Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Προφυλακιστέος ο ένας εκ των δυο δημ. υπαλλήλων για τη χασισοφυτεία-συνελήφθησαν στις υπηρεσίες τους

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως, μετά τη σύλληψη των δυο Αγρινιωτών δημοσίων υπαλλήλων για υπόθεση καλλιέργειας συνολικά 44 δενδρυλλίων χασίς σε αγροκτήματα σε Παναιτώλιο για Γιαννούζι.
Για όσους γνωρίζουν τους δυο συλληφθέντες η υπόθεση είναι σοκαριστική μιας και πρόκειται για δημοσίους υπάλληλους που ήταν χαμηλών τόνων, αφοσιωμένων στη δουλειά τους και οικογενειαρχών που ποτέ δεν έδωσαν το οποιοδήποτε δικαίωμα. Με δυο λόγια, γνωστοί, συνάδελφοι, συγγενείς και φίλοι, έχουν “πέσει από τα σύννεφα”......

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο 50χρονοι, συνελήφθησαν μέσα στις υπηρεσίες τους, σε ταυτόχρονες σχεδόν επιχειρήσεις της Δίωξης Ναρκωτικών του Αγρινίου, σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι, μπροστά σε εμβρόντητους πολίτες και συναδέλφους τους,  Ο ένας εξ αυτών, στο αγρόκτημα του οποίου στο Παναιτώλιο βρέθηκαν τα 42 δενδρύλλια, είναι αναπληρωτής διευθυντής στην υπηρεσία του στο κέντρο του Αγρινίου.
Σε βάρος και των δυο έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες Τρίτη στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών του Αγρινίου, και ο ένας εξ αυτών, ο 50χρονος που εργάζονταν στο Μεσολόγγι και στο αγρόκτημα του στο Γιαννούζι βρέθηκαν δυο δενδρύλλια, αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και παρουσίασης στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγρινίου, το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα.

Για τον δεύτερο, με τα 42 δενδρύλλια κάνναβης, η απολογία του έγινε σήμερα Τετάρτη και σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr υποστήριξε όπως ο ίδιος δεν έχει καμιά σχέση με την φυτεία και εμπλέκει νεαρό συγγενικό του πρόσωπο, ως το άτομο που φύτεψε τα χασισόδεντρα. Το ερωτηματικό βέβαια που τίθεται είναι το πως ο 50χρονος δημόσιος υπάλληλος δεν πρόσεξε ή δεν έδωσε σημασία στα 42 δενδρύλλια μέσα στο αγρόκτημα του, τη στιγμή μάλιστα που είχαν φτάσει σε ύψος τα τρία μέτρα!

Τελικά μετά την απολογία του, αποφασίστηκε να προφυλακιστεί σε σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως πριν από μερικές ημέρες,  στην περιοχή του Παναιτωλίου, για άλλη υπόθεση βρέθηκαν αστυνομικοί, που φέρεται να εντόπισαν τα δενδρύλλια με αποτέλεσμα να θέσουν υπό διακριτική παρακολούθηση το αγρόκτημα του 50χρονου και να προχωρήσουν την Δευτέρα στις συλλήψεις.
agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο