Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Θύμιος Σώκος: Προσωπική πολιτική κάνει ο κ. Κατσιφάρας-θέλει χρίσμα από τον ΣΥΡΙΖΑ (ηχητικό)

     Στην αντεπίθεση πέρασε χθες ο πρώην Νομάρχης και Δήμαρχος Αγρινίου και επικεφαλής παράταξης της αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θύμιος Σώκος, μετά τα όσα ειπώθηκαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο από τον Απ. Κατσιφάρα, με αιχμή τα δυο μεγάλα οδικά έργα στην Βόνιτσα, που θα χρηματοδοτηθούν από την Περιφέρεια.
     Να θυμίσουμε πως τόσο ο Θ. Σώκος, όσο και ο Γ. Παπαναστασίου, έχουν εκφράσει έντονες αντιρρήσεις για την ένταξη αυτών των έργων στο Περιφερειακό ΕΣΠΑ.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ....
         Ο πρώην Νομάρχης, τόνισε στον ΔΥΤΙΚΑ FM και τον Ν. Αγγελόπουλο, πως τα έργα αυτά δεν είναι δυνατόν με γίνονται “με λεφτά της Αιτωλοακαρνανίας” και πως πρέπει να χρηματοδοτηθούν έτσι όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί, δηλαδή με κρατικά χρήματα........



     Απάντησε στα όσα υποστηρίζει η πλειοψηφία, οτι δηλαδή η έγκριση των περιβαλλοντικών όρων του έργου στην Βόνιτσα, έγινε όταν ο ίδιος ήταν Νομάρχης, λέγοντας πως το Νομαρχιακό Συμβούλιο, ορθώς έκρινε έτσι, μιας και το έργο προωθούνταν ως χρηματοδοτούμενο από το κράτος.
    Κατηγόρησε ακόμη τον κ. Κατσιφάρα για “γκαιμπελισμό” και “προσωπικές πολιτικές” καλώντας τον να απαντήσει γιατί δεν έχει τελειώσει το έργο Κουβαράς-Φυτείες-Μπαμπίνη, αλλά και για την τύχη του έργου της οδικής σύνδεσης του Αστακού.
    Παράλληλα ο κ. Σώκος τόνισε πως ο κ. Κατσιφάρας επιλέγει μόνος του και χωρίς να ρωτήσει ή να συζητήσει με κανέναν να εκτελέσει ένα “φαραωνικό” διπλό οδικό έργο στην Βόνιτσα, τη στιγμή που υπάρχουν άλλες και σοβαρότερες ανάγκες, όπως το οδικό έργο Μύτικας-Παλαιρος-Βόνιτσα, ή η ολοκλήρωση της σύνδεσης του Πλατυγιαλιού με την Ιόνια οδό.
            Είπε ακόμη ο πρώην Δήμαρχος Αγρινίου, συνεχίζοντας την ολομέτωπη επίθεση του πως το μόνο που ενδιαφέρει τον κ. Κατσιφαρα είναι η επικοινωνιακή διαχείριση με απώτερο σκοπό, την στήριξη από την σημερινή κυβέρνηση στο πρόσωπο του και την πιθανή υποψηφιότητα του.
http://www.agriniopress.gr

3 σχόλια:

  1. Θύμιο ως πρώην Νομάρχης εξήγησε πρώτα, γιατί δεν τελείωσε ποτέ ο δρόμος Πογωνιά- Πλαγιά. Η Αιτ/να Θύμιο δεν εξαντλείτε στο Αγρίνιο. Είναι τραγική η εμπάθεια σου για το τόπο μας. Μας έφερες τα ΜΑΤ στη Νομαρχία για το ΧΥΤΑ και τώρα διαμαρτύρεσαι γιατί ο Αχαιός κάνει το αυτονόητο. Τους δρόμους του τόπου μας που θυμίζουν ΟΥΓΚΑΝΤΑ πάει να φτιάξει. Ο τόπος μας είναι πύλη εισόδου για τη πατρίδα μας.ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΣ. Γιατί δεν ήρθες στη Βόνιτσα να τα πεις αυτά στο περιφερειακό Συμβούλιο που συνεδρίασε; ΘΥΜΙΟ γίναμε πολύ σοφότεροι . Μην ξεχνάς ότι ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ξυδακι σε ολους οσους νομιζουν οτι τα εργα εξαντλουνται στο Αγρινιο κ περιξ λες και εμεις δεν εχουμε αναγκη απο εργα. Διαφωνηστε οσο θελετε, τα εργα θα γινουν και με χαρα θα σας δουμε ολους εσας που διαφωνειτε, να βαζετε μεσα στο αμαξακι σας το ψυγειακι και την ομπρελιτσα σας και να πηγαινετε στην Λευκαδα για να κανετε το μπανακι σας με ασφαλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θυμό το κουβάρια φυτευές δεν τελείωσε ακόμη γιατί το είχες δημοπρατησης με εληπεστατη μελέτη. Στη πορεία φάνηκαν όλες οι ελυψεις της δική σου προχειροτητας και χρειάστηκε χρόνος για να αντιμετωπίζουν. Μη βγαίνεις και από πανό γιατί αυτό ξέρεις τη συμβαίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο