Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: Πινακίδα στην Ιόνια οδό τοποθετεί το Αεροδρόμιο Ακτίου στην Πρέβεζα!! Έλλειψη πινακίδων σήμανσης, προς την πόλη της Βόνιτσας!

       Με αγανάκτηση και έκπληξη ένας αναγνώστης από τη Βόνιτσα, αντίκρισε στην Ιόνια Οδό (στο Κόμβο Αμβρακίας, λίγο πριν την Αμφιλοχία) που παραδόθηκε πριν λίγο καιρό στην δημόσια κυκλοφορία, να έχει τοποθετηθεί πληροφοριακή πινακίδα, στην οποία τοποθετείται το Αεροδρόμιο Ακτίου στην Πρέβεζα και δεν αναγράφετε πουθενά ως προορισμός η ΒΟΝΙΤΣΑ. 
           Αυτή η ανακολουθία πρέπει να διορθωθεί αμέσως αφού το Άκτιο ανήκει στο νομό Αιτωλοακαρνανίας και επιπλέον κρίνεται αναγκαία η άμεση τοποθέτηση πληροφοριακών πινακίδων κατεύθυνσης, με την αναγραφή «ΒΟΝΙΤΣΑ». Η έλλειψη πληροφοριακών πινακίδων σήμανσης, στην Ιόνια οδό με αναφορά στη Βόνιτσα, οδηγούν στην υποβάθμισή της πόλης και όχι στην αναβάθμιση της, την οποία επιδιώκουν εδώ και δεκαετίες οι τοπικοί φορείς, που δικαιολογημένα θεωρούν την πρωτεύουσα του δήμου Ακτίου Βόνιτσας, ως σημείο ανάπτυξης της περιοχής.....






14 σχόλια:

  1. μπραβο για την αναδειξη του θεματος αφου ο δημαρχος βονιτσας ασχολειται με αλλα και μονο διαλαλει αναπτυξη τουρισμος και τετοια που δεν πιστευει και δεν ειναι ικανος 15 χρονια δημαρχος και ακομα ψαχνουμε εμεις οι αμφιλοχιωτες να δουμε τι εκανε τελικα στην πολη του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΚΤΙΟΥ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΙΟΝΙΑΣ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ.Η ΒΟΝΙΤΣΑ ΣΒΗΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΚΤΙΟΥ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΙΟΝΙΑΣ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ.Η ΒΟΝΙΤΣΑ ΣΒΗΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑ11 Ιουλίου 2017 στις 12:13 μ.μ.

    KAI ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΑΜΒΡΑΚΙΑΣ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΣΤΑ ΒΛΥΖΙΑΝΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΡΙΒΙΟ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΒΟΝΙΤΣΑ ΕΨΑΧΝΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΓΙΑ ΒΟΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΥΠΑΛΗΛΟΥ ΚΑΙ ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΩΟΘΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.
    ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΔΙΚΤΥΟΥ
    ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΚΤΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΠΧ ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ -ΕΓΝΑΤΙΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕ3ΣΜΑ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΒΟΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΠΑΛΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ.ΠΧ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΟΝΙΑ ΦΘΑΝΗΣ ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΤΟ ΜΠΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ . ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΤΟΠΙΚΟΙ. ΦΟΡΕΙΣ ΚΛΠ
    ΜΑΣ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΠΗΒΟΛΕΣ ΣΥΝΕΝΩΣΕΙΣ.
    ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ
    ΒΟΝΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να γράφει καλύτερα Πλαγιά που έγινε το γεγονός της χρονιάς πρίν λίγες ημέρες δλδ η βράβευση του τριμέγιστου κατουνιώτη συγγραφέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Δήμαρχος Αποστολάκης θα κάνει κάτι ή αυτό δεν τον ενδιαφέρει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΕ ΠΑΛΑΙΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΝΑ ΕΒΑΖΑΝ ΘΕΜΑ ΟΝΟΜΑΤΟΣ.Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ Ο ΝΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟΝ ΒΑΠΤΙΣΕ ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΚΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΓΝΩΣΤΟ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΝ ΒΟΥΛΩΣΕ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ.ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ;ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ;ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΙΟΝΙΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΒΟΥΣ ΤΗΣ ΑΜΒΡΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνία απόλυτη με τον 12.22
    Ο τρισμέγιστος πρώτος τοποθέτησε στο βιβλίο του το αεροδρόμιο Πρέβεζας. Η εκτύπωση του βιβλίου έγινε με έξοδα του Δήμου Πρεβέζας ή Δήμου Ακτίου;
    Γράφεις για βραύβεση στην Πλαγιά. Πότε έγινε; Τι ελαβε η Πλαγιά για αυτή τη παραχώρηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 380 ευρω σε ολα τα ρολοια στην παλαιρο το γωριζετε?ειδη τα χρεωσανε στο εξαμηνο!!!!!ξυπνα κ.30ΚΩΣΤΑΝΤΗ!!!!!!κ ασε τις βλακιες!!!!τωρα θα σε δω τι αγωνα θα κανεις εσυ κ ο ΜΩΡΑΙΤΗΣ!!!!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΩΜΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ Κ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΧΡΕΟΝΟΝ ΤΟΥ ΖΑΒΕΡΔΙΑΝΟΥΣ!!!!ΑΥΡΙΟ ΝΕΩΤΕΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσεις οι Αμφιλοχιωτες να κοιτατε τα δικα σας θεματα. Πεστε μας τον τουρισμο που εχετε εσεις. Ενα περασμα ειστε και τιποτε αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν επρόκειτο να κάνουν απευθείας ανάθεση για τα περαιτέρω θα ασχολούταν με τη πινακίδα. Τώρα βραβεύουν τον τραμπούκο από τη Κατούνα. Σειρά έχει για βράβευση έμαθα ο πατέρας της Αντιδημάρχου , ο Δημοσθένης Πανταζής. Ντροπή ρεεεεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητέ Συνδημότη 3:28 μμ
    Ένα από τα κύρια θέματα που αναδεικνύω τόσα χρόνια μέσα από τα άρθρα μου είναι οι πανάκριβες και αδιαφανείς απευθείας αναθέσεις.

    Το κόστος αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το πληρώνουμε όλοι εμείς οι δημότες.

    Και βέβαια είναι ένας τρόπος για να κάνει η εκάστοτε Δημοτική αρχή ψηφοθηρία. Ουδείς αμφιβάλλει για αυτό.



    Τα δύο τελευταία άρθρα μου την 30η Ιουνίου ,την 6η Ιουλίου και αυτό που θα δημοσιευτεί τη Πέμπτη 13 Ιουλίου σας παρακαλώ να τα μελετήσετε καλά.

    Αγώνα έκανα, κάνω και θα κάνω. Δεσμεύομαι για αυτό. Ελάτε όμως και εσείς στον αγώνα.

    Ελάτε για παράδειγμα μια ημέρα στο Δημοτικό Συμβούλιο να δείτε τι τραβάω για να μιλήσω. ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΟ.

    Αλλά εσείς, να γράφετε ανώνυμα, να μην υποστηρίζετε τον αγώνα που κάνω και να μου ζητάτε ευθύνες σίγουρα με αδικείτε.

    Μετά τις 20 Ιουλίου θα είμαι στο χωριό, θα χαρώ να τα πούμε από κοντά ή τηλεφωνιέστε μου όποτε θέλετε.

    Θα μάθετε πολύ περισσότερα από ότι φαντάζεστε. Λιγάκι υπομονή.


    Σας χαιρετώ
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΦΙΛΕ Ο ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ" ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΩΛΗΝΕΣ ΝΕΡΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΛΠ ΣΕ ΜΟΛΙΣ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΥ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ?ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΣΙΧΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΕΡΑΜΕ ΑΛΛΑ ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ.ΚΑΤΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΥΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΠΡΑΤΙΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γεωργοδόθωρε θα μείνεις στην ιστορία ως Δήμαρχος των πανηγυριών και των τραμπούκων. Δεν βλέπεις τους Αντιδημάρχους τι σβέρκο έφτιαξαν από το δωρεάν φαγοπότι. Που ξανακούστηκε οι Δημότες να ταΐζουν και να ποτίζουν τσάμπα το καθένα που θέλει να διασκεδάσει. ΄Εχει δε το θράσος αυτό ο Νέρωνας να το λέει πολιτιστική δραστηριότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο