Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Μεγάλες προσφορές στα εγκαίνια του JYSK Αγρινίου την Πέμπτη 29 Ιουνίου

 Η JYSK, είναι μια μεγάλη Δανέζικη πολυεθνική αλυσίδα καταστημάτων με είδη για το σπίτι, τον ύπνο και τον κήπο. Διαθέτει πάνω από 2400 καταστήματα σε 48 χώρες σε όλο τον κόσμο ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2015 έχει παρουσία και στην Ελλάδα. Σήμερα η JYSK διαθέτει 9 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα ενώ την Πέμπτη 29 Ιουνίου στις 9 το πρωί εγκαινιάζει το δέκατο κατάστημά της στην χώρα μας και πρώτο στη Στερεά Ελλάδα (εκτός Αττικής), στο Αγρίνιο, στην Εθνική Οδό Αγρινίου – Θέρμου, στην έξοδο ΕΚΟ (πρώην ALDI).

Η JYSK είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις εξαιρετικές προσφορές της και το Σκανδιναβικό design και την ποιότητα των προϊόντων της. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει ήδη λάβει πάνω από 100.000 αξιολογήσεις πελατών σε όλο τον κόσμο για διάφορα προϊόντα, από κλινοσκεπάσματα έως έπιπλα κήπου. Συνολικά, η βαθμολογία από αυτές τις αξιολογήσεις έχει φτάσει κατά μέσο όρο στα 4.5 αστέρια (με άριστα τα 5).
Η JYSK βγάζει ένα καινούργιο φυλλάδιο προσφορών κάθε εβδομάδα έτσι ώστε οι πελάτες της να βρίσκουν πάντα μια εξαιρετική προσφορά σε κατηγορίες προϊόντων όπως έπιπλα σπιτιού και κήπου, λευκά είδη, στρώματα, παπλώματα, μαξιλάρια και κλινοσκεπάσματα, είδη διακόσμησης αλλά και καθημερινά χρηστικά προϊόντα για το σπίτι.
Ειδικά για τα εγκαίνια του καταστήματος JYSK Αγρινίου η JYSK έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό, εβδομαδιαίο φυλλάδιο προσφορών, αποκλειστικά για το κατάστημα του Αγρινίου. Ταυτόχρονα, θα είναι ενεργό και το εθνικό φυλλάδιο προσφορών οπότε οι πελάτες της JYSK στο Αγρίνιο θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να βρουν περισσότερες και μεγαλύτερες προσφορές για όλες τις ανάγκες του σπιτιού και του κήπου.

Ένας ακόμα λόγος για μια επίσκεψη στο κατάστημα JYSK Αγρινίου είναι ότι από την Πέμπτη 29 Ιουνίου  έως και το Σάββατο 1 Ιουλίου σε έπιπλα και είδη κήπου και σε στρώματα που βρίσκονται σε απόθεμα στο κατάστημα τα μεταφορικά θα είναι δωρεάν εντός νομού Αιτωλοακαρνανίας!
Ειδικά για την ημέρα των εγκαινίων οι προσφορές και οι εκπλήξεις θα είναι ακόμα περισσότερες:

  • Την Πέμπτη 29 Ιουνίου, ημέρα των εγκαινίων θα δίνεται δωρεάν η μεγάλη τσάντα αγορών της JYSK!
  • Οι 30 πρώτοι πελάτες που θα κάνουν τις αγορές τους με το άνοιγμα του καταστήματος στις 9 το πρωί της ημέρας των εγκαινίων θα πάρουν ως δώρο δωροκάρτα JYSK αξίας 20€ για να την χρησιμοποιήσουν σε επόμενη αγορά τους!
  • Επιλεγμένα προϊόντα σε περιορισμένη ποσότητα θα διατίθενται σε εξωφρενικά χαμηλή τιμή έως εξάντλησης των αποθεμάτων!
  • Μασκότ, παιχνίδια, μουσική, κεράσματα και φυσικά πολλές και μεγάλες προσφορές στα εγκαίνια του καταστήματος JYSK Αγρινίου που δεν πρέπει να χάσετε!
Εγκαίνια JYSK Αγρινίου, Πέμπτη 29 Ιουνίου, στις 9 το πρωί. SAVE THE DATE!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο