Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ: Ορκίστηκε νέος Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου ο Λευτέρης Μάντζαρης

Ανακοίνωση της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών
20/07/2017
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

       Μετά και την παραίτηση του κυρίου Ηλία Γεωργαλή από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Ξηρομέρου, νέος Δημοτικός Σύμβουλος της Συμπολιτείας ορκίστηκε χθες 19/07/2017 ο πρώτος επιλαχών του συνδυασμού κύριος Λευτέρης Μάντζαρης.
     Η Συμπολιτεία Ξηρομεριτών ευχαριστεί και δημόσια το στέλεχος της κύριο Γεωργαλή για την μέχρι τώρα προσφορά του από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου.
   Στα δυόμιση χρόνια θητείας του προσπάθησε να προασπίσει τα συμφέροντα των πολιτών και να μεταδώσει τις προτάσεις και τις ιδέες τις Συμπολιτείας με γνώμονα πάντα το συμφέρον του Δήμου και της περιοχής.........



    Το ήθος ο πολιτισμένος λόγος του και η κατάρτιση του σε θέματα τις τοπικής αυτοδιοίκησης σίγουρα θα λείψουν από το Δημοτικό Συμβούλιο, όχι όμως από την παράταξη μας αφού παραμένει ενεργό και μάχιμο στέλεχος της.
     Η Συμπολιτεία Ξηρομεριτών ως ανεξάρτητη συλλογικότητα θα συνεχίσει να προσπαθεί για αλλαγή της καθεστωτικής πολιτικής που μαραζώνει το Δήμο μας, για την ανανέωση του πολιτικού προσωπικού, για καθαρό πολιτικό λόγο, για την επαναφορά των ανθρώπινων αξιών στην καθημερινότητα μας και για την οριστική αλλαγή πορείας του Δήμου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, στις οποίες και θα δώσει το παρόν.

Γραφείο Τύπου

2 σχόλια:

  1. ΛΕΥΤΈΡΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΌ ΒΆΛΕ ΠΛΑΤΉ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΉΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ.. ΑΠΌ ΏΡΑ ΣΕ ΏΡΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣΕΙ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΦΑΓΕΊΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΤΟ ΣΑΘΡΟ ΔΊΚΤΥΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΤΑ ΧΆΛΙΑ ΤΟΥ 24 λεπτά Η ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΚΥΒΙΚΟ 63 ΛΕΠΤΆ Ο ΑΣΤΑΚΟΣ.. ΒΆΛΕ ΠΛΑΤΉ ΝΑ ΠΆΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΆΝΕΙΟ.. ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΆ ΣΠΑΤΑΛΟΎΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λευτερη παρε θεση για τον αγωγο του συκξ αυτο ειναι ενα θεμα που θα τους καψεις ολους και θα γινεις μαγκας ο αγωγος ειναι σουρωτηρι λογω της παλαιοτητας του και θελουν να νομοποιησουν αλες 10 παροχες στον προδρομο και την χρυσοβιτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο