Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Μύτικας: Ταλαιπωρία πολιτών κάθε Τρίτη και Παρασκευή στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς

Ημέρες ταλαιπωρίας είναι η Τρίτη και Παρασκευή στον  Μύτικα για κατοίκους και τουρίστες που έχουν συναλλαγές με το τοπικό  υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς.
 Δυστυχώς εικόνες που δεν τιμούν κανένα, με συμπολίτες μας να καταναλώνουν ατελείωτες ανθρωποώρες για να κάνουν μία συναλλαγή.

Κάτι πρέπει να γίνει. Το δύο ημέρες μόνο την εβδομάδα, είναι φανερό ότι αυτή τη περίοδο με την αύξηση του πληθυσμού δεν επαρκεί. Ας το δει καλύτερα η διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς και οποιοσδήποτε μπορεί να βοηθήσει ώστε να προστεθεί μία ή περισσότερες ημέρες ακόμη.
Τώρα αν μας ρωτήσετε για μετά το Καλοκαίρι, αυτό που εμείς έχουμε να πούμε είναι ότι είμαστε πολύ απαισιόδοξοι.”, αναφέρει το τοπικό blog mytikaspress

2 σχόλια:

  1. ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΗ Ο ΥΠΑΛΗΛΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΒΑΡΑΕΙ ΜΥΓΕΣ
    ΠΧ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΟΚ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΟΚ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΓΙΟΚ ,ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΟΚ
    ΠΛΗΡΩΜΕΣ , ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΓΙΑ ΠΕΣΤΕΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΗ
    Ο ΥΠΑΛΗΛΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΜΥΤΙΚΑ
    ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ
    ΤΡΑΠΕΖΑ. ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ? ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΠΧ ΧΑΡΙΣΜΑ Η ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΑΝΕΙΩΝ ,ΠΑΝΤΩΣ ΖΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 4Ο.
    ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ 37 ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 1.54πμ 237 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΙ........ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ, ΕΝΦΙΑ-ΣΠΙΤΙΑ-ΔΟΥΛΕΙΕΣ-ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ-ΡΟΥΣΦΕΤΙ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΝΧΑΟΥΖΕΡ [ΞΕΧΑΣΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ],ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΠΟΛΥ ΝΤΟΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΧΑΘΗΚΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,[ΤΟΣΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΣΧΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΨΕΥΤΗΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΦΟΡΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ].

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο