Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΙΚΟΣ: Πυρά κατά της δημοτικής αρχής για Πάρκο, νεκροταφείο, ΝΑΟΑΣ!




Αγαπητέ  κύριε Δήμαρχε
     Μεσούσης  της Τουριστικής περιόδου στην είσοδο της Πόλης του Αστακού η εικόνα του πάρκου είναι απογοητευτική. Πραγματικά καμένη γη. Και μη μου πείτε ότι είναι οι ζημιές του νερού που φταίνε, γιατί οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες  από την Πέμπτη .
    Όσο  για το νεκροταφείο η εικόνα ως προς τα σκουπίδια είναι αισθητά καλύτερη, αλλά δεν μπορώ να σας πω μπράβο, γιατί βλέπετε τι γίνεται με τα χορτάρια.
      Όμως στο νεκροταφείο θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα, αφού είναι πολύ κορεσμένο και δεν υπάρχει πλέον χώρος ούτε για ένα νέο  μνήμα.............


      Έτσι μέχρι να βρεθεί χώρος για την επέκταση του νεκροταφείου σας προτείνω στην πεζούλα, όπου είναι οι αγριοσυκιές, να  διαθέσετε ένα ποσόν περίπου 5.000 Ευρώ, για να απομακρυνθούν πέτρες και μπάζα και να δημιουργηθούν περίπου 40 νέα μνήματα .

Και τώρα ας περάσουμε στην ζωή και μάλιστα των νέων.
      Ο Ναυτικός Όμιλος Αστακού είναι ένας  πολύ σημαντικός φορέα ο  οποίος προσφέρει ύψιστες υπηρεσίες στους νέους μας, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει τύχει σημαντικής αρωγής από το Λιμενικό Ταμείο και τον Δήμο .
      Εγώ είμαι αρωγός στην  πολύ σημαντική προσπάθειά τους και δεσμεύομαι στο   μέλλον, αυτή η αρωγή να είναι πολύ μεγαλύτερη.

Αστακός 10/7/2017
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ













7 σχόλια:

  1. ταειχες τακτοποιησει εσυ καλα τοτε που ησουν δημαρχος .Δεν υπηρχαν σκουπιδια ουτε εκει στο Κ.Τ.Ε.Λ ουτε πουθενα,λιγη αυτοκριτικη Σταικο δεν βλαπτει.Το ξερουμε εισαι υποψηφιος Δημαρχος μεχρι ενα μηνα πριν τις εκλογες (ξερεις εσυ το γιατι).Τα αλλα αστα ειναι σοβαρη υποθεση η καθαριοτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είσαι μοναδικός και πάντα η συμμετοχή σου θα είναι άκρως ενδιαφέρουσα και απαραίτητη, λάθη όλοι κάνουμε όπως Κ εσύ στο παρελθόν αλλά το καλύτερο που έχεις είναι πως με την ανάδειξη του οποίου προβλήματος στο δήμο ή παρουσία σου ήταν άμεση,
    Καλή επιτυχία γιατρέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάρε τους πεισμωμένους του Γαλουνη και κατέβα στις εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε 8:43 ασφαλώς θυμούνται όλοι ,πως το γκαζόν στο πάρκο το φύτεψα εγώ και ήταν πάντα καταπράσινο , όπως θυμούνται όλοι πως τα νεκροταφεία έλαμπαν .!!!
    Σε εκείνους τους αγενείς που με προσφωνούν Στάικο και όχι κύριε Στάικο , θυμίζω πως με τα σκουπίδια τα πήγαινα αρκετά καλά .
    Είναι αλήθεια όμως πως με κάτι σκουπίδια της κοινωνίας ούτε τα πήγαινα καλά , ούτε σκοπεύω να τα πάω καλά .
    Θα τα πατάω και θα τα λιώνω , όπως τα έλιωνα.
    Με του ευγενείς ,ευγενείς .
    Με τα θρασίμια κεραυνός.
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τις υποψηφιοτητες τις δυο προηγουμενες φορες κ,Σταικο δεν μας λες κατι ΓΙΑΤΙ ΛΑΛΗΣΤΑΤΕ Σταικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «Στεκόμουν πάνω σε έναν λόφο
    Κι είδα το Παλιό να πλησιάζει
    Μα ερχόταν σα Νέο.
    Σερνόταν πάνω σε καινούργια δεκανίκια
    Που κανένας δεν είχε ξαναδεί
    Kι απέπνεε νέες μυρωδιές σαπίλας
    Που κανείς δεν είχε ξαναμυρίσει (…)». Μπρεχτ. Παναγιώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΦΙΛΤΑΤΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΕΦΘΑΣΕ Η ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΡΚΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΦΕΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΑΡΑ ΑΝ ΤΟ ΛΕΩ ΣΩΣΤΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο