.63--σε ποιον απευθυνεσαι να προχωρησει χωρις να ακουει τα παρακεντρα ; Δηλ ποια είναι αυτά και τι λενε (αν εννοεις τον Λευτερη)
    ΧΡ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. «επειδή το IQ είναι χαμηλο ζητω δυο διευκρινησεις από δυο φιλους(χωρις ειρωνικη διαθεση απέναντι τους απλα ερωτηματικα εχω) 1ον στον 6,25. Σταικος και Μαντζαρης πρεπει να συμπραξουν με νέα αφθαρτα παιδια ; Για δωσε λιγο παραπανω επεξηγηση ; πως το αντιλαμβάνεσαι ; Και για την συμπραξη(; ) αλλα και τα αφθαρτα παιδια»

    Χρηστο Μπονη αν εισαι ο γνωστος φωτορεπορτερ ,οταν γραφω για «νεα και αφθαρτα παιδια» αναφερομαι σε πασης ηλικιας και μεγαλης διαθεσης πολιτες της περιοχης που δεν εχουν συμμετασχει ξανα σε οποιονδηποτε συνδυασμο η δημοτικο ποστο ,ενας μαλιστα θα μπορουσες να εισαι και εσυ ,οσο οι επικεφαλης των συνδυασμων επιλεγουν στελεχη για τον συνδυασμο τους με γνωμονα πόσο μεγαλο σοι εχει ο υποψηφιος και οσο οι υποψηφιοι "δεχονται την υποψηφιοτητα" με τους γνωστους τροπους που σιγουρα γνωριζεις ,οπως επισης και οι ψηφοφοροι ας καταλαβουν πως οσο ψηφιζουν με γνωμονα το συγγενιο και το ατομικο συμφερον, προκοπη δεν θα υπαρξει .
    Απο οσους εχω κατα νου αποκλειστικα στον Αστακο, μονο τον Στάικο με τον Μάντζαρη μπορω να φανταστω πως μπορουν, αφου προηγουμενως τα βρουν οι δυο τους, για έναν κοινο συνδυασμο να συσπειρωσουν γύρω τους "αδοκιμαστα" νεα παιδια πασης ηλικιας .
    Ας συμφωνησουν απο μιση δημαρχιακη θητεια ο καθενας και να καθισουν να συγγραψουν με την τοπικη κοινωνια ένα προγραμμα που θα μπορεσουν να τηρησουν και να βρουν εκ των προτερων τον τροπο και την μεθοδο που θα το τηρησουν .
    Αν εσυ εχεις κατα νου αλλους για επικεφαλης και αλλη λυση καλό θα ηταν να μας της κοινωνησεις .
    Μικρη κοινωνια ειναι η περιοχη ,ολοι ξερουν ποιοι μπορουν να ειναι ανιδιοτελεις και προθυμοι για κοινωνικο εργο ,ας τους παρουν υπο την σκεπη τους Μαντζαρης και Σταικος για να δουμε επιτελους μια εστω ελπιδα να ξεπροβαλει σε αυτον τον πολυπαθο, αλλα πανεμορφο τοπο .
    Και ο Σταικος και ο Μαντζαρης ειναι γνωστες των θεματων της τοπικης αυτοδιοικησης ,ιδεες και ορεξη εχουν, οφειλουν και οι δυο στο μελλον αυτου του τοπου να ενωθουν για να αλλαξει η μοιρα του τοπου μας ,ας το τολμησουν ,ολοι κερδισμενοι θα ειμαστε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο