Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Ψηφίστηκαν με δόξα και τιμή (με 14 ΝΑΙ) οι όροι του τεράστιου δανείου των 1.107.000 € και κάτι περί συκοφαντών!

ΑΠΟ MYTIKAS PRESS

        Ψηφίστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε σήμερα Παρασκευή 7.7.2017, οι όροι του τεράστιου δανείου των 1.107.000 €, που εμείς αποκαλούμε φέσι Γαλούνη. Η ψηφοφορία ήταν 14 ΝΑΙ, 9 ΟΧΙ και 1 ΠΑΡΟΝ.
       Απουσίαζαν τρεις δημοτικοί σύμβουλοι. Ο κ. Αποστόλης Πανταζής, ο κ. Γιάννης Ζορμπάς και ο κ. Ηλίας Ταμπάκης.
     Μοναδικό μας σχόλιο είναι ότι η οικονομική καταστροφή του Δήμου Ξηρομέρου συνεχίζεται, με την ευθύνη να βαραίνει ακέραια τον Δήμαρχο κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη και τους δημοτικούς του συμβούλους..............



Η ψηφοφορία ήταν ως εξής:
1. Βραχάς Παναγιώτης - ΝΑΙ
2. Γαζέτας Παναγιώτης - ΝΑΙ
3. Γεωργούλας Κωνσταντίνος - ΝΑΙ
4. Γκόλιας Παναγιώτης - ΝΑΙ
5. Κακούρης Ηλίας - ΝΑΙ
6. Καυμενάκης Σπυρίδων - ΝΑΙ
7. Λαϊνάς Κωνσταντίνος - ΝΑΙ
8. Λιβάνης Θεόδωρος - ΝΑΙ
9. Λυμπεράτος Σπύρος - ΝΑΙ
10. Μουρκούσης Βασίλειος - ΝΑΙ
11. Ναούμης Νικόλαος - ΝΑΙ
12. Πανταζής Απόστολος - ΑΠΩΝ
13. Ρετούλης Θωμάς - ΝΑΙ
14. Σόμπολος Απόστολος - ΟΧΙ
15. Τσάρκος Βασίλειος - ΝΑΙ
16. Κουμανδράκη – Σαμαρά Κωστούλα - ΟΧΙ
17. Βελόνας Απόστολος - ΟΧΙ
18. Ζορμπάς Ιωάννης - ΑΠΩΝ
19. Καρφής Θωμάς - ΟΧΙ
20. Κολοβός Χρήστος - ΟΧΙ
21. Μητσάνης Ζώης - ΠΑΡΟΝ
22. Ταμπάκης Ηλίας - ΑΠΩΝ
23. Γεωργαλής Ηλίας - ΟΧΙ
24. Τζαχρήστας Παναγιώτης - ΟΧΙ
25. Κομπλίτσης Δημήτριος - ΟΧΙ
26. Κατσιπάνος Αναστάσιος - ΟΧΙ
27. Κυριάκος Κώστας - ΝΑΙ

ΝΑΙ: 14, ΟΧΙ: 9, ΠΑΡΟΝ: 1, ΑΠΩΝ: 3

          Σχετικά με όσα ανέφερε ο κ. Δήμαρχος για το Blog μας (MYTIKAS PRESS), ότι συκοφαντούμε λέγοντας ότι η απόφαση η προηγούμενη για τους όρους του δανείου ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη, του απαντάμε ως εξής, ότι αφού φορέσει πρώτα τα γυαλιά πρεσβυωπίας του να ξαναδιαβάσει την ανάρτηση μας  εδώ, να προσέξει την λέξη ''Πιθανότατα'' η οποία το τι σημαίνει το μάθαμε από το Δημοτικό.
      Για την ουσία τώρα, γιατί έχουμε μάθει να μιλάμε ευθεία για να καταλαβαινόμαστε, μιλάμε για κόκκινο φως από την Αποκεντρωμένη, γιατί ως γνωστό υπάρχουν και τα τηλέφωνα και οι προφορικές συζητήσεις. Άλλωστε ότι δεν περνά του το είπαν και κάποιοι σύμβουλοι του την ίδια ημέρα για αυτό και η σημερινή κατεπείγουσα συνεδρίαση.
      Τώρα αν εμμένει ότι συκοφαντούμε, τον προτρέπουμε να μας πάει στη δικαιοσύνη, όπως και για το ένταλμα πληρωμής του καθαρισμού του λιμανιού του Μύτικα που έκδωσε προχτές με την υπογραφή του ενώ το λιμάνι το καθάρισαν τα οκτάμηνα από τις Φυτείες όπως εμείς δημοσιεύσαμε. Θα είναι μία ευκαιρία να μάθουμε και που πάνε τα λεφτά και εκεί θα μάθουμε ποιος είναι συκοφάντης και ποιος οτιδήποτε άλλο.

http://mytikaspress.blogspot.gr/

3 σχόλια:

  1. Κυριε σφιχτοχερ ψιφισ ναι σημιρα αυριο αμα γενις δημαρχους που ξερου σου περναει απτου μυαλο να βαλις θα το χριουθεις εσυ του δανιου. Μετα τη θα κανις δεν ξερου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΒΟΛΤΑΡΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΣΙΠΑ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτι ψευτοεπαναστάτες έκατσαν κότα απο το δήμαρχο που έλεγαν δήθεν θα πάρετηθουν η θα γίνουν ανεξάρτητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο