Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: Όχι στους πλειστηριασμούς - Να δώσουμε δυναμικό «παρών» την Τετάρτη 12 Ιούλη 2017 στα Δικαστήρια Μεσολογγίου για να αποτραπεί ο πλειστηριασμός σε βάρος της περιουσία ενός συμπολίτη μας Αιτωλοακαρνάνα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Όχι στους πλειστηριασμούς της λαϊκής περιουσίας!

       Τα μνημόνια και οι κυβερνήσεις, όπως και οι λοιπές μνημονιακές πολιτικές δυνάμεις που τα υπηρετούν, μετά από οκτώ συνεχή χρόνια, εξακολουθούν να εντείνουν την εξαθλίωση της Ελληνικής κοινωνίας και το ξεπούλημα της χώρας. 
    Οι πλειστηριασμοί ενάντια στη λαϊκή περιουσία συνεχίζονται και χιλιάδες συμπολίτες μας πετάγονται στο δρόμο! Στα πλαίσια των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, το φαινόμενο θα ενταθεί ακόμη περισσότερο σε βάρος των ανυπεράσπιστων πλέον πολιτών!.....



  Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ (ΛΑ.Ε.) θεωρεί ότι μόνο η ενεργοποίηση και η διαρκής κινητοποίηση των πολιτών μπορεί να σταματήσει τη χωρίς τελειωμό καταβρόχθιση της λαϊκής περιουσίας! Κάθε εβδομάδα στα δικαστήρια της χώρας, σ’ όλη την επικράτεια, μέλη της ΛΑ.Ε. και άλλοι ενεργοί πολίτες αγωνίζονται και κατορθώνουν να ακυρώσουν πλειστηριασμούς σε βάρος συμπολιτών μας!
     Την Τετάρτη 12 Ιούλη 2017 στις 15:30’ στα Δικαστήρια Μεσολογγίου βγαίνει σε πλειστηριασμό η περιουσία ενός συμπολίτη μας Αιτωλοακαρνάνα. Έχουμε όλοι μας χρέος να υπερασπιστούμε το συνάνθρωπό μας! Αύριο «η φωτιά ίσως φτάσει και στο δικό μας σπίτι»! Δεν πρέπει να είμαστε μόνοι μας! ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, απέναντι στον μνημονιακό άρπαγα!
      Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Αιτωλ/νίας καλεί όλους τους συμπολίτες μας, όλες τις συλλογικότητες του Νομού, να παρευρεθούν την Τετάρτη 12/7/2017, ώρα 15:30’, στα Δικαστήρια Μεσολογγίου και να ματαιώσουν τον επικείμενο πλειστηριασμό!
Να υπερασπιστούμε τη λαϊκή περιουσία ενάντια στους πλειστηριασμούς!
Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη!


Το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο