Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Συνεδρίαση και βραβεύσεις της ΔΗΜ.Τ.Ο.ΝΔ Αμφιλοχίας


ΔΗΜ.Τ.Ο.ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ
********************
    Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αμφιλοχίας. Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης παρουσιάστηκε ο ετήσιος απολογισμός της οργάνωσης καθώς και τιμήθηκαν οι διατελέσαντες Πρόεδροι της Τοπικής Οργάνωσης.
    Στην συνεδρίαση παραβρέθηκαν, ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. , οι πολιτευτές κ.κ. Μπόκα Γεωργία και Ανδρίκουλα Σοφία καθώς και πλήθος συμπολιτών μας......

 
     Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο.  Γεώργιος Χούτας παρουσίασε τα πεπραγμένα του ενός χρόνου και έκανε γνωστές τις μελλοντικές δράσεις της οργάνωσης που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Παιδεία.
       Κλείνοντας, τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. δεσμεύτηκαν για ένα διαρκή αγώνα για προσπάθεια εμπλουτισμού της οργάνωσης με νέο προσωπικό, που θα είναι και η νέα αιχμή του δόρατος της οργάνωσης απέναντι στα τοπικά προβλήματα.

Για την ΔΗΜ.Τ.Ο. Αμφιλοχίας

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ Α. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ












1 σχόλιο:

  1. Ο πρόεδρος της Δημ.Κοινότητας Αμφιλοχίας πιστεύω παρευρέθηκε με την θεσμική του ιδιότητα. Καθώς όταν έχει συστρατευτεί με την υπάρχουσα δημοτική αρχή η αλλαγή της οποίας αποτελεί αίτημα της της τοπικής βάσης της Ν.Δ. χρόνια τώρα. Βεβαία για την μακροημέρευσης της συνέβαλαν οι παλινωδίες της Ν.Δ. στους συνδιασμούς που επέλεγε κάθε φορά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο