Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Τριπλό “χτύπημα” για Αίολο Αστακού

Ο Αίολος Αστακού συνεχίζει τη δυναμική του παρουσία στο μεταγραφικό παζάρι και μετά τους Αλέξανδρο Σούρλα και Ζαχαρία Πουρνάρα, καλωσορίζει στην οικογένειά του τους αθλητές: Δημήτρη Λυμπέρη, Ανδρέα Βουρνά και Φώτη Ιωάννου.....

Ο Δημήτρης Λυμπέρης είναι 32 ετών, καλύπτει τις θέσεις του πάουερ φόργουορντ και του σέντερ και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Έσπερο ΑΟΠΑ.
Ο Φώτης Ιωάννου είναι 31 ετών, παίζει με την ίδια ευχέρεια και στις δύο θέσεις των γκαρντ και τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με τα χρώματα του Χαριλάου Τρικούπη.
Ο Ανδρέας Βουρνάς στα 26 του χρόνια είναι “κόμπο” γκαρντ και την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν στον Χαρίλαο Τρικούπη.
aiolosastakoubc

8 σχόλια:

  1. Ναι τρελό χτύπημα απ τα σαλόνια στα αλονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΗΡΕ Ο ΑΙΟΛΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΕΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΕΖΟΥΝ ΔΕΚΑ ΔΕΚΑ ΑΚΟΥΣΑ,Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 5-6 ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ τρελο μην συζητας...και του χρονου α εσκαβδε και μετα λεγατε για εμας τους αγρινιωτες...φατε τον καπνο μας τωρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Α ΕΣΚΑΒΔΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΛΗΜΕΡΙΑ ΣΤΗΝ Β ΕΣΚΑΒΔΕ.
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΒΛΥΖΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ολοι αυτοί είναι Αστακιώτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ντοπια παιδια οπως ειπε και ο αρχοντας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσεις οι αγρινιωτες απο την μια ζητιανεύετε λεφτα και παικτες κι απο την άλλη το παίζετε ομαδάρα και μπασκετανθρωποι!!!ευχομαι να ανέβειτε α2 μηπως και πηγαίνετε παντα με λεωφορείο και ισως 2ημερα στα εκτος.α πιστευω να ανεβείτε και καμία φορα αγωνιστικά κατηγορία κι οχι μονο σαν τριτοτεταρτοι φτωχοί συγγενείς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο