Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Καταστροφή για αγρότες στο Μοναστηράκι Βόνιτσας από πυρκαγιά

Σοβαρές ζημιές υπέστησαν δυο αγρότες, συγγενείς μεταξύ τους, από φωτιά που εκδηλώθηκε σήμερα σε αγροτική έκταση στο Μοναστηράκι της Βόνιτσας. Εξαιτίας των ανέμων η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις και εξαπλώθηκε σε μια αποθήκη , που κάηκε ολοσχερώς. Στην αποθήκη βρίσκονται περίπου 1000 δέρματα ζώων, 20 κότες αλλά και  ένα σκυλί που αποτεφρώθηκαν.

 Ακόμη από την πυρκαγιά κάηκαν περισσότερες από 40 ρίζες ελιές. Στο σημείο για την κατάσβεση έσπευσαν οχήματα με άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Λευκάδας, που λίγο αργότερα κατάφεραν να την θέσουν υπό έλεγχο.
 www.agriniopress.g

4 σχόλια:

  1. Ο Γεωργοθώδορος , ο Νέρωνας, η Πανάγιω, ο Μπαλάφας και οι λοιποί σήμερα έβαλαν το Λάκια το Στούπα να κάνει απευθείας για τη πυροπροστασία. Φυσικά στο κουνιάδο του Δημάρχου , το Τζεφριο το Μέλια και τους άλλους ημετέρους Ζαφειρούλη από Θύρρειο, Τριαντακωνσταντή Γεώργιο από Πογωνιά, Καλογιάννη από Κατούνα, και το παντός καιρού Μπουρδούβαλη Σωτήρη από Πάλαιρο. Ντροπή σας , ρεεεεεε. Υπάρχουν και όρια. Μέσα στο καύσωνα, 14 Ιουλίου θυμηθήκατε τη πυροπροστασία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς 1:49 π.μ. Εσυ απο ποιον πλανητη κατεβηκες? Οι απευθειας αναθεσεις αυτες ειναι νομιμες και αν ειναι να κανουν τωρα διαγωνισμους θα περασει το καλοκαιρι και θα εχουν καει τα παντα. Σκεψου να ησουν εσυ δημαρχος τι θα γινοταν τωρα. Μηπως ενα χαος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντί να ντρέπονται για τα καμώματα τους ακόμα και σήμερα ο Λάκιας ο Στούπας κάνει απευθείας αναθέσεις στο κουνιάδο του Αποστολάκη , Τζέφριο Μέλια και στους άλλους ημετέρους. Τώρα θυμήθηκαν τη βλάστηση . Ντροπή ρε. Λάκια χαίρομαι. Έχεις ξεβρακωθεί τελείως. Σε βάζει ο Αποστολάκης και του κάνεις τη βρώμικη δουλειά. Σε βάζει να υπογράφεις τις απευθείας αναθέσεις στο Μέλια. Κρίμα και μας έλεγες πόσο ηθικός είσαι. Τελειώσατε Λάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λεφτά υπάρχουν...Ελληνάρες😉😉😉

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο