Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Έπρεπε πρώτα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο ώστε η ΔΕΗ να «ρυθμίσει το θέμα του»

Πρόσφατο είναι το δημοσίευμα του agrinionews.gr για την διακοπή του ρεύματος λόγω χρεών σε σπίτι της οδού Παπαστράτου στο Αγρίνιο, εκεί όπου μένει οικογένεια με έναν άνδρα που περιμένει να συνταξιοδοτηθεί, δύο ανέργους και μια ετοιμόγεννη γυναίκα .
 Μια οικογένεια η οποία ανήκει στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου και η οποία πράγματι, σύμφωνα με τον νόμο, δεν εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις της. Αλλά η οποία είναι επίσης προφανές ότι δεν θα μπορούσε να είναι συνεπής σε αυτές.

Η υπόθεση αυτή λοιπόν έχει συνέχεια για την οικογένεια καθώς επικοινώνησαν μαζί της αρμόδιοι της ΔΕΗ από την Πάτρα λέγοντας στους ανθρώπους πως θα υπάρξει μέριμνα για να διακανονιστεί το χρέος της και να μπορέσει να επανέλθει το ρεύμα στο σπίτι. Για να συμβεί αυτό ωστόσο προηγήθηκαν δυσάρεστες καταστάσεις.
Μετά από ιδιαίτερη προσπάθεια η οικογένεια κατάφερε μέσω φίλων και γνωστών να συγκεντρώσει ένα ποσό ώστε να το δώσει ως προκαταβολή ή «έναντι» και να διακανονιστεί το υπόλοιπο ποσό.
Μόνο που η ΔΕΗ στο Αγρίνιο δεν το δέχθηκε με αποτέλεσμα ο άνδρας από την οικογένεια που βρέθηκε στην συζήτηση, λόγω της έντασης και της απογοήτευσης από τις εξελίξεις, ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αγρινίου όπου νοσηλεύτηκε για εγκεφαλικό.Ευτυχώς, διέφυγε τον κίνδυνο αλλά παρέμεινε στο νοσοκομείο για νοσηλεία .
Εν συνεχεία η οικογένειά του δέχτηκε τηλέφωνο από την ΔΕΗ στην Πάτρα που την πληροφορούσε ότι θα επιδιωχθεί μια ρύθμιση πέρα από τις καθιερωμένες λόγω ειδικών συνθηκών.
Και το ερώτημα είναι: έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο ο άνθρωπος για να επιληφθούν τα «κεντρικά»; Αν δεν έφτανε στα όρια της συμφόρησης, δηλαδή, η οικογένεια θα ήταν ακόμη χωρίς ρεύμα, με τον καύσωνα προ των πυλών; Και, τέλος πάντων, που είναι η ευαισθησία όχι μόνο των αρχών αλλά και ημών των υπολοίπων;

 http://www.agrinionews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο