Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Δυτική Ελλάδα: Δεν ήθελε να… «πηγαίνει» με πελάτες, την πλάκωσαν στο ξύλο και την απείλησαν με όπλο

Μπροστά σε μία απίστευτη υπόθεση βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, μετά την καταγγελία που έκανε μία γυναίκα. Τρεις άνδρες απείλησαν, εξύβρισαν και χτύπησαν μια 37χρονη γυναίκα η οποία, όπως καταγγέλλει αρνήθηκε να εργαστεί σε κατάστημα μιας 48χρονης το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Πάτρας και να συνευρίσκεται ερωτικά έναντι αμοιβής με θαμώνες. Όταν η γυναίκα αρνήθηκε τότε τρεις άνδρες την απείλησαν, την εξύβρισαν και της προκάλεσαν σωματικές βλάβες. Το απίστευτο όμως της υπόθεσης είναι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του tempo24, πως οι αστυνομικοί έπεσαν επάνω σε ένστολο και συγκεκριμένα εν ενεργεία Λιμενικό! Μάλιστα όπως τους είπε η 37χρονη ο 41χρονος ένστολος την είχε απειλήσει επιπλέον με πιστόλι. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τόσο την ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, όσο και τους τρεις άνδρες με διαφορετικές κατηγορίες τον καθένα.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Συνελήφθη, χθες (28-6-2017) αργά το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, μια 48χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία, πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, εξύβριση και απειλή. Για την ίδια υπόθεση έχουν συλληφθεί και τρεις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 41, 44 και 45 ετών, σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράνομης οπλοχρησίας, πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών, απειλή και εξύβριση.
Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία 37χρονης ημεδαπής, στις (20-6-2017) η ανωτέρω δράστιδα της είχε προτείνει να εργαστεί σε κατάστημά υγειονομικού ενδιαφέροντος που διατηρεί και να συνευρίσκεται ερωτικά, έναντι χρηματικής αμοιβής με θαμώνες, ενώ όταν η παθούσα αρνήθηκε την πρόταση, οι τέσσερις δράστες την απείλησαν, την εξύβρισαν και της προκάλεσαν σωματικές βλάβες. Επιπλέον, σύμφωνα με την καταγγελία, προχθές (27-6-2017) αργά το βράδυ, οι τέσσερις δράστες επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο, πλησίασαν την 37χρονη που κινούνταν πεζή και της προκάλεσαν εκ νέου και από κοινού, σωματικές βλάβες, ενώ ο 41χρονος επιπλέον την απείλησε με ένα πιστόλι. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών«.
tempo24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο