Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Κατέπλευσε σήμερα στη Λευκάδα το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Seabourn Encore(φωτό)


Κατέπλευσε σήμερα στη Λευκάδα το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Seabourn Encore. Έχει δέσει στα ανοιχτά του Περιγιαλίου και οι επιβάτες του αποβιβάζονται στο Νυδρί.
Το Seabourn Encore ανήκει στην εταιρεία Seabourn Cruises και έρχεται για πρώτη φορά στη Λευκάδα, ακλουθώντας το Seabourn Odyssey που πραγματοποιούσε επισκέψεις στο Νυδρί τα δυο προηγούμενα χρόνια. Η σημερινή είναι η πρώτη του επίσκεψη και θα ακολουθήσουν και άλλες στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Οδηγώντας στον επαρχιακό δρόμο με κατεύθυνση για το Νυδρί, ήδη μετά την Νικιάνα αρχίζει να ξεχωρίζει ο όγκος του πανέμορφου κρουαζερορόπλοιου. Πρόκειται για ένα παλάτι. Έχει μήκος 210 μέτρα και πλάτος 36. Στις πολυτελείς καμπίνες του, φιλοξενεί 600 άτομα.
Από νωρίς το πρωί με τις λάντζες του πλοίου μεταφέρονται επιβάτες και αποβιβάζονται στο Νυδρί. Η παραλία του Νυδριού είναι πεντακάθαρη, από όσο είδαμε. Οι επιβάτες είτε παραμένουν στο Νυδρί είτε κατευθύνονται σε άλλα σημεία του νησιού. Αν ακολουθηθεί το περσινό πρόγραμμα, θα αναχωρήσει το απόγευμα.














http://aromalefkadas.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο