Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Έγινε η δημοπράτηση "Υδροδότηση Παλαίρου-Πογωνιάς-Στενού"- ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:
ΕΓΙΝΕ Η ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
"ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΠΑΛΑΙΡΟΥ-ΠΟΓΩΝΙΑΣ-ΣΤΕΝΟΥ ΚΑΙ  ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ"
    Σήμερα  ΤΡΙΤΗ 25 Ιουλίου 2017 έγινε η δημοπράτηση του έργου: "ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΠΑΛΑΙΡΟΥ-ΠΟΓΩΝΙΑΣ-ΣΤΕΝΟΥ ΚΑΙ  ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ".
      Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για την περιοχή μας. Σύμφωνα με τους όρους της δημοπράτησης σε δεκαοκτώ μήνες από την εγκατάσταση του εργολάβου και την έναρξη των εργασιών να ευχηθούμε το αυτονόητο. Να έχουμε άφθονο υγιεινό πόσιμο νερό. 
       Οι 247 υπογραφές των κατοίκων, η  Λαϊκή Συνέλευση της Πογωνιάς έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ευχάριστη σημερινή εξέλιξη. Ευχαριστώ κάθε ένα ξεχωριστά  τους 247 για την εμπιστοσύνη ου μου έδειξαν θέτοντας την υπογραφής τους αλλά και τους 30 ακόμη που εξέφρασαν τη σύμφωνη γνώμη μετά τη κατάθεση των υπογραφών.................



    Από το Καλοκαίρι του 2013 αυτοβούλως, οικιοθελώς και ανιδιοτελώς πήρα στη πλάτη μου να φέρω εις πέρας το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΥΓΙΕΙΝΟ.
      Με κίνητρο την απαράδεκτη αντιμετώπιση των κατοίκων από πολλές πλευρές αλλά ταυτόχρονα και τη πίστη για το δίκαιο του αγώνα ΕΔΩΣΑ ΣΚΛΗΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ σε πολλά επίπεδα.  
       Σε κατάλληλο χρόνο θα κυκλοφορήσει βιβλίο μου που θα περιγράφει λεπτομερώς όσα συνέβησαν. Εκεί πολλοί δεν θα νιώσουν και τόσο ευχάριστα.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....


33 σχόλια:

  1. 'Ενας ανιδιοτελής αγωνιστής για τη περιοχή. Κώστα Συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε αυτόν τον άνθρωπο ο Δήμαρχος Αποστολάκης απαγορεύει στο Πρόεδρο του ΔΣ Κουνέλη να του δώσει το λόγο. Αίσχος και ντροπή Δήμαρχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παλαίρου πρώην και νυν που ήταν; Υπάρχουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ Κ.ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΝ Κ.ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ ΕΥΘΥΜΙΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΘΕΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!!!!!!ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μακάρι να γίνει. Μπράβο σου, οι απειλές σε τι θα χρησιμευσουν; Όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι ποιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιανού ο αγώνας δικαιώθηκε κύριε Τριαντακωνσταντή;;

    Είναι ντροπή και "ανήθικο" και ασέβεια να προσπαθείς να καπηλεύεσαι έργα άλλων...επειδή θέλετε να αυτοπροβάλεστε.. και ειδικά όταν κάποιος από τους ΄άλλους' δεν είναι στη ζωή.

    Δε νομίζω να τρέχατε εσείς στα υπουργεία για το έργο.

    Δε νομίζω να τρέχατε εσείς στα χωράφια που θα περάσει το δίκτυο για το έργο.

    Δε νομίζω να συνεργαστήκατε εσείς με τη περιφέρεια για το έργο..

    Δε νομίζω να σχεδιάσατε το έργο εσεις..

    Δε νομίζω να περιμένατε εσείς έξω από υπηρεσίες σα μικρό παιδάκι για να εξασφαλιστούν οι αδειοδοτήσεις.

    Δε νομίζω να εξασφαλίσατε τους πόρους εσείς..

    Εσείς κάνατε κινήσεις εντυπωσιασμού όταν μάθατε ότι έχει δρομολογηθεί το έργο (συνελεύσεις κλπ).


    Το έργο είναι καθαρά του Δημάρχου της Δημοτικής ομάδας, της Περιφέρειας Δυτ.Ελλάδος και του κόσμου της Παλαίρου και της Πογωνιάς που ψηφίσανε τους συγκεκριμένους αντί για εσένα προσωπικά(βλ.Σταυροδοσία εκλογών στο χωριό σου) και πλέον μετά από πολύ αγώνα βλέπουμε να έχουν δρομολογηθεί κάποια πράγματα που θα μπορέσουμε να ζήσουμε μόνιμα στο τόπο που μεγαλώσαμε και αγαπάμε, με τις οικογένειές μας.

    Έλεος ..

    Τσακάλης Κωνσταντίνος του Νικολάου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ κ Κώστα Τσακάλη

    Πρώτα πρέπει να ζητήσετε να συγγνώμη για την αναίτια , πεζοδρομιακού χαρακτήρα φραστική επίθεση που δέχτηκα από το θείο σας κ Τσιδήμα Μιχάλη.

    Μαθήματα ήθους, σεβασμού ,χαρακτήρα και συμπεριφορές δεν δέχομαι από κανένα και πολύ περισσότερο από εσάς.

    ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑ
    ΚΩΣΤΑΣ Θ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ
    ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

    Γνωρίζω σας ενοχλεί.
    Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Eσύ μιλάς Κώστα Τσακάλη για ήθος; Ψήφιζε ο πατέρας σου για απευθείας αναθέσεις στον εαυτό του και τα παιδιά του; Για το νερό ο μόνος που πάλεψε από το 2103 είναι ο δάσκαλος. Τελεία και παύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όταν Ο Κώστας έλεγε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι το νερό είναι ακατάλληλο προς πόση ο πατέρας σου σαν Αντιδήμαρχος, μας κουνούσε τα χαρτιά και μας έλεγε ότι υπάρχουν μετρήσεις που λένε ότι το νερό είναι κατάλληλο. Ντροπή σου ρε που θα βρίσεις το Τριαντακωνσταντή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μην προκαλείς Κώστα Τσακάλη. Μήπως ξέχασες ότι ο πατέρας σου είχε παραπεμφθεί στο πειθαρχικό των ΟΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φάνηκε καθαρά ότι ο Κώστας είχε δίκιο για το νερό ότι είναι ακατάλληλο. Σε μας τους Βονιτσάνους ξέρεις τι έλεγε ο πατέρας σου Κώστα Τσακάλη; Αυτός είναι τρελός μην τον ακούτε. Έδωσε μάχες ο Τριαντακωνσταντής για το νερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σιγά Κώστα Τσακάλη , σε λίγο θα μας πεις ότι θα βάλεις τα λεφτά από τη τσέπη σου για το έργο. Μετά τις 247 υπογραφές ζοριστήκατε. Ο Κώστας κόσεψε για το νερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ...Καληνύχτα κύριε Τριαντακωνσταντη....

    κρατήστε τη σφραγίδα σας και όνειρα γλυκά...

    η απάντησή σας ήταν εντός θέματος επεξηγηματική και σαφέστατη...

    μη ξεχάσετε να ενημερώσετε τους προϊσταμένους σας μαζί με τη δική σας απάντηση να βάλουν και άλλα ανώνυμα σχόλια για να έχει ζουμί η ανάρτηση.

    Ευχαριστώ και παλι για την απάντηση.

    Τσακάλης Ν. Κωνσταντίνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Nτροπή σου Κώστα Τσακάλη να βρίζεις ένα άνθρωπο που αφιέρωσε μεγάλο μέρος από τη ζωή του να αγωνίζεται για το κοινό καλό. Απόλαυσε τα αγαθά που κληρονόμησες από τη πολιτική και μάζεψε το τραμπούκο θείο σου Μιχάλη. Το Δήμο δεν τον κληρονόμησες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επιτέλους Κώστα Τσακαλη έγραψες επώνυμα. Να το πεις και στην παρέα σου αυτό, ξέρεις εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν φοράς παντελόνια Κώστα Τσακάλη πήγαινε επώνυμα να καταγγείλεις στην υπηρεσία του Τριαντακωνσταντή ότι κάθεται και τον πληρώνουμε τζάμπα. Αυτό μας έλεγες πριν λίγο καιρό. Μετά από αυτές τις απαντήσεις σου είσαι απαράδεκτος να βρίζεις το δάσκαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι θλιβεροί υβριστές του Κώστα Τριαντακωνσταντή βγήκαν στο ξέφωτο. Είστε ανάξιοι, βρώμικοι, κομπλεξικοί και χωμένοι μέσα στη παρανομία άθλιοι υβριστές και τραμπούκοι. Ο δάσκαλος έχει καθαρό πρόσωπο και πάλεψε όσο κανείς για το νερό. Ολος ο κόσμος γνωρίζει τον αγώνα του. Και σεις τον γνωρίζετε, αλλά ο εγωισμός και η βλακεία δεν σας αφήνει να το ομολογήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Νεαρέ Κώστα Τσακάλη μια παροιμία λέει. Λαγός τη φτέρη έσειε κακό της κεφαλής του. Σου εύχομαι καλά ξεμπερδέματα. Δάσκαλε προχώρα συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Kώστα Τσακάλη ο μεγαλύτερος υβριστής του πατέρα σου σε προσωπικό επίπεδο υπήρξε ο πεθερός σου Νάσος Ψυχογιός. Ρώτησε τον ,τι έλεγε για το πατέρα σου; Δεν δικαιούσαι να λες το Κώστα Τριαντακωνσταντή ανήθικο. Ολοι γνωρίζουμε το ακέραιο του χαρακτήρα του δάσκαλου και όσα έχει προσφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εσύ μιλάς για ήθος Κώστα Τσακάλη όταν ο πατέρας σου ως Αντιδήμαρχος είχε την αρμοδιότητα της κίνησης των αυτοκινήτων του Δήμου και εσύ έπαιρνες ως πρατηριούχος απευθείας ανάθεση τα καύσιμα. Ντροπή σου ρε , που θα κατηγορήσεις το Τριαντακωνσταντή. Τέσσερα χρόνια τρέχει για το νερό ξοδεύοντας χρήματα από τη τσέπη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΔΗΜΕ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΑΙ ΤΣΑΚΑΛΗΔΕΣ...ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΟΥΤΙΒΗΔΕΣ ΚΛΠ...ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΣΤΟΥΠΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κωστα Τσακαλη σωπασε αγορι μου επιτελους.. 5 οικογενειες εχετε κρατησει τον τοπο πισω τοσσα χρονια λες και ο δημος σας ανηκει. Ο δασκαλος δικαιωθηκε τι να λεμε τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Να πας Τσακάλη μαζί με το Νέρωνα και τη Πανάγιω επώνυμα να τον καταγγείλατε ότι κάθεται τον Τριαντακωνσταντή στη δουλειά του. Γράψτε το όνομα σας διαφορετικά είστε συκοφάντες και ελεεινοί φελλοί που επιπλεύσατε. Νομίζατε τόσο καιρό εμείς οι αναγνώστες δεν ξέραμε ποιοι βρίζετε ανώνυμα το δάσκαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Έχετε πλουτίσει τόσα χρόνια μέσα από το Δήμο και έχετε το θράσος να λέτε ανήθικο ένα τίμιο αγωνιστή σαν το Τριαντακωνσταντή. Αίσχος και ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δήμαρχε Αποστολάκη μάζεψε αυτό τον ανόητο το Τσακάλη. Δεν βλέπεις ότι έκανε ήρωα το Τριαντακωνσταντή με τις βλακείες που γράφει. Για το νερό πάλεψε 4 χρόνια ο Τριαντακωνσταντής. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πήρα τηλέφωνο το Κώστα να τον συγχαρώ για τη δικαίωση του αγώνα για το νερό. Τον ρώτησα για το βιβλίο και μου είπε. Το βιβλίο το γράφω εδώ και ένα χρόνο περίπου. Μόλις ολοκληρωθεί και το επιτρέψουν τα οικονομικά μου θα πάει στο τυπογραφείο. Θα είναι η παρακαταθήκη μου για όσα έζησα , είδα, άκουσα και έχουν σχέση με το Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας. Το μεγαλύτερο κομμάτι θα είναι αφιερωμένο στο νερό. Περιέχει πολλές αλήθειες με αποδείξεις. Τότε πολλοί δεν θα αισθανθούν και τόσο ευχάριστα. Τον ρώτησα ,αυτά μπορώ να τα δημοσιεύσω. Κάνε ότι κρίνεις σωστό μου απάντησε. Κώστα καλή δύναμη και μην κουράζεσαι τόσο πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ένας φουκαράς είναι Κώστα. Ένας άνθρωπος με φανερά ελλείμματα που πασχίζει αυτοδιαφημιζόμενος και βρίζοντας εσένα να μπει στο παραμάγαζο του Αποστολάκη.
    ένας τύπος με σοσιαλιστικές πεποιθήσεις, απο αυτούς που οδήγησαν μαθηματικά την χώρα σε βαθειά χρεωκοπία του κράτους.
    Αν συνεχίσεις όμως, κατά τη γνώμη μου απλά εξυπηρετείς τον στόχο του, που δεν είναι άλλος από το να βρίσκεται το όνομά του στην επικαιρότητα.
    Τέτοιοι τύποι θέλουν απόλυτη αδιαφορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Για πες μου ρε Τσακαλη από ποτε τα αυτοκίνητα του Δήμου πηγαίνουν σε δικούς σας ανθρώπους και φορτώνουν τα χόρτα που τους έκοψε δικό σας παιδι?Ότι και να κάνετε ότι και χρέη να χαρίσετε σε ανηθικους ανθρώπους τσιφλίκι ο δήμος σας δεν θα γίνει.Ντροπή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Tσακάλη άνοιξες τον ασκό του Αιόλου. Αποκαλώντας ανήθικο ένα ακέραιο χαρακτήρα σα το Κώστα Τριαντακωνσταντή έβαλες απέναντι σου ένα σωρό κόσμο. Μέχρι εδώ οι τραμπουκισμοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Είμαι από τη Κατούνα Κώστα Τσακάλη. Ρώτησα το μακαρίτη το πατέρα σου γιατί φωνάζει τόσο έντονα ο δάσκαλος ότι το νερό της Πογωνιάς είναι ακατάλληλο. Μου απάντησε, μην ακούς τι λέει, αυτός είναι παλαβός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Και τώρα Τσακάλη που έμαθες τι έλεγε ο πεθερός σου για το πατέρα σου, κάτσε και απόλαυσε τη κληρονομιά που σου άφησε. Ο Δήμος ανήκει στους Δημότες και όχι σε μερικές οικογένειες που τα κονομήσατε από το Δήμο. Μούγκα για ήθος λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τσακάλη Κώστα πήρες την ειρωνεία που είχε ο πατέρας σου. Είσαι απαράδεκτος να μιλάς έτσι για το δάσκαλο. Μη ξεχνάς, έχει ο καιρός γυρίσματα.
    Μία συμμαθήτρια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο