Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: Ματαίωση πλειστηριασμού στο Μεσολόγγι


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ματαίωση πλειστηριασμού στο Μεσολόγγι

     Μέλη της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, καθώς και ενεργοί πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας, για άλλη μια φορά, απέτρεψαν πλειστηριασμό της περιουσίας συμπολίτη μας στο Μεσολόγγι, σήμερα Τετάρτη 12/7/2017.
     Το πλήθος των πολιτών που εξέφρασαν ενεργά, αγωνιστικά και με παλμό τη συμπαράστασή τους και την αλληλεγγύη τους στον δοκιμαζόμενο συμπολίτη, ανάγκασε τη συμβολαιογράφο που επιλαμβάνονταν του συγκεκριμένου πλειστηριασμού, να αποχωρήσει από την αίθουσα των Δικαστηρίων του Μεσολογγίου!.....



    Η ανάγκη για αντίσταση ενάντια στη μνημονιακή λαίλαπα που αρπάζει  τη λαϊκή περιουσία, συνειδητοποιείται όλο και περισσότερο από την κοινωνία. 
      Θεωρούμε ότι διαρκώς όλο και περισσότεροι πολίτες πρέπει να δραστηριοποιούνται στο κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς, όπως επίσης οφείλουν να ενεργοποιηθούν κι όσοι συμπολίτες τυχαίνουν συμπαράστασης από το κίνημα όλα αυτά τα χρόνια και να μην περιορίζονται και επαναπαύονται στη δική τους μόνο περίπτωση.
Ατομικές λύσεις, έχει αποδειχθεί, δεν υπάρχουν!
      Η μαζική αντίσταση και η αλληλεγγύη μεταξύ των πολιτών μπορούν να σταματήσουν τη μνημονιακή αρπαγή των τραπεζιτών και του κράτους!
    Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλ/νίας της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, όπως και τα μέλη του κόμματος θα δίνουν πάντα το αγωνιστικό τους παρόν και την αλληλεγγύη τους στους δοκιμαζόμενους, από τους πλειστηριασμούς,  συμπολίτες μας! 
Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη!
Μαζική αντίσταση στους πλειστηριασμούς της λαϊκής περιουσίας!

Το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο