Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Και άλλα νεκρά σκυλιά από φόλες στις Εργατικές του σταδίου (φωτο)

Νέα περίπτωση μαζικών θανάτων αδέσποτων σκυλιών από φόλες καταγράφτηκε τις πρωινές ώρες  από την Φιλοζωική οργάνωση του Αγρινίου, αυτή τη φορά στην περιοχή των Εργατικών κατοικιών του ΔΑΚ (σταδίου).
Σύμφωνα με την καταγγελία και την ανάρτηση της πρόεδρου της Φιλοζωικής κ. Αναγνωστοπολυου, άγνωστος θανάτωσε στην περιοχή τρία συνολικά σκυλιά, ενώ ένα ακόμη σώθηκε χάρη στην φροντίδα του αντιδημάρχου Αγρινίου και κτηνιάτρου κ. Φαρμάκη......

“Η Δανάη,  η Αγάπη και ο Μπόμπη δεν ζουν πια ..κάποιο χέρι φονιά 4 το πρωί τα ταΐσε θάνατο … ψυχούλες που μόνο χαδι ήθελαν ..σκυλιά που η αγάπη που σου έδιναν σου έκανε όμορφη την ημέρα ..εργατικές σταδίου Αγρινίου εκει που οι φολες ειναι συχνο φαινόμενο και κανεις δεν βλέπει τιποτα .. ο μπλακ σώθηκε ο μονος απο την παρεα και ευχαριστούμε τον κυριο φαρμακη που 4 και μιση το πρωι ηρθε να κανουμε για αυτον οτι επρεπε να γινει ..μηνυσεις εγιναν κατα αγνώστων ..και λοιπον ?εφυγαν οι ψυχες πια ..αγαπες μου η καρδιά μας ποναει γιατι δεν θα σας ξαναδουμε …καλο ταξιδι σε εναν κοσμο χωρις αλλο πονο…αυτος που το εκανε ευχομαστε να εχει το ιδιο τελος…”, γράφει στην ανάρτηση της η πρόεδρος της Φιλοζωικής.
Να σημειωθει πως για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία κατα αγνώστου απο το Αστυνομικό Τμήμα του Αγρινίου.





agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο