Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ: ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ


       Σήμερα Τετάρτη 28 Ιουνίου στον προαύλιο του Γυμνασίου - Λυκείου Βόνιτσας στις 21.30 η θεατρική ομάδα του ΓΕΛ Βόνιτσας θα παρουσιάσει το αριστούργημα του Δημήτρη Ψαθά «Οι Μικροί Φαρισαίοι».
      Το πασίγνωστο θεατρικό, ανέβηκε για πρώτη φορά με μεγάλη επιτυχία από το ΓΕΛ Βόνιτσας, στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου, στα πλαίσια του 8ου Μαθητικού Φεστιβάλ Θεάτρου, που διοργάνωσε ο Δήμος Αγρινίου και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Αιτωλοακαρνανίας...........



      Οι μαθητές του Λυκείου Βόνιτσας είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να παρουσιάσουν μια μοναδική παράσταση.
    Υπεύθυνοι καθηγητές του θεατρικού που έχουν δουλέψει εντατικά μαζί με τα παιδιά για να βγει αυτή η υπέροχη παράσταση είναι οι καθηγητές Ασπρογέρακας Αντώνης, Κοτρώτσος Ιωάννης και Τσακίρη Βασιλική.

Λίγα λόγια για το έργο:
     Το έργο «Μικροί Φαρισαίοι» γράφτηκε το 1954, και είναι μια ξεκαρδιστική σάτιρα που καυτηριάζει σκανδαλώδεις κοινωνικές καταστάσεις, ίδιες και απαράλλακτες με αυτές που ταλαιπωρούν την Ελλάδα σήμερα.
     Θέμα του, είναι η υποκρισία εκείνων που προσπαθούν να καλύψουν ένα σωρό ανομήματα, απιστίες καταχρήσεις, κλεψιές, λοβιτούρες με τη φιλάνθρωπο συμμετοχή τους σε φιλόπτωχα ταμεία σε ανάλογους συλλόγους, οργανώσεις και άλλα.
  Ο Ψαθάς στους Μικρούς Φαρισαίους ξεπέρασε τον εαυτό του σε κωμικά ευρήματα και σπαρταριστές ανατροπές.
   Σας προσκαλούμε σήμερα Τετάρτη 28 Ιουνίου να παρακολουθήσετε στις 21.30  στο Γυμνάσιο - Λύκειο Βόνιτσας μια ξεχωριστή και επίκαιρη θεατρική παράσταση και να χειροκροτήσουμε - στηρίξουμε όλοι μαζί τους μαθητές που θα πάρουν μέρος στην παράσταση του θεατρικού έργου " Οι Μικροί Φαρισαίοι".

Εκ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο