Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: "Μαθήματα κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος από το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη και τη Δημοτική του Ομάδα"

    -Σοβαρές καταγγελίες για κατασπατάληση δημοσίου χρήματος από το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη και τη Δημοτική του Ομάδα, ακόμη και μέσα στην κρίση, την ώρα που οι δημότες μας υποφέρουν!
   -Η κατασπατάληση δημοσίου χρήματος που λαμβάνει χώρα στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας δεν έχει προηγούμενο....

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.


-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΑΠΟ ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
     Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση, γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.

   Επικεφαλή της Μείζονος Αντιπολίτευσης, Αναπληρωτή Δήμαρχε και Αντιδήμαρχε Οικονομικών την προηγούμενη δημοτική περίοδο κ. Φερεντίνο Ευθύμιε, ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης σε συνέντευξη του που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ ΝΕΑ” τον ΑΠΡΙΛΙΟ 2016 ανάμεσα στα άλλα είπε:
   “Θυμάστε εσείς και οι αναγνώστες σας τα ποικίλα προβλήματα που κληρονομήσαμε. Προβλήματα που παραδόξως εγκαταλείφθηκαν στη τύχη τους να χρονίζουν και μάλιστα σε χρόνο εκλογών. Με κυρίαρχο το οικονομικό πρόβλημα που πέρασαν τρείς μήνες και δεν μπορούσαμε να “κλείσουμε ταμείο” όπως λέμε λαϊκά. Κάθε μέρα ξεφύτρωναν και νέες οικονομικές απαιτήσεις που όφειλε να είχε εξοφλήσει η προηγούμενη δημοτική αρχή, γιατί ήταν δικές της υποχρεώσεις. Οι τρέχουσες υποχρεώσεις του Δήμου έφθαναν περίπου τα 3  εκατομμύρια ευρώ και άνω. Επίσης άλλα 3 εκατομμύρια που αφορούν τις νομικές εκκρεμότητες οι οποίες δεν γνωρίζουμε σε ποιο ποσό θα καταλήξουν. Το θέμα συζητήθηκε στο ΔΣ, κατόπιν ερωτήσεως του κ. Μωραΐτη, χωρίς καμία διαφωνία και από τον πρώην Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Φερεντίνο. Κλπ”.
        Καλώ και παρακαλώ το κ. Φερεντίνο στο ΔΣ του Ιουλίου να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα του Δημάρχου κ. Αποστολάκη.............


       Αυτό θα τον ρωτούσα στην ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ. που αναφέρω παρακάτω και θα τον ρωτήσω, αν μου δοθεί ο λόγος στο προσεχές Δ.Σ, τον  οποίο θα ζητήσω εγγράφως από το Πρόεδρο του ΔΣ. Ελπίζω να μην μου απαντήσει όπως συνηθίζουν στα δύσκολα οι της Δημοτικής Αρχής “το αίτημα σας τυγχάνει απορριπτέο”.
***************
Αγαπητοί Αναγνώστες
      Έχουν παρέλθει τα χρονικά περιθώρια (τέλος Ιουνίου) που ορίζει ο Κώδικας Δήμων Κοινοτήτων για τη πραγματοποίηση της ανοιχτής ειδικής συνεδρίασης που έχει επικρατήσει να λέγεται  “Ετήσια λογοδοσία του Δημάρχου και των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής”. 
    Ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης και Πρόεδρος του ΔΣ κ. Κουνέλης έχουν τεράστιες πολιτικές ευθύνες και φυσικά δεν τηρήθηκε η κείμενη νομοθεσία. Ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης και η Δημοτική του ομάδα ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ να πραγματοποιήσουν την συνεδρίαση αυτή.
     Ο λόγος είναι απλός. ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ΣΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΕΡΓΟΥ και ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΣ. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ και αδιαφορούν για την ανάπτυξη του τόπου μας και το μέλλον του Δήμου.

***********

         Ενισχύοντας τα παραπάνω με στοιχεία, με υπευθυνότητα σας παρουσιάζω σήμερα μερικές αποφάσεις, που σαφώς αποτελούν μαθήματα κατασπατάλησης του Δημοσίου χρήματος σε μια εποχή απόλυτης φτωχοποίησης μεγάλης μερίδας των Δημοτών και γενικότερων των συμπολιτών μας.

ΜΑΘΗΜΑ ΠΡΩΤΟ:
   Την Τετάρτη 3 Μάη του 2017 συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου με θέμα “Περί Ψηφίσεως πιστώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017”. 
   Ανάμεσα στις άλλες πολλές  δαπάνες ψηφίστηκαν και δαπάνες που αφορούν τη Καταμέτρηση υδρομέτρων και διανομή ειδοποιητηρίων συνολικά για το Δήμο 36.500 ευρώ. 
      Απουσίαζαν ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και Δήμαρχος κ. Αποστολάκης και ο Αντιπρόεδρος Δημοτικός Σύμβουλος κ.  Κασόλας, μειοψήφησε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λιάπης και η απόφαση πάρθηκε από τους τέσσερις Αντιδημάρχους που όρισε ο Δήμαρχος κ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ. 




     Αντί να ψηφίσουν συνολικά τη δαπάνη των 36.500 ευρώ και να προχωρήσουν στη πραγματοποίηση αδιάβλητου διαγωνισμού που είναι το συμφέρον του Δήμου και των Δημοτών, χώρισαν το ποσό ως εξής: 17.000 ευρώ για τη ΔΕ Ανακτορίου, 10.000 ευρώ για τη ΔΕ Παλαίρου και 9.500 ευρώ για τη ΔΕ Μεδώνος. 
Γιατί το έκαναν αυτό; Σωστά καταλάβατε.....

       Δείτε ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης με βάσει την απόφαση αυτή προχώρησε στην απευθείας ανάθεση ανά Δημοτική Ενότητα και υπέγραψε τα παρακάτω συμφωνητικά.....


Μπορείτε να δείτε από τη διαύγεια ολόκληρα τα συμφωνητικά.
Τι παρατηρούμε; -Στην ίδια εταιρεία ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ του κ. Φώτιου Ηλ. Τσιακανίκα με έδρα το Αγρίνιο δόθηκαν με απευθείας ανάθεση ανα Δημοτική Ενότητα!!!!!. Σαφώς έχουμε κατασπατάληση του Δημοσίου Χρήματος. 
ΜΕΡΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 1: 36.500 ΕΥΡΩ!!!

***********************
ΜΑΘΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ:

       Το ποσό  36.400 ΕΥΡΩ για τη συντήρηση των αγροτικών οδών χωρίστηκε ως εξής 11.800 ευρώ για ΔΕ Παλαίρου, 11.800 ευρώ για τη ΔΕ ΑΝΑΚΤΟΡΊΟΥ   και 12.800 ευρώ για τη ΔΕ Μεδεώνος.  
Γιατί έγινε αυτό; Σωστά καταλάβατε.... Για να κάνει ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης απευθείας αναθέσεις. Φυσικά το συμφέρον των Δημοτών και του Δήμου είναι Η ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΔΙΑΒΛΗΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.
        Το ποσό των 23.000 ευρώ για το καθαρισμό χώρων από παραπροϊόντα διαφόρων εργασιών χωρίστηκε ως εξής: 8.000 ευρώ για ΔΕ Ανακτορίου, 7.000 ευρώ για τη ΔΕ Μεδεώνος και 8.000 ευρώ για τη ΔΕ Παλαίρου. 
  Γιατί έγινε αυτό; Σωστά καταλάβατε.... Για να κάνει ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης απευθείας αναθέσεις. Φυσικά το συμφέρον των Δημοτών και του Δήμου είναι Η ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΔΙΑΒΛΗΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.
ΜΕΡΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 2: 59.4000  ΕΥΡΩ

**************
ΜΑΘΗΜΑ ΤΡΙΤΟ: (τόνωσης της δημοτικής αγοράς!!!!!!!)
   -Την  Τετάρτη 19-04-2017 ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης υπέγραψε δύο συμφωνητικά (κατόπιν δύο αποφάσεων για απευθείας αναθέσεις) με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΓΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ Ο.Ε  με έδρα την ΑΡΤΑ.
1)-Λειτουργία και συντήρηση εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων Βόνιτσας αξίας 24.800 ευρώ. Η διάρκεια της σύμβασης είναι οκτώ (08) ημερολογιακοί μήνες.  ΑΔΑ: 7Γ3ΚΩ6Ζ-7ΜΞ 
2)-Λειτουργία Βιολογικού καθαρισμού Παλαίρου αξίας 24.800 ΕΥΡΩ. 
Η διάρκεια της σύμβασης είναι οκτώ (08) ημερολογιακοί μήνες. ΑΔΑ:7ΓΤ4Ω6Ζ-ΚΑΗ

  -Την Τετάρτη 28/06/2017 ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης υπέγραψε συμφωνητικό (κατόπιν απόφασης για απευθείας ανάθεση) με την ίδια εταιρεία,
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΓΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ Ο.Ε  με έδρα την ΑΡΤΑ.
Επισκευή Η/Μ εξοπλισμού ΒΙΟΚΑ ΒΟΝΙΤΣΑΣ αξίας 24.800 ευρώ.
Η διάρκεια της σύμβασης είναι ένας (01) ημερολογιακός μήνας.  ΑΔΑ: 65ΛΧΩ6Ζ-Υ6Τ.
ΜΕΡΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 3: 74.400 ΕΥΡΩ

***************
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΏΣΤΕΣ
Το  συνολικό ποσό των απευθείας αναθέσεων σύμφωνα με τα παραπάνω είναι:
36.500 + 59.400 + 74.400 = 170.300 ευρώ.
       Ασφαλώς είναι ένα μέρος των απευθείας αναθέσεων που προχώρησε ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης το τελευταίο χρονικό διάστημα. Για  αυτές τις απευθείας αναθέσεις θα ενημερωθείτε  μελλοντικά.
Πρόκειται για κατασπατάληση του Δημοσίου Χρήματος. Καλώ όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους μειοψηφίας και πλειοψηφίας να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν.
       Σε ότι με αφορά, θα προβώ στις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες που προβλέπονται. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Το Δεύτερο μέρος του άρθρου που αφορά “Το Βιολογικό καθαρισμό και τις Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων Παλαίρου- ΔΕΠΟΣ- Πογωνιάς” θα δημοσιευτεί τη Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017.


31 σχόλια:

  1. Αποστολακη δεν ψηφισες;Φαε τωρα αναθεσεις φαε σουβλακια και πρατινες σε καθε χωριο φαε εργα χωρις μελετες και αδιαφανεις χρηματοδοτησεις φαε διορισμους τυπου Δριβα φαε προμηθειες σε συγγενεις και φιλους φαε τελικα σανο.Εσυ τον εφερες για δημαρχο να τον λουστεις τωρα.Εμενα η ψηφος μου την δευτερη Κυριακη ηταν συνειδητα λευκο.Εσενα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΙΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ο ΚΑΡΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΝ ΛΙΑΠΗ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΜΩΡΑΙΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;ΤΙΠΟΤΑ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΩΤΑΩ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΠΟΓΩΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΛΠ;Ο ΚΑΘΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ ΧΟΡΤΟΥ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΕΙ ΣΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ BECEL ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ;ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΩΧΤΕ ΤΟΥΣ.ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΕΡΓΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΡΥ.ΛΑΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣΤΟΥΠΟΠΑΝΤΕΛΗΔΟΚΟΥΝΕΛΗΔΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.ΜΑΥΡΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Daskale den mas ta les kala.Pesta ksekathara kai alithina ta strogileuis kai ta masas.Kapoius kaliptis h fovasai ...giati;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Master Apostolakis has them all arranged. His company and he follows and signed. They are not suckers to go to jail.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δάσκαλε δεν τα λες ολα επεμβαίνει ο Μωραϊτης? Καλύπτεις πράγματα ξέρεις εσύ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σε λίγο έρχονται αποκαλύψεις για παρεμβάσεις δημαρχου και δικών του σε θέματα που δεν τον αφορούν,αναμείνατε στο ακουστικό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 37000 ευρώ σε ένα ταχυμεταφορέα για να μετρά τα υδρόμετρα. Ουτε ο Δήμαρχος δεν πέρνει τόσα. Εμείς δεν είχαμε ταχυμεταφορέα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δήμαρχε Αποστολάκη πριν λίγο καιρό πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου , όχι του τελευταίου τον Ιούνιο, μέσα στην αίθουσα του ΔΣ άκουσα το πατέρα της Αντιδημάρχου κ Πανταζή , το κ Πανταζή Δημοσθένη να απειλεί το Τριαντακωνσταντή λέγοντας , Θα σου σπάσω τα μούτρα δημοσίως. Θαύμασα την ψυχραιμία του Κώστα ,που δεν αντέδρασε. Σήμερα του εκφράζω τα συγχαρητήρια μου γιατί παρόλο δέχεται απειλές δεν μασάει. Κώστα αυτά δεν θέλουν να μάθουμε. Συνέχισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν γινόταν διαγωνισμοί ο Δήμος θα είχε όφελος από τις εκπτώσεις γύρω στα 35.000 ευρώ τουλάχιστον. Εδώ πρόκειται για κατασπατάληση του Δημοσίου χρήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θύμιο πρέπει να απαντήσεις. Οι Αποστολάκηδες κάνουν προπαγάνδα σε βάρος σου για αυτά τα 6.000.000 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Που είσαι θύμιοοοοο,γιατί εξαφανίστηκες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλα κρασια τον Αυγουστο. Τα ιδια Παντελη μου, τα ιδια Παντελακη μου. Λετε ο Καρυ να μην ξερει τι κανει; Ειναι νομιμα ολα αυτα. Αλλιως πως θα εβγαιναν στο διαυγεια. Μηπως ο κυριος που ψαχνεται ολη την ωρα κανει ψηφοθηρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συνδημότη 1:00 μμ

    Γνωρίζεις πολύ καλά ότι κανένα δεν καλύπτω , ούτε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ Μωραΐτης παρεμβαίνει στα άρθρα μου.

    Αν εννοείς το κ Ζαφειρούλη από το Θύρρειο που είναι εργολάβος , προμηθευτής του Δήμου και στενός συγγενής του κ Μωραΐτη έχω δημοσιεύσει ότι έχει πάρει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό από 1-9-2014 επί Δημαρχίας κ Αποστολάκη και δεσμεύομαι πολύ σύντομα να ΔΗΜΟΣΙΕΣΥΣΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ.

    Η επεξεργασία των στοιχείων είναι χρονοβόρα και τη σειρά δημοσίευσης τους θΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΤΗ ΚΑΘΟΡΙΖΩ ΕΓΩ.

    Αν εννοείς κάτι άλλο στείλτε μου ανώνυμα ή επώνυμα ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΑΦΟΡΑ. Συνεπώς με αδικείς.

    Πάρε θέση ΕΠΩΝΥΜΑ ή ΑΝΩΝΥΜΑ και για τα δημοσιευμένα σημερινά στοιχεία.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δάσκαλε ,στην φόρα όλλα,μην τα κόβεις τα μισά,όποιος και αν σου λέει!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τραμπούκοι ότι και να κάνετε το Κώστα δεν το σταματάτε. Τον ξέρω πολύ καλά. Κώστα μην τους αφήνεις σε χλωρό κλαρί. Μπράβο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 6;11 Το όριο των 24.800 ετησίως για κάθε απευθείας ανάθεση έχει ξεπεραστεί πολλές φορές. Συνεπώς δεν είναι όλα νόμιμα. Να πεις στο φίλο σου το Δήμαρχο καλά ξεμπερδέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δήμαρχε Αποστολάκη να χαίρεσαι την Αντιδήμαρχο Πανταζή και το τραμπούκο το πατέρα της Δημοσθένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τα ίδια και τα ιδια καθημερινά. Δήμος-πελατειακές σχέσεις,-απ ευθείας αναθέσεις παρεών και οικογενειών, μαύρη σακούλα, μαυρα σκοτάδια..
    Βρήκανε πονεμενους τους δημότες και τους ξεγελασανε...
    Ποιος μας καταράστηκε και τι αμαρτίες πληρώνουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οι βολεμένοι εργολάβοι και το συγγενειο της δημοτικής αρχής, πίνουνε το αίμα των δημοτών.
    Δεν αντέχουμε να ταίζουμε άλλους κοπρίτες με τα λεφτά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πολίτες που φωνάζουν ,για να σας δούμε η ώρα πλησιάζει,τι θα ψηφήσετε παλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ε φτιαξε κι εσυ μια ταχυμεταφορικη κωστα να τα παρεις εσυ τα υδρομετρα και ξεσκοτα μας. γιατι δεν το κανεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μπραβο στον Κ.Τ. για τον αγωνα που δινει ολα αυτα τα χρονια για να βγουν οι λωποδυτες στο ξεφωτο.
    Όλοι αυτοί που τον φοβερίζουν και του κουνάνε το δάχτυλο και το παίζουν ηθικοί είναι οι πρωταγωνιστες της διασπάθισης του δημοσίου χρήματος.
    Πάντοτε οι πιο φωνακλάδες ειναι αυτοί που έχουν χεσμενη τη φωλιά τους.
    Ολα τα λαμογια της περιοχής μας μυρισαν ψητο και λεηλατούν τα δικά μας λεφτα.
    Δεν σας σωζει τιποτα, φερτε Τα λεφτα μας πισω γιατί δεν θα υπαρξει καμμια συγχωρεση ή δικαιολογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ:
    Βολέψου τώρα με το χαρτζιλίκι που παίρνεις κι ασε τον τριαντακονσταντη να κάνει σωστό έλεγχο και να τα βγανει όλα στη φόρα.
    Πως μπορείς και ανέχεσαι το συγγενολόι βδέλλες στιλ Κουνιάδου του δημαρχου να σου πίνουν το αίμα.
    Πως μπορείς να βλέπεις τα παιδιά του κοσμάκη να δουλεύουν για 300 ευρώ και εσείς οι κοπρίτες να τεμπελιάζετε και να τσεπώνετε χιλιάδες ευρώ.
    φάε τώρα τζάμπα σανό που σου μοιραζει ο Αποστολάκης απο τα λεφτα μας.
    Πρόβατα ξυπνατε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Δήμαρχος Αποστολάκης και η παραπεμπόμενη στο πειθαρχικό των ΟΤΑ Αντιδήμαρχος Πανταζή συμφωνούν με την επίθεση του πατέρα της Πανταζή στο δάσκαλο και μάλιστα μέσα στην αίθουσα του ΔΣ; Ο Πρόεδρος του ΔΣ Κουνέλης τι λέει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καραμπινάτη παρανομία ,ενάρετε και ηθικέ Λάκια, σοσιαλιστή Προδρομίτη( τι συγκατοίκηση και αυτή) δεν την βλέπετε; Μήπως και σεις ....κλπ μέλι....αφράτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Φερεντίνο, Λιάπη, Μωραΐτη έχετε και σεις τεράστιες ευθύνες που οι Αποστολάκηδες έχουν αποθρασυνθεί τελείως. Βάλτε τους φρένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γεωργοθόδωρος και Νέρωνας με υπερτιμολογήσεις, εικονικά τιμολόγια και ανύπαρκτα έργα διασπαθίζουν όχι απλώς κατασπαταλούν το χρήμα των Δημοτών που γράφει ο Κώστας και σεις Δημοτικοί Σύμβουλοι κοιμάστε.
    Ολοκληρώνουν τη καταστροφή στο Δήμο που άρχισε επί Γραμματικού του Μεσολογγίου και Θύμιου.
    Δάσκαλε μη μασάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πρέπει να καταλάβει ο Δημαρχος Αποστολάκης ότι με την πολιτική που ακολουθεί κάνοντας χάρες ή εξυπηρετήσεις σε κολλητούς του, για προσωπικούς, ψηφοθηρικούς ή άλλους αδιευκρίνιστους λόγους, κατασπαταλά το Δημοτικό χρήμα το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί είτε για ν’ ανακουφίσει συνδημότες μας είτε να κατευθυνθεί σε χρήσιμα και απαραίτητα έργα που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής στο τόπο μας.
    Επίσης πρέπει τέλος να κατανοήσει, παρ’ όλο που πιθανώς να του είναι δύσκολο, ότι ο Κώστας τριαντακωνσταντής είναι εδώ για να ελέγχει και να υπερασπίζεται τη νομιμότητα, τη χαμένη τιμή και το κύρος του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.
    Γιατί κάποια στιγμή αυτή η Δημοτική Αρχή θα φύγει αλλά δεν πρέπει να αφήσει καμμένη γη, αφού δυστυχώς ταίζει και βολεύει μόνο τους Φελλούς που ουτε για τα μπουκαλια δεν κανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πανάγιω Πανταζή μας είπες ψέματα μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι ο Τριαντακωνσταντής σε κατηγορεί άδικα για 800 ευρώ ενώ το μαγαζί σας πήρε με απευθείας αναθέσεις 12.500 ευρώ. Τον απείλησες με μήνυση. Παραπέμφηκες στο πειθαρχικό. Εκανες τη μήνυση; Τώρα ο πατέρας σου τον απείλησε μέσα στην αίθουσα που συνεδριάζουμε. Δήμαρχε δεν νομίζεις ότι ήρθε η ώρα να την απαλλάξεις από τα καθήκοντα της Αντιδημάρχου και να τη θέσεις εκτός Δημοτικής Ομάδας. Εμείς γιατί να απολογούμαστε για τη Πανάγιω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καταρρέουν , από εδώ και στο εξής θα γίνουν πολιτικά πιο επικίνδυνοι. Θα χρησιμοποιήσουν ακόμα ξεδιάντροπα το δημόσιο χρήμα για να διατηρηθούν στην εξουσία. Μια απάντηση είναι η διατήρηση της ψυχραιμίας μας και η ΠΑΝΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΥΡΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΤΩΠΟ ΕΛΠΙΔΑΣ και ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. Τα σημερινά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου πλειοψηφίας και μειοψηφίας στάθηκαν πολιτικά ανίκανα στη λύση των προβλημάτων του τόπου και στο να προτείνουν λύσεις. Ας αφήσουμε τους καναπέδες της τηλεόρασης και της μοιρολατρίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δημοτικοί Σύμβουλοι αντιδράστε στη προφανή παρανομία. Τι άλλα στοιχεία θέλετε να σας δώσει ο Κώστας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο