Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: Νέα ματαίωση πλειστηριασμών στο Αγρίνιο..!


Δελτίο Τύπου
Νέα ματαίωση πλειστηριασμών στο Αγρίνιο..!

     Νέα ματαίωση τριών πλειστηριασμών επαγγελματικής στέγης συνέβη, χθες Τετάρτη 19 Ιούλη, στο Αγρίνιο.
    Στα Δικαστήρια είχε συγκεντρωθεί από τις 3 το μεσημέρι πολύς κόσμος, μετά από κάλεσμα της Νομαρχιακής Επιτροπής  Αιτωλ/νίας της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ και του Σωματείου της πόλης«Δικαίωμα στη Ζωή». 
      Ενεργητική ήταν η παρουσία του Εμπορικού συλλόγου της πόλης  δια του προέδρου του και μελών του Δ.Σ., της Ομοσπονδίας Επαγγελματιοβιοτεχνών Αιτωλ/νίας διά του προέδρου της. Παρών ήταν κι ο Πρόεδρος της Β ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας και πολλοί ενεργοί πολίτες του Αγρινίου και της γύρω περιοχής, καθώς και πολλοί έμποροι- επαγγελματοβιοτέχνες........



     Η αγωνιστικότητα, ο παλμός και η αποφασιστικότητα των συγκεντρωμένων, που ξεπέρασε τους 150 ανάγκασε τη συμβολαιογράφο να φύγει άπρακτη, από την αίθουσα των δικαστηρίων, μετά από περισσότερο από μια ώρα παρουσίας της στην έδρα.
    Να σημειωθεί η παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, που διακριτικά προστάτευε την συμβολαιογράφο, την ώρα της παρουσίας της στην αίθουσα. 
     Το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς διαρκώς  βρίσκει όλο και περισσότερο ανταπόκριση από τους Αιτωλοακαρνάνες  και μαζικοποιείται μέρα με τη μέρα. Η προσπάθεια των μελών της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ στην ανάπτυξη του κινήματος είναι  καταλυτική! 
     Στόχος της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ η ανάπτυξη ενός πλατιού κινήματος αλληλεγγύης μεταξύ των πολιτών, όπου θα κυριαρχεί το μήνυμα, κανένας μόνος του στους πλειστηριασμούς, κανένας μόνος μπροστά τη μνημονιακή λαίλαπα!
    Καλούμε τους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας και γιγαντώσουν το κίνημα αλληλεγγύης, το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς της λαϊκής περιουσίας!
Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη!

Το γραφείο τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο