Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 3ο SUMMER CAMP TAEKWONDO ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ!!



      Από 21 έως 26 Ιουλίου ο Αστακός, όπως όλα δείχνουν, θα ζει στους ρυθμούς του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, αφού έχουν καταφτάσει στην πόλη έντεκα αθλητικοί σύλλογοι από διάφορες πόλεις, οι οποίοι συμμετέχουν στο SUMMER CAMP TAEKWONDO το οποίο διεξάγεται για 3η συνεχή χρονιά στην πόλη του Αστακού.
    Η επιτυχής έκβαση των προηγούμενων αντίστοιχων διοργανώσεων, αλλά και η δραστηριότητα του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ κέντρισαν το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, οι οποίοι επέλεξαν τον Αστακό για την προετοιμασία, αλλά και την ψυχαγωγία τους.....



    Πλήθος αθλητών και συνοδών θα διαμείνουν για έξι μέρες στον Αστακό, συμμετέχοντας σε σεμινάρια-προπονήσεις που θα διεξάγονται πρωί και απόγευμα στο κλειστό Στάδιο του Γυμνασίου και μία ημέρα στο γήπεδο ποδοσφαίρου.
  (Τη Δευτέρα 24 Ιουλίου παρακαλούμε και ζητούμε την κατανόησή σας να μείνει κενό το γήπεδο ποδοσφαίρου από τυχόν ποδοσφαιρική συνάντηση). 
      Στο μεγάλο για την πόλη αθλητικό γεγονός συμμετέχουν οι σύλλογοι: Α.Σ. ΜΑΧΗΤΕΣ ΜΕΣ/ΓΙΟΥ -Α.Σ. ΝΙΚΗ ΠΑΛΑΙΡΟΥ - Α.Σ. ΤΙΤΟΡΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ - Α.Μ.Σ. ΠΥΓΜΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ - Α.Σ. ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ - Α.Σ. JEON-SA ΕΛΕΟΥΣΑΣ - Α.Σ. ΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Α.Σ. ΜΕΤΣΟΒΟΥ - Α.Σ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ.
      Ενώ θα συμμετέχουν δυο δυνατοί και φιλικοί σύλλογοι από τη γειτονική Αλβανία ORTEK TEAM από τα ΤΙΡΑΝΑ και GLADIATOR TEAM από το ΔΥΡΡΑΧΙΟ με επικεφαλής τον προπονητή της Εθνικής Αλβανίας.
      Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ καλωσορίζει όλους τους συμμετέχοντες, εύχεται καλή διαμονή και ένα αξέχαστο 6ημερο στην φιλόξενη πόλη του Αστακού. Επίσης, ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη και την επιλογή τους να είναι ο Αστακός ο καλοκαιρινός αθλητικός τους προορισμός. H είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Δ. ΤΥΠΟΥ
Α.Μ.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο