Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Γιάννενα: Ρασοφόρος… απατεώνας! Στο στόχαστρο της Μητρόπολης και της Αστυνομίας!

Στο στόχαστρο της Ασφάλειας Ιωαννίνων αλλά και της Μητρόπολης, βρίσκεται πλέον, ρασοφόρος… απατεώνας! Σύμφωνα με πληροφορίες του Epiruspost, ο συγκεκριμένος άνθρωπος, εδώ και μερικούς μήνες κινείται στην περιοχή και παριστάνει άλλοτε τον ιερέα και άλλοτε τον μοναχό. Προσεγγίζει κυρίως επιχειρηματίες και επικαλούμενος διάφορες ανάγκες της εκκλησίας ή κάποια αγαθοεργία αποσπά χρηματικά ποσά.

Αρκετοί φαίνεται ότι έχουν πέσει θύματα του εν λόγω ανθρώπου, γεγονός που πλέον δεν αφήνει αδιάφορη τόσο την Αστυνομία όσο όμως και την Μητρόπολη. Ήδη από την Μητρόπολη, εστάλη σε όλες τις ενορίες και τους ιερείς, ενημερωτικό σημείωμα, το οποίο μάλιστα την Κυριακή αναγνώστηκε σε αρκετούς ναούς, προκειμένου να ενημερωθούν και οι πιστοί για τη δράση του συγκεκριμένου ανθρώπου.
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί ρασοφόρος, ο οποίος μετέρχεται παράνομα μέσα με σκοπό την εξαπάτηση των πολιτών, αποβλέποντας σε οικονομικό όφελος. Μάλιστα στις εκκλησίες αναγνώστηκε και το όνομα με το οποίο εμφανίζεται ο συγκεκριμένος, ο οποίος βέβαια ουδεμία σχέση έχει με το δυναμικό της Μητρόπολης. Αρκετά στοιχεία για την δράση του, η οποία όπως φαίνεται δεν περιορίζεται μόνο στο Νομό Ιωαννίνων, έχει συγκεντρώσει και η Ασφάλεια Ιωαννίνων.
Αυτό όμως που κανένας δεν είχε υπολογίσει είναι ο αριθμός αυτών που εξαπατήθηκαν… Γιατί αν μέχρι χθες είχαν εικόνα, κυρίως από κάποιους επιχειρηματίες, από την στιγμή που αναγνώστηκε το όνομα του «ρασοφόρου» στις εκκλησίες, αποκαλύπτεται ότι έχει εξαπατήσει μεγάλο αριθμό ανυποψίαστων και καλοπροαίρετων.
 http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο