Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Αγρίνιο: Είδε… άλογο να πετάγεται πάνω στο αυτοκίνητό του!

Ολύμπια ψυχραιμία επέδειξε φίλος της στήλης προ ημερών όταν τράκαρε με…άλογο στον δρόμο που οδηγεί στο Emileon, λίγο πριν το χαρακτηριστικό γεφυράκι που υπάρχει στην περιοχή. Μας ζήτησε να δημοσιεύσουμε το πάθημά του το οποίο είναι μαζί τρομακτικό αλλά προκαλεί και μια απροσδιόριστα αστεία  διάθεση. «Θα σκοτωνόμασταν και ο κόσμος θα έβαζε τα γέλια όταν μάθαινε ότι μας τράκαρε άλογο. Γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν το τρακάραμε εμείς, εκείνο βγήκε από ένα χωράφι που δεν έχει περίφραξη κι έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό μας!», λέει ο αναγνώστης και φίλος του agrinionews.gr.

Η μοιραία συνάντηση με το άλογο απέφερε σπασμένο φτερό και φανάρι, πλην του… παρμπρίζ το οποίο κομματιάστηκε δίνοντάς μας να καταλάβουμε και το πού… ανέβηκε το άλογο! Μια συνεπιβάτης του αυτοκινήτου είπε στον οδηγό ότι αν οδηγούσε εκείνη δεν υπήρχε περίπτωση να κρατήσει το αυτοκίνητο, θα είχαν σκοτωθεί βγαίνοντας εκτός δρόμου!

«Πρέπει να γράψετε κάτι γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που ζώα κυκλοφορούν αδέσποτα ζώα  στον συγκεκριμένο δρόμο», μας λέει ο παθών και συμπληρώνει πως ο ίδιος φρόντισε να καταγράψει το συμβάν η αστυνομία και να μην μετακινήσει το αυτοκίνητο γιατί δεν ήξερε σε τι κατάσταση ήταν το ζώο και τι μπορούσε να του πει ο οποιοσδήποτε. Όπως είπε το άλογο έφυγε καλπάζοντας κανονικά, δεν φάνηκε να τραυματίστηκε για να συμπληρώσει: «Σημείωσε ότι το άλογο πετάχτηκε στον δρόμο κάπως σαν να πήδαγε εμπόδια, αν με καταλαβαίνεις. Εγώ είδα ένα άλλο άλογο δεμένο στην μία πλευρά του δρόμου αντίθετα από εκεί που ήρθε το… δικό μου! Ίσως το τρόμαξε κάποιο φίδι, ίσως τρελάθηκε από τη ζέστη, δεν ξέρω, πάντως η μέχρι τώρα περιγραφή των αλόγων από κάποιον που έχει δύο τέτοια  ζώα  στην περιοχή δεν ταιριάζει».
Λοιπόν, δεν θα μας φανεί παράξενο να αποδειχτεί ότι ήταν «αγνώστου ταυτότητος και ιδιοκτήτη» το άλογο μέχρι να περάσει η… μπόρα. Μπορεί να αποδειχτεί ότι ήταν και κανένας κένταυρος! Το μόνο σίγουρο είναι πως, δεν μπορεί, πρέπει να υπάρχει κάποια αρχή που να φροντίζει να μην ανεβαίνουν τα άλογα πάνω στα αυτοκίνητα! Τουλάχιστον, όχι εν κινήσει!
ο (υ)περαστικός
 http://www.agrinionews.gr/

3 σχόλια:

  1. Που να δεις φλε μου στον περιφερρηακο δρμο προδρμου αγραμπελου που υπαρχουν 7 αλογα μεσα στο δρομο κοντα στο νεκροταφειο προδρομου προσοχη ενας κατοικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΡΟΜΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΟΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχομαι να μην τυχη σε κανεναν να τρακαρει με αλογο απριλης του 2001 τρακαρησα με αλογο που μου πεταχτηκε μεσα στην στροφη 9 η ωρα το βραδυ ευτηχος που ειμουνα ψηχρεμος και κρατησα το αμαξη στον δρομο ο δε σηνεπηβατης μου τραυματηστηκε με καταγμα στον αυχενα το αμαξη μου εγηνε μια αμορφη μαζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο