Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

ΙΩΑΝΝΗΣ Λ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ: ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

  Aστακός,9/6/2017

 Η ρητορική του πολιτικού λόγου είναι αναγνωρίσιμη, ιδιαίτερα του  αντιπολιτευτικού. Θα ήθελα να αποφύγω στομφώδης εκφράσεις και να ασκήσω στείρα κριτική σε ένα κομβικό σημείο για τον Δήμο Ξηρομέρου.
  Πάραυτα ,μετά την έγκριση του δανείου (υπ' αριθμόν 3614 συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων,01/06/2017) είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο οικονομικός σχεδιασμός για τον Δήμο μας έχει αποτύχει ......

  Στην θητεία μου ως δημοτικός σύμβουλος  επισήμαινα με την πρώτη ευκαιρία την κακοδιαχείριση των πόρων και εφιστούσα την προσοχή για σεβασμό στο δημόσιο χρήμα. Δυστυχώς, δεν εισακούστηκα ,όπως και κάποιοι άλλοι συνάδερφοί μου.
  Ο τρόπος διοίκησης της υπάρχουσας δημοτικής αρχής οδηγεί σε μαρασμό και υποθηκεύει το μέλλον του τόπου. Τα αίτια πολλά και γνωστά. Μετά από 2,5 χρόνια το πρόσημο είναι αρνητικό και ζητείται εύρεση πολιτικών λύσεων .Η σωστή οικονομική διαχείριση, η τήρηση των νόμων , ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του προϋπολογισμού  είναι ζητούμενα.
  Ο χρόνος υπάρχει …πρέπει να βρεθεί η διάθεση για αλλαγές. Το Δημοτικό Συμβούλιο και ο Δήμος διαθέτει ανθρώπους ικανούς,  με  όρεξη και εμπειρία. Ήρθε η ώρα της ουσιαστικής συνεργασίας με γνώμονα το κοινό καλό.

Με εκτίμηση
Τριανταφυλλάκης Λ. Ιωάννης
Γενικός/Οικογενειακός Ιατρός
Απόφοιτος Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Πρ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Ξηρομέρου

2 σχόλια:

  1. κ. Τριανταφυλακη ενδεχομενος να είσαι καλός γιατρός. Υπηρξες όμως κακός δημοτικός σύμβουλος και για εξαγνησμο παρετηθηκα επικαλουμενος λόγους που ο χρόνος σε διέψευσε. Γιατρέ οποίος πατάει σε δύο βάρκες πέφτει στη θάλασσα. Οι ξηρομεριτες δεν είναι χαιβανεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδη φιλε μου οποιος δεν ειναι στο μαντρι...παταει σε δυο βαρκες; ουτε λιγο ουτε πολυ
    μας λες το περιφημο 0+0=14;
    Για ποιους Ξηρομεριτες μιλας; γιαυτους που χροοοονια και ζαμανια ψηφιζουν αυτους που
    μας εφεραν τα Μνημονια και τωρα ειναι ετοιμοι να μας τους ξαναφερουν;
    Δεν μας τα λες καλα...για σκεψου χωρις φανατισμο...αλλα με απλη λογικη...ποιο ειναι
    το συμφερον της χωρας και των πολιτων.Οποιος εχει Αξιοπρεπεια και Ηθος φιλε μου
    Ψηφιζει με καρδια και Λογικη.Τι λες...ΠΑΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο