Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Τελέστηκε Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου (Παναγία η Οδηγήτρια) στο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ Ξηρομέρου

      
      Με την χάρη και την βοήθεια του Θεού και σε κλίμα βαθιάς κατανύξεως, πραγματοποιήθηκε Ιερά Αγρυπνία για την εορτή της Παναγίας της Οδηγήτριας το βράδυ της 19ης προς 20ην Ιουνίου στην Ιερά Μονή Κοιμησεως της Θεοτόκου Βασιλοπούλου.
      Μεγάλο πλήθος πιστών προσήρχετο καθ'όλη την διάρκεια της Ακολουθίας προκειμένου να προσευχηθεί στην Παναγία και να προσκυνήσει το τεμάχιο ιερού λειψάνου του Αγίου Βλασίου του Ακαρνάνος.  
     Της Ιεράς Αγρύπνιας, προεξηρχε ο διευθυντής του ιδιαίτερου γραφείου του Σεβασμιωτατου Μητροπολίτου αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Τριάντης, τη συμμετοχή του πατρός Αθανασίου Κουλοχέρη, εφημέριου Αστακού ο οποίος και ομίλησε επικαιρως και του Ιεροδιακόνου π. Χρυσοστόμου Κελεπούρη.............















3 σχόλια:

  1. Ο παπά Λακιας δεν ήταν ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι ναι! ο παπα λακιας ηταν! τοσο πολυ των σεβεστε, ετσι οπως τον αποκαλειτε! τυχερος που σας παραταει εκει στην κατουνα! καλα σας κανει!!! ουτε παπα για κηδεια δεν θα εχετε τωρα!!! χαχαχα!!! 😃 γεια σου παπα μου!!! καλα τους εκανες!!! μνημοσηνο με ραντεβου απο εδω και περα!
    ενας τρυφιατης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακυρο το σχολιο σου. Λεγοντας "παπα Λακιας" ο προηγουμενος σχολιαστης αναφεροταν στον εφημεριο Βασιλοπουλου ο οποιος και απουσιαζε.

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο