Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Γιατί καθυστερούν οι πληρωμές στα Βιολογικά

Η Ένωση Αγρινίου, έχει εγκαίρως ολοκληρώσει κάθε σχετική διαδικασία, χωρίς να υπάρξει το παραμικρό λάθος ή οποιαδήποτε άλλη κατάσταση που θα οδηγούσε σε καθυστέρηση πληρωμών.

Το πρόβλημα που υπάρχει οφείλεται, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, στο γεγονός της εκπρόθεσμης υποβολής βεβαιώσεων πληρωμής περίπου 150 παραγωγών, από άλλα γραφεία.
Η ΔΑΟΚ, που έχει ολοκληρώσει τους ελέγχους και το σύνολο των δικών της υποχρεώσεων, αναμένει την απόφαση του υπουργείου, προκειμένου να γίνουν συνολικά οι πληρωμές.
Στο ερώτημα «γιατί δεν πληρώνονται οι υπόλοιποι, αυτοί που είναι καθ’ όλα εντάξει», οι απαντήσεις που δίνουν οι αρμόδιοι είναι αυτό δεν μπορεί να γίνει, πριν το υπουργείο αποφασίσει για το τι θα κάνει με τους ενιστάμενους.
Πηγή: e-ea.gr

2 σχόλια:

  1. Η ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ,ΣΤΗΣ ΔΑΟΚ ΚΩΛΟΒΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ,ΘΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΝΕ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΙΑΖΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝΕ Η ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΧΕΡΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΤΑΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΑΟΚ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΕΡΜΟΥ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ποτε δόθηκαν στην ώρα τους η νωρίτερα; Όλο καθυστερημενα και λειψα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο