Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Οικονομική Αστυνομία: Σφράγισε καταστήματα στη Ζάκυνθο και πήρε δείγματα ποτών

Με αμείωτους ρυθμούς και πολλά αποτελέσματα συνεχίζονται οι πάσης φύσεως έλεγχοι που γίνονται σε όλες τις τουριστικές περιοχές τόσο από τις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου και τις ΟΠΚΕ της Περιφέρειας ή όμορων νομών, όσο και από Κλιμάκια της Οικονομικής Αστυνομίας.
Με χέρια γεμάτα παραβάσεις και φιάλες αλκοολούχων ποτών προς εξέταση έφυγαν για μια ακόμη φορά από το νησί οι ελεγκτές της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας που έκαναν “φύλλο και φτερό” επιχειρήσεις κατά κύριο λόγο σε τουριστικές περιοχές.....
Ειδικότερα, το προηγούμενο διήμερο πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 45 επιχειρήσεις και βεβαιώθηκαν 27 παραβάσεις. Από αυτά σε 4 νυχτερινά κέντρα και 2 σνακ μπαρ – εστιατόρια διαπιστώθηκαν παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας και ενημερώθηκαν οι οικείες Δ.Ο.Υ. για τη διαδικασία της 48ωρης αναστολής της λειτουργίας τους. Επιπλέον για 2 νυχτερινά κέντρα υποβλήθηκαν Εκθέσεις Αρχής για παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων. Μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις δεσμεύτηκαν φιάλες αλκοολούχων ποτών για να ελεγχθεί η νομιμότητα διακίνησης τους στη χώρα μας.
Αυτό σημαίνει πως ολοένα και περισσότεροι είναι οι καρποί που αποδίδουν οι στοχευμένοι και εκτεταμένοι έλεγχοι για την αντιμετώπιση παραβατικών ενεργειών με κάτι παραπάνω από αισθητή τις τελευταίες ημέρες την αστυνομική δύναμη στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά. Για αυτό και οι έλεγχοι επικεντρώνονται στο να αντιμετωπίσουν και παραβατικές συμπεριφορές μικροκλοπών, παράνομης πώλησης ειδών παραεμπορίου, επικίνδυνων οδηγικών συμπεριφορών και άλλων.
sinidisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο