Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Αποστόλου: Στη Δικαιοσύνη η «υπόθεση Λεπενούς»

Στη Δικαιοσύνη πρόκειται να παραπέμψει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης την υπόθεση των μαζικών δηλώσεων ψευδούς ζωικού κεφαλαίου στην περιοχή Λεπενούς Αιτωλοακαρνανίας.


Όπως ανέφερε ο κ. Αποστόλου, απαντώντας στη Βουλή σε ερώτηση του βουλευτή της Ν.Δ. Μάριου Σαλμά, μετά το συστηματικό έλεγχο που πραγματοποίησαν στην περιοχή οι υπηρεσίες του Υπουργείου, όπου το ποσοστό απόκλισης ανάμεσα στα δηλωθέντα και στα επιλέξιμα ζώα ήταν περίπου 60%, «υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι πρόκειται για οργανωμένη επιχείρηση παραπλάνησης των αρχών και παραβίασης των σχετικών Κοινοτικών κανονισμών και γι’αυτό η υπόθεση θα παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη».
«Επειδή θέλουμε να στηρίξουμε την κτηνοτροφία θα συνεχίσουμε τους σχετικούς ελέγχους και σε άλλες περιοχές. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι οι συγκεκριμένοι πόροι, που εισρέουν στο σύνολό τους στο χώρο, δεν μπορεί να τυγχάνουν διαχείρισης με διαδικασίες που καταλήγουν σε βάρος των συνεπών κτηνοτρόφων που τηρούν τη νομιμότητα», συμπλήρωσε ο κ. Αποστόλου.

5 σχόλια:

  1. Α ΡΕ ΚΛΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολοι με ψευτικα δικαιολογιτικα κοιτανε να γινουν μαγκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα υπάρξουν και έλεγχοι
    -για τις άδειες στάβλων και λοιπών εγκαταστάσεων(μέσα και το νερό),
    -για την κατανομή των κοινοτικών βοσκότοπων,
    -στα δελτία εμβολιασμού και λοιπών,
    -για τα αρσενικά αιγοπρόβατα το Δελτίο Ορολογικού Ελέγχου (ΔΟΕ),
    -τι γίνετε με τις μονάδες επεξεργασίας γάλακτος,
    και άλλα πολλά,

    έρχετε χρήμα με ουρά για τα ταμία, το οργανομένο κράτος θα δουλέψει ξανά, πήρε μπροστά η ατμομηχανή του, όλοι μαζί ένα ζήτω και ξανά ζήτω, (που καήκαμε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτελους ,για να δουμε θα το προχωρησει ο κ.ΥΠΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 4.Ο5 Φιλε απο μονοι τους δε πιστευω να ειχαν τα κοτσια να βγαζουν ψευτικα δικαιολογιτικα καποιος τους καλυπτε η καποιο κυκλωμα τους εδινε πλαστα χαρτια και ολοι μαζι μια χαρα βολευοντουσαν και αυτο δε συμβαινει μονο εκει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο