Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Το αδιαχώρητο στα εγκαίνια του καταστήματος JYSK στο Αγρίνιο

 Το αδιαχώρητο επικρατεί στο κατάστημα των 1000 τ.μ. της διεθνούς αλυσίδας JYSK που εγκαινιάστηκε το πρωί της Πέμπτης 29 Ιουνίου στο Αγρίνιο, στην Ε.Ο. Αγρινίου – Θέρμου.
Πλήθος κόσμου επωφελείται των προσφορών στο κατάστημα στο Αγρίνιο που αποτελεί το νέο σταθμό στη νέα δυναμική φάση ανάπτυξης στην Ελλάδα της JYSK , της Δανέζικης αλυσίδαw καταστημάτων που πρεσβεύει το σκανδιναβικό design στα είδη σπιτιού και ύπνου (Scandinavian Sleeping & Living).

Η JYSK ενάντια στο ρεύμα των αποχωρήσεων πολυεθνικών εταιρειών από την χώρα μας αποφάσισε να επενδύσει και στο Αγρίνιο καθώς αποτελεί μια από τις πόλεις που καλύπτουν τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει της, καθώς η εταιρεία βρίσκεται διαρκώς σε αναζήτηση των κατάλληλων σημείων που να πληρούν τις προδιαγραφές της.
Ειδικά για τα εγκαίνια του καταστήματος JYSK Αγρινίου η JYSK έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό, εβδομαδιαίο φυλλάδιο προσφορών, αποκλειστικά για το κατάστημα του Αγρινίου. Ταυτόχρονα, θα είναι ενεργό και το εθνικό φυλλάδιο προσφορών οπότε οι πελάτες της JYSK στο Αγρίνιο θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να βρουν περισσότερες και μεγαλύτερες προσφορές για όλες τις ανάγκες του σπιτιού και του κήπου.
Ένας ακόμα λόγος για μια επίσκεψη στο κατάστημα JYSK Αγρινίου είναι ότι από την Πέμπτη 29 Ιουνίου έως και το Σάββατο 1 Ιουλίου σε έπιπλα και είδη κήπου και σε στρώματα που βρίσκονται σε απόθεμα στο κατάστημα τα μεταφορικά θα είναι δωρεάν εντός νομού Αιτωλοακαρνανίας!
Ειδικά για σήμερα , ημέρα των εγκαινίων, οι προσφορές και οι εκπλήξεις θα είναι ακόμα περισσότερες:















http://www.agrinionews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο