Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Αντίο ΚΟΥΤΑΛΙΑΝΟΥ στον ΑΙΟΛΟ ΑΣΤΑΚΟΥ: "Όταν οι συνθήκες το επιβάλλουν και δεν υπάρχουν κοινοί στόχοι ειναι προτιμότερο να αποχωρείς"

Επιμέλεια: Τζένη Παπαδημητρίου

      Με ανάρτηση του ο έμπειρος προπονητής Μιχάλης Κουταλιανός ανακοίνωσε την αποχώρηση του, από τον Αίολο Αστακού.
Αναλυτικά...

Δείτε το ποστάρισμα του ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΥΤΑΛΙΑΝΟΥ

      Νιώθω την ανάγκη να εκφράσω δημόσια ένα ευχαριστώ για τη συνεργασία, τις πολύτιμες εμπειρίες που αποκόμισα από την ομάδα του Αιόλου Αστακού και και φυσικά απο την αγάπη που πήρα -και ασφαλώς ανταπέδωσα-στον πρόεδρο κύριο ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΤΑΖΗ, την διοίκηση, την ομάδα, τους παίχτες, συνεργάτες, και τον απλό φίλαθλο κόσμο.
Η απόφαση δεν ειναι εύκολη για κανέναν.
Όμως όταν οι συνθήκες το επιβάλλουν και δεν υπάρχουν κοινοί στόχοι ειναι προτιμότερο να αποχωρείς........


         Ειναι αυτονόητο και δεν αποτελεί σχήμα λόγου οτι ο Αίολος Αστακού ο πρόεδρος οι παράγοντες και ο κόσμος θα έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου καθώς οι αποσκευές μου είναι γεμάτες απο ευχάριστες και ανεξίτηλες μνήμες
      Φεύγοντας ειναι σίγουρο οτι απέκτησα φίλους καρδιάς και ένας απο αυτούς ειναι και ο πρόεδρος ο κυριος ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ.




3 σχόλια:

  1. ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ!!ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΡΟΣΤΕΡ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΝΟΔΟ!!ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΣΤΗΝ Α2 ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολα τελικα θελουν το χρονο τους.Ο κυριος "καλο παιδι" που μας τελειωσε επαιζε με φουσκες.Οι δυο εσκασαν!!!!!!!!.Περιμενουμε να δουμε κατι αλλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο